Parhaat Apple Watch -kuntosovellukset vuonna 2021

Apple Watchin seurantatoiminta on hieman helpompaa. Ja lähinnä siksi, että älykello on aina ranteessasi ja kirjaimellisesti vain yhdellä silmäyksellä. Joten, jos olet luvannut tulla erittäin hyväksi, näistä parhaista Apple Watch-kuntosovelluksista voi olla valtava apu.

1. MyFitnessPal

“MyFitnessPal” on erinomainen kalorien ja ruokavalion seuranta watchOS: lle ja iOS: lle. Tämän sovelluksen avulla voit seurata vaivattomasti mitä syöt ja välttää junkies pysyä kunnossa ja terve.

MyFitnessPalilla on valtava tietokanta yli 6 miljoonasta ruoasta. Ja se toimii täydellisesti useiden ravinteiden, kuten kaloreiden, rasvan, proteiinin, hiilihydraattien, sokerin, kuidun, kolesterolin, vitamiinien, seuraamisessa.

Voit yhdistää sen yli 50 sovellukseen ja laitteeseen. Lisäksi tämän Apple Watch-kuntosovelluksen avulla voit valita yli 350 harjoituksesta, jotka auttavat sinua saamaan parempia ja vahvempia.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Hävitä se!

Jos olet päättänyt irrottaa kaiken ylimääräisen painon, joka näyttää saavan sinut näyttämään passiiviselta tai väsyneeltä, menetä se! voi olla melko hyvä voimavara sinulle.

Tämän sovelluksen avulla voit pitää kaikki syömäsi elintarvikkeet lähellä linssiä. Siksi ravitsemuksen seuraaminen on melko suoraviivaista.

Tämän sovelluksen otsikot ovat jättimäinen kokoelma yli 15 miljoonaa ruokaa. On älykäs tilarivi, jonka avulla voit seurata edistymistäsi useissa keskeisissä asioissa, kuten päivittäinen kalori ja makroravinto.

Lisäksi se on suunniteltu toimimaan monien kuntolaitteiden ja -sovellusten kanssa, mukaan lukien Misfit, Fitbit-vaaka, Withings-vaaka ja Healthkit.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Nike Training Club

On hyvin vähän kuntosovelluksia, jotka voivat olla yhtä tehokkaita kuin tämä. Sovelluksella on hyvä luettelo yli 185 harjoittelusta. Joten riippumatta siitä, yritätkö kasvattaa lihaksiasi tai saavuttaa mielenrauhan joogan avulla, se kestää tehtävän todella hyvin.

Sen avulla voit kirjoittaa erilaisia ​​toimintoja ja auttaa niitä seuraamaan. Rutiinisi mukaan sovellus tarjoaa henkilökohtaisia ​​suosituksia. Kaiken lisäksi Nike Training Club on täysin integroitu Apple Healthiin, jotta voit seurata kaikkia tietoja.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Runkeeper — GPS-juoksuseurain

Runkeeper-sovellus on yksi parhaista kuntosovelluksista, jotka ovat saatavilla Apple Watchille. Sen avulla voit seurata toimintoja manuaalisesti tai GPS: n avulla. Juoksemisen lisäksi sovellus seuraa myös muita aktiviteetteja, kuten patikointia ja pyöräilyä. Lisäksi sillä on integroitu tuki Spotifylle ja iTunesille, mikä auttaa sinua pysymään motivoituneina treenaamisen aikana.

Tämän sovelluksen avulla voit asettaa henkilökohtaiset tavoitteet ja seurata missä olet ja kuinka paljon vaivaa sinun on tehtävä. Kun sinulla on täysi tuki Apple Watchille, sinun ei tarvitse kantaa iPhonea juoksun, vaelluksen tai pyöräilyn aikana. Viimeiseksi sovellus on saatavilla ilmaiseksi, kun taas on muita premium-ominaisuuksia, jotka sinun on tilattava.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Fitbod

Kuntoiluhulluille, jotka haluavat aina antaa parhaansa ja seurata jokaista toimintaa, Fitbod näyttää olevan hieno veto. Sovelluksella on puhdas käyttöliittymä ja siinä on valtava HD-videoiden kirjasto, jolla on helppo selitys.

