Parhaat kalorilaskurisovellukset iPhonelle vuonna 2021

En ole kuntoiluhullu, mutta haluaisin hikoilla kuntosalilla pysyäkseni kunnossa. Varmistaakseni, että olen oikealla tiellä, seuraan useita tärkeitä asioita, kuten paino, vedenotto, kalorit ja paljon muuta. Virtuaalivalmentajani on asia, joka pitää minut motivoituneena ja tarjoaa myös oikean oppaan, jotta pystyn saavuttamaan tavoitteen. Etkö osannut arvata sitä vielä? Hyödyn suosituimmista kalorilaskurisovellukset iPhonelle pitää kaikki kulutetut ja kulutetut kalorit helposti linssin alla.

Mikä on paras kalorien seurantasovellus iPhonelle?

1. MyFitnessPal

Jos etsit yhden luukun ratkaisua kalorien laskemiseen, valitse MyFitnessPal. Joten mikä tekee tästä sovelluksesta erottuvan? Tämän sovelluksen suurin kohokohta on yli kuuden miljoonan elintarviketietokannan valtava kohokohta.

Sisäänrakennetulla viivakoodilukijalla voit nopeasti skannata viivakoodin elintarvikkeiden kirjaamiseksi. Siellä on myös sisäänrakennettu reseptimonitori, jonka avulla voit helposti tuoda valmistamiesi tuotteiden reseptitiedot.

Ja edistyneen kalorilaskurin ansiosta se laskee kalorit tarkasti. Toinen merkittävä piirre on, että se on täysin muokattavissa ja antaa sinun seurata useita ravintoaineita, kuten rasvaa, sokeria, vitamiineja, kuitua ja muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Hävitä se!

"Hävitä se!" on jo pitkään ollut yksi arvostetuimmista terveys- ja kuntosovelluksista iOS: lle. Sovellus tarjoaa tehokkaamman laihtuminenohjelman ja antaa sinun seurata ruokia helposti.

Skannaa elintarvikkeet helposti kirjaamaan ne. Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on kyky työskennellä useiden terveyssovellusten ja seurantalaitteiden kanssa. Voit esimerkiksi käyttää sitä Fitbit-vaakojen, Misfitin ja HealthKitin kanssa.

Haluatko saavuttaa tavoitteesi haastavalla tavalla? Sinulla on myös mahdollisuus luoda haaste ystävien kanssa ja kilpailla heidän kanssaan tavoitteen saavuttamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Fooducate

Suoraan sanottuna, se olisi ollut valtava virhe, jos olisin antanut “Fooducatelle” missaa. Suoraan sanottuna se on suunniteltu paljon enemmän kuin vain yksinkertainen kalorilaskuri.

Henkilökohtainen ravitsemustyökalupakki tarjoaa tarvittavan joustavuuden seurata ruokavaliota suunnitelmasi perusteella. Se tarjoaa hyödyllisiä suosituksia terveellisestä ruoasta. Ei siinä kaikki; voit myös seurata uniasi ja jopa mielialaasi.

Haluatko lisää motivaatiota? Liity yhteisöön vaihtamaan näkemyksiä ja hanki myös tappajavinkkejä muilta kuntoilevilta ihmisiltä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Argus

Katson “Argusia” kokonaisvaltaisena terveys- ja kunto-sovelluksena, joka voi osoittautua katalysaattoriksi monin tavoin. Ensinnäkin, sillä on edistyksellinen kalorien seuranta, jonka tiedetään tuottavan tarkkoja tuloksia.

Syvällisten kaavioiden ja analyysien saatavuus auttaa sinua selvittämään kaikki tarvittavat asiat. Etkö nuku hyvällä yöllä? No, sovelluksessa on myös älykäs unen seuranta, joka varmistaa, että voit saada paljon parempaa unta ja herätä virkistetyllä energialla.

Lisäksi askelmittari seuraa askeleitasi tyhjentämättä iPhonen akkua.

Hinta: Vapaa

ladata

5. SparkPeople

SparkPeople on täydellinen paketti. Yksi ominaisuus, jota todella rakastan, on kyky työskennellä älykkään elämäntavan valmentajana. Vaatimuksestasi riippuen voit saada räätälöityjä ateriasuunnitelmia ja liikuntaa.

Voit seurata voimaa, sydäntä ja paljon muuta. Lisäksi on ruokavalion laskin, jonka avulla voit seurata useita asioita, kuten kuitua, sokeria ja muuta.

Haluatko lukea terveyttä koskevia artikkeleita? Voit lukea asiantuntijoiden artikkeleita löytääksesi terveellisemmän elämän salaisuudet. Lisäksi liityt valtavaan yhteisöön jakamaan näkemyksesi muiden kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. MyNetDiary

Olen löytänyt “MyNetDiary” täydellisen kalorien seurannan iOS: lle. Ja asia, joka on saanut minut haluamaan tätä sovellusta, on sen tarjoamat henkilökohtaiset neuvot. Tämä tarkoittaa, että saat paremman valmentajan, joka opastaa jatkuvasti ja varmistaa, että pystyt pysymään synkronoituna tavoitteesi kanssa.

