Parhaat itselaukaisimen kameran sovellukset iPhonelle vuonna 2021

Kaikista iPhone-kamerasovelluksista itselaukaisimet ovat sitäkin hyödyllisempiä. Niiden avulla on helppo ottaa omakuvia ja ryhmäkuvia optimaalisesti. Aseta vain lähtölaskenta, paina suljinpainiketta ja osu asemaan! Voit myös parantaa kuviasi suodattimilla ja lisäasetuksilla, kuten heikossa valaistuksessa, salamalla, sarjakuvauksella ja muulla. Joten sanokaa juustoa ja kokeile näitä parhaat itselaukaisimen kameran sovellukset iPhonelle.

 1. Retrica
 2. ProCam 7
 3. ProCamera
 4. PhotoTimer +
 5. Kamera + 2
 6. Hidas suljin
 7. Ajastin Automaattinen kamera
 8. TimerCam
 9. Selfie omakuva kamera
 10. Moment Camera

1. Retrica

Älä tyydy vain ajastimeen, kun on kyse kolmannen osapuolen kameran sovelluksesta. Kokeile Retricaa, ja olet yllättynyt siitä, mitä kamerasovellus voi tehdä. Siinä on yli 100 suodatinta, joita voit kokeilla heti. Voit myös luoda GIF-kuvia ja videoita, jotka ovat humoristisia ja viihdyttäviä.

Sen lisäksi sillä on myös välitön kollaasivaihtoehto, tarrat, postimerkit, doodle ja paljon muuta. Kyllä, se ei ole vain kameran sovellus, se on yhteisö, johon voit lähettää yksityisiä viestejä suoraan sovelluksesta. Lopuksi, sovellus on ilmainen, rajoitetuilla ominaisuuksilla, ja valittavana on muutama tilausvaihtoehto.

Hinta: Ilmainen (Rajoitettu tarjous, Premium kuukausittain - 1,99 dollaria)

ladata

2. ProCam 7

Tämä on ylivoimaisesti yksi ehdottomasti parhaista itselaukaisimen kameran sovelluksista. Lisäksi on olemassa monia ominaisuuksia ja toimintoja kauniiden valokuvien ja videoiden sieppaamiseen. Voit helposti hallita myös median tarkkuutta ja kokoa, mikä lisää mukavuutta.

Tärinänvaimennin ja kyky asettaa intervallit lisäävät sen ominaisuuksia. Muokkaamista varten on vaikuttava suodatinkirjasto ja peräti 19 säätötyökalua, joiden avulla kuvasi näyttävät oikealta.

Hinta: $7.99

ladata

3. ProCamera

Jos etsit kattavaa kamerasovellusta, jota on helppo käyttää jokapäiväisissä tilanteissa, kokeile ProCameraa. Se on monitoiminen ja siinä on runsaasti ominaisuuksia, joiden ansiosta ammattitason valokuvien ottaminen on helppoa.

Se tuo ammattitason DSLR-kameran ominaisuudet iPhone-kameraan itselaukaisimella ja intervallimittarilla täydellisen hetken kaappaamiseen. Lisäksi se toimii myös kattavana valokuvien muokkaussovelluksena, jossa on ilmaisia ​​suodattimia ja korjaavia työkaluja.

Hinta: $8.99

ladata

4. PhotoTimer +

Photo Timer + tarjoaa runsaasti joustavuutta otettaessa useita valokuvia useilla viiveillä. Voit säätää asetusta ottamaan jopa 10 kuvaa automaattisesti. Ajastimen osalta sovelluksen avulla voit hienosäätää kestoa 3 sekunnista 3 minuuttiin.

Ajastimen ansiosta voit pysyä ajan tasalla ja pystyä napsauttamaan hienoja selfiejä. Ei siinä kaikki. Se tarjoaa myös kätevän salaman hallinnan ja antaa sinun valita albumi, johon valokuvat tallennetaan, eikä suoraan ensisijaiseen kamerarullaan. Tämä auttaa sinua pysymään järjestyksessä.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - valokuva-ajastin + - 0,99 dollaria)

ladata

5. Kamera + 2

Tämä on suosituimman Camera + Legacy -sovelluksen luojien viimeisin tarjous. Ota ajastin tai sarjakuvaus käyttöön aina kun tarvitset ja pidä stabilointiainetta, jotta iPhone pysyy riittävän vakaana terävän kuvan tuottamiseksi.

