Apple TV 4K: n parhaat projektorit vuonna 2021

4K-tekniikka tuo vaikuttavan visuaalisen laadun olohuoneeseesi, jossa voit katsella suosikkielokuviasi ja TV-ohjelmiasi sammuttamatta valoja. Nauti elävästä selkeydestä ja istu lähempänä näyttöä saadaksesi parhaan visuaalisen kokemuksen. Jos haluat elokuvateatterin kotiisi, tutustu Apple TV: n parhaimpiin 4K-projektoreihin. Suurin osa projektoreista on yhteensopivia jopa 120 tuuman näyttöjen kanssa. Lisäksi näiden valkokankaiden hinnat ovat kohtuuttomia. Katsokaa nyt joitain korkealaatuisia projektoreita Apple TV: lle.

1. Hibeam

Jos haluat hankkia edullisemman 4K-projektorin, pidä tämä Hibeamin tarjous mielessä. Yhtiö väittää, että sen projektori pystyy tuottamaan jopa 2x kirkkaammat värit. Se tarkoittaa, että se voi tarjota ihastuttavan kuvanlaadun.

Usean käyttöliittymän ansiosta voit yhdistää sen älypuhelimeesi, PS4: ään ja X-Boxiin pelaamista varten. Sisäänrakennettujen stereokaiuttimien ansiosta Hibeam-projektori pystyy tarjoamaan huomattavan äänenlaadun. Lisäksi sillä on kompakti koko ja mukavampi kantaa.

USP: Sisäänrakennetut stereokaiuttimet tuottavat terävän äänenlaadun

Tutustu Amazoniin

2. Dell

Dell on yksi johtavista tuotemerkeistä korkealaatuisten laitteistojen valmistuksessa. Tämä edistyksellinen 4K-laserprojektori auttaa sinua tekemään erinomaisen esityksen 8,3 miljoonalla pikselillä upeita UHD-videoita, kuvia ja hienoja viivoja vaikuttamaan yleisöösi.

Voit sijoittaa tämän projektorin lähelle seinää, joten varjot eivät estä esitystäsi. Ei ole väliä missä ihmiset istuvat huoneessa, he saavat selkeän kuvan esityksestä.

USP: UHD-video

Tutustu Delliin

3. ViewSonic

Kohtuullisen 300 tuuman näytön ansiosta sinut hämmästyttävät videot ja valokuvat, joita katselet tällä ViewSonic-projektorilla. Saat neljä kertaa enemmän kirkkautta kuin Full HD 3500 lumenia. Sinulla on sama laatu viihdettä päivällä ja yöllä valoisissa tai pimeissä huoneissa.

Käytä tämän projektorin SuperEco-tilaa ja lamppu loistaa kirkkaasti jopa 15000 tunnin ajan. Tämä projektori voi purkaa HDR-videosignaalit ja tuottaa uskomattoman yksityiskohtaisen videotoiston. Apple TV: n lisäksi tämä projektori tukee useimpia mediasoittimia, pelikonsoleita, tietokoneita, Mac-tietokoneita ja mobiililaitteita.

USP: Tukee useimpia mediasoittimia

Tutustu Amazoniin

4. Sony

Sonyn suhteen voimme olla varmoja tuotteen ensiluokkaisesta laadusta. Tämä yrityksen 4K-projektori on täydellinen television tavalliseen katseluun tai pelaamiseen. Siinä on 1500 lumenia kirkkaus, joka tarjoaa erinomaisen kuvan kirkkauden.

Pelaajille projektorien virkistystaajuus on nopeampi syöttöviiveen vähentämisen vuoksi. Hintojen osalta se on vähän kallis, mutta laatu huomioon ottaen se on riittävän oikeudenmukainen.

USP: Nopeampi virkistystaajuus

Tutustu Amazoniin

5. Optoma

Parasta tässä 4K-projektorissa on, että se on yhteensopiva Alexan ja Google Assistantin kanssa. Tämän projektorin yhdistäminen johonkin kahdesta virtuaalisesta avustajasta parantaa viihdekokemustasi paljon paremmin.

Kuvanlaadusta puhuttaessa sillä on HDR10-tuki. Tämä mahdollistaa kirkkaammat valkoiset ja syvemmät mustan tasot sekä 500 000: 1 kontrastisuhteen. Jos etsit 4K-projektoria edullisella hintaluokalla, se on syytä harkita.

USP: Tukee Alexaa ja Google Assistantia

Tutustu Amazoniin

6. Epson

Epson on jälleen yksi maailmankuulu yritys, jolla on kestäviä ja laadukkaita tuotteita. Tällä yrityksen 4K-projektorilla on omistettu laitteisto kuvanlaadun parantamiseksi. Siinä on 3 LCD-tekniikkaa, joka käsittelee kuvat ja videot yhdessä erillisen laitteiston kanssa todellisen katselukokemuksen tuottamiseksi.

Edellä mainittujen teknisten ominaisuuksien lisäksi on olemassa lukuisia muita, mikä tekee tästä tuotteesta yhden parhaista 4K-projektoreista luettelossa. Näiden huomionarvoisten ominaisuuksien lisäksi hinta on melko kilpailukykyinen ja taloudellinen.

USP: Dedikoitu laitteisto parannusta varten

Tutustu Amazoniin

7. Deeirao

Terävän kuvanlaadun ja mukaansatempaavan elokuvan katselukokemuksen tarjoamiseksi Deeirao on kohtuullisen hyvä vaihtoehto. Full HD -resoluutio (2160P 1080P) yhdessä korkean kontrastisuhteen kanssa tekevät siitä ihanteellisen panoksen elokuva-aikaan.

Toinen huomionarvoinen asia on huomattava äänenlaatu kiinteiden sisäänrakennettujen kaiuttimien ansiosta. Tehokkaan LED-lampun ansiosta tämä projektori ei vain kestä kauemmin, vaan myös kuluttaa vähemmän virtaa. Lisäksi se on hyvin rakennettu ja melko helppo asentaa.

USP: Full HD -resoluutio (2160P 1080P)

Tutustu Amazoniin

8. XGIMI Z6

Yksi lisää XGIMI: stä ja tämä on suunnilleen sama kuin yllä. Merkittävä ero on suunnittelussa ja ennen kaikkea hinnassa. Sen hinta on melko edullinen verrattuna useimpiin 4K-projektoreihin, jotka on lueteltu luettelossa.

Suunnittelussa tämä on ohut ja tyylikäs. Tätä projektoria on paljon helpompi kantaa repussa, kun olet liikkeellä. Kuvan osalta se tukee 2D- ja 3D-kuvia sekä täydellistä 4K-kokemusta.

USP: Ohut ja tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Acer

Tässä Acerin 4K-projektorissa on myös kaksi kaiutinta, joissa kussakin on 5 W. Sen lisäksi sillä on 1 000 000: 1 kontrastisuhde, joka on lähes kaksinkertainen verrattuna useimpiin tässä lueteltuihin 4K-projektoreihin. Se tukee 4K: ta 3840 × 2160 -resoluutiolla, joka tarjoaa kristallinkirkkaan kuvan mukaansatempaavaan katselukokemukseen.

Ominaisuuksien lisäksi Acer on yksi luotettavimmista tuotemerkeistä, kun on kyse elektronisen tuotteen ostamisesta. Tämä tietty tuote on hieman korkeammalla hintaluokalla, mutta kestävyys, ominaisuudet ja luotettavuus oikeuttavat sen.

USP: Kestävä ja luotettava laatu

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos…

Yksi 4K-projektoreiden räikeistä ominaisuuksista on erittäin selkeä. Lisäksi sinun ei pitäisi katsoa televisio-ohjelmia tai elokuvia istuen pimeässä huoneessa.

Haluat ehkä tarkastella myös näitä viestejä nopeasti:

  • Parhaat Dolby Atmos -äänikaiuttimet Apple TV 4K: lle
  • HDMI-kaapelit Apple TV 4K: lle
  • Parhaat 4K-näytöt Apple TV 4K: lle
  • Parhaat 4K-televisiot Apple TV 4K: lle

Mitkä 4K-projektoreista pidit eniten? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found