Älykellon avulla voit tarkastella nopeasti suunnitelmaasi ja jatkaa liiketoimintaa sen mukaisesti. Sen lisäksi, että se tarjoaa räätälöidyn suunnitelman, se tarjoaa myös hyödyllisiä vinkkejä suorituskykysi perusteella. Sinulla on siis parempi käsitys siitä, miten jatkat suunnitelman eteenpäin, ja mitä tärkeämpää sinun on tehtävä suorituskyvyn parantamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Withings Health Mate

Withings on suunniteltu täysin varustelluksi terveyden seurantasovellukseksi. Sovellus tarjoaa räätälöityjä ohjelmia terveyden parantamiseksi ja kuntoilemiseksi kuin koskaan ennen.

Pääasiassa syvällisen toiminnan seurannan ansiosta sinulla on paljon parempi käsitys siitä, miten suoritat. Ja sen avulla voit helposti selvittää alueet, joihin sinun on keskityttävä enemmän. Tämän seurauksena voit laihtua tai tulla aktiivisemmaksi elämässä.

Eikä siinä kaikki, Withings toimii saumattomasti yli 100 terveys- ja kuntosovelluksen, kuten Apple Health, Nike, RunKeeper, MyFitnessPal ja muiden kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Qardion sydämen terveys

Mikä tekee tästä sovelluksesta kelvollisen lisäyksen erityisten terveys- ja kuntosovellusten luetteloon, on kyky seurata tarkasti verenpainetta, EKG: tä, painoa, HRV: tä ja muuta.

Aloittamiseksi sinun on yhdistettävä sovellus Qardion laitteisiin yksinkertaisen asennuksen avulla. Kun se on tehty, voit käyttää useita taulukoita verenpaineen ymmärtämiseksi. Katso tilastot ja trendit visualisoidaksesi sydämesi terveyttä.

Lisäksi Qardio-sovelluksen avulla voit jakaa tärkeät terveystiedot helposti lääkärisi (tai kenenkään muun kanssa).

Hinta: Vapaa

ladata

8. FITIV-pulssi

Kun annat 110% kuntosalilla tai intensiivisen juoksun aikana, haluat seurata suoritustasi tarkasti. Se tarjoaa paitsi paremman käsityksen siitä, kuinka hyvin olet läpi poran, mutta myös auttaa sinua selvittämään alueet, joilla sinun on työskenneltävä parantamiseksi. Ja tässä on sellainen sovellus kuin FITIV Pulse, joka on todella kätevä.

Tämän sovelluksen avulla voit helposti lukea sykkeesi Apple Watchista. Huippuluokan GPS-seurannan ja muokattavan ääniohjauksen ansiosta se pitää sinut ohjattuna ja motivoituneena.

Hyödyllisten komplikaatioiden avulla voit käyttää vaivattomasti terveystietojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Gymaholic

Gymaholic on vain täydellinen sovellus kuntoilijoille, jotka haluavat seurata kuntosalin toimintaa antamalla fyysiselle halutun ilmeen. Voit tarkastella harjoituksiasi näytöllä yhdessä muiden tärkeiden asioiden kanssa, kuten asetettu, toisto ja painotiedot. Se laskee lepoajan niin, että olet tehtävässä vaaditulla voimalla.

Voit seurata harjoitustasi ja selvittää nopeasti minkä harjoituksen olet suorittanut ja mikä on jäljellä. Yksinkertaisuuden vuoksi sekä valmiit että keskeneräiset harjoitusluettelot on merkitty. Voit tarkistaa harjoitusnäytön saadaksesi paljon tärkeämpää tietoa, kuten valokuvan, nimen, varusteet, lihakset jne.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Polut

Trails on ulkoilun kuntoseurantasovellus. Live-kaavioiden ja offline-topografisten karttojen avulla tämä sovellus pystyy tallentamaan ulkoilua. Polut näyttävät reaaliaikaiset kaaviot neljästä halutusta tilastosta. Voit valita yli 20 tilastosta, mukaan lukien nopeus, syke iPhonessa.

Sen avulla voit luoda reittipisteitä nopeassa ajassa raidan tallennuksen aikana valikosta. Voit aloittaa uuden äänityksen yhdellä napautuksella ilman, että sinun on mentävä läpi pitkän prosessin.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, kaveri!

Luotettavin kunto-sovelluksesi?

Mikä näistä kuntosovelluksista on vastannut odotustasi? Kerro meille valitsemastasi auttaaksesi sinua saavuttamaan haluamasi kunto.

Ehdotan, että tarkastelet myös näitä viestejä:

  • Parhaat kuntosovellukset iPhonelle
  • Parhaat uniseurantaohjelmat iPhonelle
  • Lopullinen opas Apple Fitness +: n käytöstä
  • Vinkkejä korjata Apple Fitness + ei näy iPhonessa

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found