Lisäksi Auto Preset -toiminto käyttää puhelimesi parasta kameran linssiä jokaiseen otokseen. Se toimii myös manuaalisena kameran sovelluksena, jotta saat täyden hallinnan. Muita vaihtoehtoja ovat Hidas suljin pitkille valotuksille, Makro lähellä oleville kohteille ja Toiminto liikkuvien esineiden kuvaamiseen.

Hinta: $4.99

ladata

6. Hidas suljin

Nosta iPhone-kamerasi kokonaan uudelle tasolle tämän sovelluksen monilla hitailla suljinnopeusefekteillä. Se on saanut paljon tunnustusta yhtenä parhaista kamera- ja valokuvasovelluksista App Storessa.

Siellä on käsiajastin, joka helpottaa tarkkojen kuvien ottamista, ja se tukee myös Apple Watchia. Hyödynnä reaaliaikaista live-esikatselua, jonka avulla näet valokuvasi tulokset hetkessä.

Hinta: $1.99

ladata

7. Ajastin Automaattinen kamera

Aseta jopa 60 sekunnin ajastin ennen valokuvan ottamista varmistaaksesi, että saavutat parhaan mahdollisen asennon. Tämän sovelluksen avulla voit tallentaa kaapatut valokuvat ja videot valokuvakirjastoosi Asetusten kautta.

Lisäksi voit hallita valokuvia ja videoita erikseen pysyäksesi järjestyksessä ja tiellä. Lisäominaisuudet, kuten salaman ja ruudukon valinta, tekevät tästä sovelluksesta kätevän työkalun selfie-aikaan!

Hinta: Ilmainen (Avaa uudet ominaisuudet - 3,99 dollaria)

ladata

8. TimerCam

Jos haluat ilmaisen ajastimen kamerasovelluksen, joka toimii täydellisen ajoituksen kanssa, älä katso enää. Hallintalaitteet ovat yksinkertaisia ​​ja tehokkaita, jotta tarvitsemiesi kuvien tarttuminen on helppoa. Kolmen sekunnin lähtölaskennan äänitehoste pitää sinut ajan tasalla.

Voit valita 5, 10, 15 tai 30 sekunnin viiveestä, ja se toimii sekä taka- että etukameran kanssa. Säädä polttopiste koskettamalla näyttöä ja tarkista kuva ennen tallennusta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Selfie-omakuva

Tämä sovellus on optimoitu kauniille omakuville. Itselaukaisimen avulla voit ottaa upeita valokuvia ja parantaa niitä ainutlaatuisilla suodattimilla. Muuta kuviesi laatua välittömästi.

Lisäksi voit tulostaa suosikkikuvasi muistoksi. Jaa ammattimaisesti suodatetut valokuvasi sosiaalisessa mediassa, niin voit varmasti ylistää ystäviäsi ja seuraajiasi.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

10. Moment Camera

Älä koskaan unohda hetkeä Moment Camera -sovelluksella. Siinä on kätevä itselaukaisin ja sarjakuvaustoiminto, jonka avulla voit helposti napata haluamasi kuvat. Voit valita viiveestä 5 sekuntiin 60 sekuntiin.

Puhdas ja moderni käyttöliittymä erottuu ja on helppokäyttöinen. Lisäksi kosketustarkennus ja automaattitarkennus auttavat sinua korostamaan sitä, mitä haluat kehyksessäsi. Parempi yövalokuva on myös taskulampputilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona!

Kokeile näitä itselaukaisinkamerasovelluksia iPhonessa ja älä koskaan unohda lyöntiäsi upeiden valokuvien sieppaamisesta arvokkaista hetkistäsi. Jaa alla oleviin kommentteihin, mikä toimii parhaiten sinulle.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat Night Vision -kameran sovellukset
 • Kameran zoomaussovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat piilotetut kameranilmaisinohjelmat
 • iPhone-taskulamppu ei toimi? 5 pikakorjausta!

Uusimmat viestit