Voit hyödyntää parhaiten älykkäitä kaavioita ravinteista, kaloreista ja kehon mittauksista seurataksesi edistymistäsi. Viikoittainen ruokavalioanalyysi varmistaa, että saat oikean käsityksen siitä, miten edistyt tehtävissäsi. Lisäksi sovelluksessa on yli 500 harjoitusta, jotka auttavat sinua asentamaan.

Hinta: Vapaa

ladata

7. FatSecretin kalorilaskuri

Kaloreiden seurannassa tämä FatSecret on huippuluokan vaihtoehto. Sen mukana tulee erittäin tehokas laihtuminenohjelma, joka voi opastaa sinua menettämään tonnia ylimääräisiä kiloja ja saavuttamaan haluamasi luvun.

Se toimii myös Health-sovelluksen kanssa, jotta voit jakaa tiedot muiden sovellusten kanssa. Voit lisätä kaikki olennaiset tiedot Health-sovellukseen ja jopa synkronoida painonpudotuksen.

On älykäs ruokavalion kalenteri, jonka avulla on helppo selvittää kaikki poltetut ja kulutetut kalorit. Voi kyllä, voit myös liittyä suureen yhteisöön vuorovaikutuksessa samanmielisten ihmisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. HealthifyMe

Vaikka HealthifyMe ei välttämättä ole yhtä suosittu kuin “MyFitnessPal” ”Fooducate”, siinä on kaikki peitetty ensiluokkainen kalorilaskuri iPhonelle ja iPadille. Tämän sovelluksen avulla saat joustavuuden laskea yli 100 000 elintarvikkeen kalorit, jotka ovat enemmän kuin tarpeeksi tavallisille käyttäjille.

Sovelluksen avulla on myös helpompaa luoda henkilökohtainen ruokavalio ja harjoitusohjelmat, jotta voit laihtua omaan tahtiisi. Pitääkseen sinut nopeasti tavoitteen saavuttamiseksi se tarjoaa oikeat ruokavaliovinkit, jotka auttavat sinua pääsemään eroon puutteista.

Kohteliaisuus yksityiskohtaiset raportit ja tarkat erittelyt, sen avulla voit seurata ruokailutottumuksiasi. Ja jos joskus tunnet tarvetta saada asiantuntija-apua, muista olla yhteydessä ammattimaisiin ravitsemusterapeutteihin ja ravitsemusterapeutteihin.

Hinta: Ilmainen / DIY-terveydenhoitosuunnitelma alkaa 5,99 dollaria

ladata

9. Nutritionix Track

Erittäin parhaaksi kuntoseurannan sovelluksiksi luokiteltu Nutritionix Track tarjoaa tehokkaan kalorienlaskentaratkaisun. Ominaisuudet, kuten viivakoodin skannaus ja intuitiivinen käyttöliittymä, auttavat kirjaamaan ruokasi helposti.

Sovelluksen avulla voit seurata monia asioita, kuten ruoan saanti, ravinteet, laihtuminen ja paljon muuta. Sillä on jättimäinen ruokatietokanta (yli 800 kt), ja se kattaa 95% ruokakaupoista Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Tilastonäkymässä voit tarkistaa edistymisen nopeasti. Lisäksi voit päivittää Nutritionix Trackin pro-versioon (5,99 / kuukausi ja 28,99 dollaria / vuosi) avataksesi lisää ominaisuuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Nutritionix Track

Tämä sovellus on suunniteltu erityisesti tukemaan rajoittavia ruokavalioita, kuten keto, paleo, vegaani jne. Se keskittyy ravitsemukseen ja tarjoaa tarkkoja tietoja, jotka auttavat sinua syömään terveellisesti ja pysymään tiellä. Voit seurata enintään 82 hivenravinteen arvoa.

Lisäksi voit kirjata ruoan ja veden saannin yhdessä liikunnan kanssa pitämään välilehtiä kaloreista, hiilihydraateista, proteiineista, kolesterolista ja muusta. Voit myös nauttia monista muista ainutlaatuisista ominaisuuksista, kuten ajoittaisesta paastoajastimesta, integroinnista aktiivisuusmittarisi laitteisiin ja muusta. Se on all-in-one-sovellus kaikille siellä oleville terveystietoisille ravitsemusliikkeille.

Hinta: Ilmainen (tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia)

ladata

Paras vetosi?

Nyt kun olet valinnut edistyneen ruokavalion seurannan, aseta tavoitteesi ja noudata sitten jäsenneltyä suunnitelmaa. Tee matkan varrella parhaat arvokkaat vinkit parhaan terveyden saavuttamiseksi.

Haluat tutkia myös näitä sovelluskokonaisuuksia:

  • Parhaat Runner-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat laihtuminen -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Cardio Fitnessin käyttäminen iPhonessa ja Apple Watchissa (kunto-opas)

Mikä on tavoitteesi - laihtua tai lihaksia? Kerro siitä meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit