Doc Artisanin parhaat nahkakotelot iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle

Doc Artisanin tiedetään olevan maineikkaiden loistavien nahkakoteloiden valmistaja. Olipa kyseessä kiehtova ilme, haluttu mukavuus, kestävyys tai kadehdittava tyylikkyys, Doc Artisan -nahkakotelot ovat aina olleet merkin edessä kaikilta osin.

Kun olen käyttänyt laatua määritteleviä koteloitaan useita vuosia, voin sanoa täysin luottavaisin mielin, että nämä upeat iPhone-nahkakotelot eivät koskaan petä sinua. Tarjotaksemme (tai "aikomuksellesi") tarjota sinulle paljon vaihtoehtoja valita klassinen profiili laitteellesi, olemme tehneet yksinomaisen luettelon nahkakoteloista Doc Artisanilta. Olen varma, että haluaisit kokeilla näitä tapauksia, joiden on katsottu olevan erinomainen valinta. Katsotaanpa nopeasti!

# 1. Korttikortti (Mr.Slim)

Ensisilmäyksellä iPhone 6 / 6s Plus -kortin kortti viehättää sinut upealla profiilillaan. Pehmeällä tikkausompeleella pohjustettu tyylikäs runko tuntuu melko herkältä kosketukselta.

Piilotettu magneetti

Mr.Slimissä on piilotettu magneetti, joka pitää iPhonen turvallisesti sisällä. Kotelon takaosassa on piilotettu paikka, jonka avulla voit pitää enintään kolme korttia. Mutta on parempi pitää vain kaksi korttia, jotta se voisi edelleen houkutella ohutta ulkoasua.

Slot Thumb Slider

Peukalon aukko-liukusäätimen avulla on suhteellisen helppo käyttää tallennettuja kortteja. Pehmeä musta mikrokuituvuorimateriaali varmistaa, että laitteen kosketusnäytöllä on optimaalinen hoito. Täysjyväinen lehmännahka tekee siitä erittäin kestävän.

Sallii puhelujen soittamisen, vaikka etukansi olisi kiinni

Yksi asia, josta pidän eniten tästä kauniista nahkakotelosta, on se, että sen avulla voit vastaanottaa puheluja, vaikka etukansi on kiinni. Pääset helposti lepo- / herätyspainikkeeseen. Kuulokeliitäntä ja salamaportti ovat olleet riittävän alttiina, jotta voit käyttää niitä ilman mitään haittaa.

Jos etsit kiehtovaa nahkakoteloa, sinun ei pitäisi katsoa sen ulkopuolelle.

Hinta: 50 dollaria iPhone 6 / 6s: lle | 60 dollaria iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle

# 2. Korttikotelo

Kaiverrettu täysjyvä- ja italialaisesta kasviparkitusta nahasta, iPhone 6 / s Plus -korttikotelo näyttää luokalta erillään.

Ohut muotoilu

Ohut muotoilu paitsi napsahtaa älypuhelimeesi täydellisesti, mutta tarjoaa myös tyylin, jolla voit hämätä aplombilla. Koska se on kevyt, se ei tee laitteestasi näyttävän iso.

Kaksi erillistä korttipaikkaa

Nahkaisessa taskukotelossa on kaksi erillistä korttipaikkaa varmistaakseen, että sinulla on tarpeeksi tilaa luottokorttien säilyttämiseen.

Etsitkö tyylikästä taskukoteloa? Vakavan ilmeen antaminen on syytä.

Hinta: 45 dollaria iPhone 6 / 6s: lle | 50 dollaria iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle

# 3. Rannepeli (IrisLili)

Etsitkö muutakin kuin koteloa älypuhelimellesi? Wristlet tarjoaa sinulle upean vaihtoehdon.

Houkutteleva musta nahkaranneke nimeltä “IrisLili” on saatavana kahtena kuviona - pikkukivinä ja tikattuina. Sen mukana tulee irrotettava magneettinen nahkainen kotelo iPhonellesi, jotta voit soittaa helposti.

RFID-esto

Tässä lompakossa on myös RFID-estoteho, joka käyttää EMF: ää (sähkömagneettinen voimakenttä), jonka avulla luottokortin skanneri voi tuottaa sekaisin mis-read-lukeman. Nailon mikrokuituvuori tarjoaa laitteesi näytölle kaivattua hoitoa.

Paljon korttipaikkoja

Vaikka iPhone 6 / 6s -kotelossa on viisi korttipaikkaa, id-ikkuna, kaksi seinäpaikkaa, yksi vetoketjupaikka, 6 / 6s Plus -laitteessa on 11 korttipaikkaa, henkilöllisyysikkuna, kolme seinäpaikkaa ja yksi vetoketjupaikka.

Ensiluokkainen tunne

Jos haluat saada ensiluokkaisen nahkakotelon, joka voi tarjota sinulle upean ratkaisun pitää iPhonen lisäksi myös muut arvoesineet siististi, tämän on oltava varma laukaus.

Hinta: 100 dollaria iPhone 6 / 6s: lle | 110 dollaria iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle

Bonus

On vielä yksi kaunis nahkakotelo, joka on suunniteltu iPhone 6 / 6s Plus -puhelimelle. Valmistettu korkealaatuisesta nahasta, se ei ole vain kestävä vaan myös klassinen. Siinä on irrotettava takakansi, joka napsahtaa helposti kotelon mukana magneettisen ansiosta.

Siinä on iso paikka, jossa voit pitää yli 3-4 korttia. Koska se on erittäin kestävä, se tarjoaa täydellisen suojan vahingossa tapahtuvalta kaatumiselta tai iskuilta. Peukalon aukko-liukusäätimellä pääset nopeasti kortteihisi.

Jos sinusta tuntuu joskus, että kotelo on hieman iso, voit poistaa sen kannen ja nauttia ohuesta ulkoasusta. Magneetti varmistaa, että laite pysyy turvallisesti sisällä. Mikrokuituvuori tarjoaa tarvittavan suojan laitteen näytölle.

Se mahdollistaa kätevän pääsyn kuulokeliitäntään, salamaporttiin. Kameran takaosassa on aukko.

Se on tarkoitettu ihmisille, jotka pitävät huippuluokan nahkakotelosta ilman kompromisseja.

"Olemme saaneet tämän tapauksen yksinomaan tarkistettavaksi. Hintaa ei ole mainittu siitä. "

Hinta: Silti ilmoitetaan.

Tutustu kokoelmaan osoitteessa DocArtisan.com.

Uusimmat viestit