Grovemade iPhone 6/6 Plus -puukotelot

Et voi saada tarpeeksi uusimmista iPhonista eli 6 ja 6 Plus. Vastaavasti et koskaan saa tarpeeksi lisävarusteita, jotka parantavat älypuhelimesi suorituskykyä. Alla on joukko erinomaisia ​​iPhone-koteloita erityisesti niille, jotka arvostavat luovaa suunnittelua, kiinteää materiaalia ja tyylikkäitä värejä. Jos ihailet himoitua puhelinta, menisit varmasti missä tahansa määrin suojaamaan sitä mahdollisilta vaurioilta.

Nämä Grovemade-puukotelot on valmistettu Yhdysvalloissa ja ne voidaan lähettää kotiovellesi ehkä viikossa. Katso paras vaihtoehto iPhone 6: lle ja 6 Plus: lle.

# 1. Pähkinä- ja nahkainen iPhone-kotelo

Tämä pähkinä- ja nahkapuhelimen iPhone 6 ja 6 Plus -kotelo on valmistettu Oregon Claro Walnutista ja korkealaatuisesta kasviparkitusta nahasta. Sen on suunnitellut, valmistanut ja rakentanut Grovemade Portlandissa, Oregonissa. Kotelossa on kaikki puurakenteet, joissa käytetään viljan suunnan vahvuutta. Tarkasti muotoillut liitokset varmistavat, että naarmut, kolhut ja rypyt eivät vahingoita puhelinta. Ammattitaito on myös hyödyttänyt pääsyä kaikkiin puhelintoimintoihin ilman vaivaa. Samalla voit helposti napsauttaa iPhone 6: n ja 6 Plus: n kotelon sisään ja ulos. Kotelo toimii hienosti jalustana.

Hinta: 129 dollaria (iPhone 6), 139 dollaria (iPhone 6 Plus)

# 2. Walnut iPhone -kotelo

Jos haluat nähdä, kuinka tiukka tutkimus ja kehitys voivat tehdä ihmeitä, tutustu tähän Walnut iPhone -koteloon. Viiden vuoden keskeytymättömän tutkimuksen, tuoteparannusten ja innovaatioiden jälkeen Grovemade on lanseerannut tämän kauniin kotelon, joka sisältää sen vertaansa vailla olevan yhteisen rakenteen luodakseen ohuimman puukotelon. Vaikka kotelo on erittäin ohut, siinä on kehyksen vahvuus ja kestävyys. Sen saksanpähkinän takakansi tarttuu helposti puhelimeesi ja antaa sinulle vahvan otteen.

Hinta: 99 dollaria (iPhone 6), 109 dollaria (iPhone 6 Plus)

# 3. Walnut iPhone puskurikotelo

Rakkautesi käyrät, tässä on seksikäs näköinen pähkinä iPhone puskuri, joka flaunts minimalistinen muotoilu antaa iPhone 6 ja 6 Plus klassisen ilmeen. Oregon Claro -pähkinästä käsityönä valmistetussa puskurikotelossa on ainutlaatuisen tarkat nivelet, jotka lisäävät lujuutta ja kestävyyttä. Lisäksi sen mukavan muotoilun ansiosta voit työntää ja vetää älypuhelimesi ilman kipuja. Sen kiinteä rakenne ei vaaranna tyyliä, joten älypuhelimesi näyttää tyylikkäältä, kun se on kääritty tämän puskurikotelon sisään.

Hinta: 59 dollaria (iPhone 6), 69 dollaria (iPhone 6 Plus)

# 4. Vaahtera ja nahkainen iPhone-kotelo

Hanki 100-prosenttisesti luonnollinen tuote Grovemade-tuotteesta. Tämä vaahtera ja nahkainen iPhone-kotelo korostaa kehystä, joka on valmistettu kotimaisesta lehtipuusta. Sen tarkat kulmat takaavat korkean lujuuden ja joustavuuden. Yksi tapauksen eduista on, että sitä voidaan käyttää jalustana videoiden, diaesitysten ja elokuvien katseluun sekä juttelemiseen jonkun kanssa kaiutinpuhelimessa. Alkuperäisen nahkaestetiikan säilyttämiseksi tätä päällystä on käsitelty varovasti kasviparkkeilla. Kuten karu farkkuhousut, tämä kotelo näyttää vielä kauniimmalta jonkin käytön jälkeen.

Hinta: 129 dollaria (iPhone 6), 139 dollaria (iPhone 6 Plus)

# 5. Maple iPhone -kotelo

Kuten muutkin Grovemade iPhone -kotelot, tämä vaahterakotelo valmistetaan vuosien tuoteparannusten ja innovaatioiden jälkeen. Tämä hyvännäköinen itäisen Hardrock-vaahteran tapaus esittelee poikkeuksellisen tarkkuutta ja kestävyyttä; vaikka se on tehty huokumaan sen ohuemmasta rakenteesta, tämä tapaus on saanut lujan luonteen. Tämä vaahterakotelo tarttuu helposti älypuhelimeesi ja antaa sinulle tiukan hallinnan myös liikkeellä ollessasi.

Hinta: 99 dollaria (iPhone 6), 109 dollaria (iPhone 6 Plus)

# 6. Vaahterapuskurin kotelo

Lisää oomph-tekijä persoonallisuuteesi tällä vaahteran iPhone-puskurikotelolla. Sen hienovaraista muotoilua tukee minimalistinen rakenne, joka antaa sille etulyöntiaseman muihin tavallisiin tapauksiin nähden. Se voi helposti geeliytyä nykyisen tyylin ja armon kanssa. Tämä tapaus on myös käsintehty itäisestä kalliovaahterasta sen allekirjoitustarkkuudella kaareissa, reikissä ja muissa aukoissa. Tämä varmistaa nopeat toiminnot latauskaapeleiden, handsfree-pistokkeen ja kuulokkeiden liittämisestä iPhoneen. Monipuolinen suorituskyky sisältää älykkään suunnittelun sekä helpon napsautuksen ja napsautuksen.

Hinta: 59 dollaria (iPhone 6), 69 dollaria (iPhone 6 Plus)

Napsauta tästä lukeaksesi lisää.

Uusimmat viestit