Kuinka luoda digitaalinen käyntikortti iPhonessa ja iPadissa

Digitaalinen käyntikortti on välttämätön varsinkin, jos haluat jakaa yhteystietosi helposti ja mainostaa brändiäsi tehokkaammin. Avain suuren henkilökohtaisen verkon kehittämiseen on hallita kontakteja älykkäästi. Vaikka on olemassa useita sovelluksia, joiden avulla voit luoda digitaalisen käyntikortin iPhonellesi, Switchit erottuu muista.

Switchit - yhteystietojen jakaminen ja henkilökohtainen verkonhallintasovellus iPhonelle - on se, mitä tarvitset luomaan sensaatiomainen käyntikortti, jonka avulla tuotemerkkisi voi mainita virheettömästi. Parasta tässä sovelluksessa on, että sen avulla voit liittää videon / kuvan käyntikortillesi. Houkuttelevan leikkeen tai houkuttelevan valokuvan lisääminen tuo enemmän arvoa tuotemerkkisi profiiliin. Voit antaa kortillesi houkuttelevan ilmeen lisäämällä siihen myös mukavan teeman. Selvitetään, miten se tehdään oikein!

Digitaalisen käyntikortin luominen Switchitin päälle sekä iPhonella ja iPadilla

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Vaihda sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta sitten Lisää kortit välilehti alareunassa.

Vaihe # 3. Syötä nyt nimi uuden kortin ja napauta OK.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun on lisättävä otsikko, yritys, puhelin, sähköposti, verkko-osoite, osoite. Lisää myös sosiaalisen tilisi linkki. Tällä hetkellä sovelluksen avulla voit lisätä jopa 15 sosiaalisen median tilin linkkejä, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube jne.

Vaihe # 5. Seuraavaksi voit ladata videon / kuvan ja jopa mukauttaa käyntikorttisi viileällä teeman värillä.

  • Voit ladata videoita napauttamalla Lähetä videoita välilehti. Sitten sinun on valittava video galleriasta tai otettava uusi video. Tässä testissä aion ladata videota galleriastani. Napauta valitse galleriasta. Napauta sitten oikeassa alakulmassa Valitse

  • Lataa kuva napauttamalla Lataa kuva välilehti oikeassa alakulmassa. Ota sitten valokuva tai valitse galleriasta. Otan mukavan kuvan. Napauta Ota valokuva kamerasta. Ota sitten kuva tavalliseen tapaan. Napauta sitten alareunassa Käytä valokuvaa

  • Lisää teema napauttamalla Teemat välilehti alareunassa. Valitse sitten haluamasi teeman väri

Se siitä! Käyntikorttisi on nyt valmis. Haluatko tarkistaa sen? Napauta Esikatselu välilehti alareunassa.

Jos haluat jakaa käyntikorttisi, siirry sovelluksen aloitusnäyttöön, kirjoita puhelinnumero ja lähetä se.

Käärimistä

Mitä mieltä olet Switchitistä? Aiotko käyttää tätä sovellusta luomaan vaikuttavan käyntikortin tuotemerkillesi? Kerro meille arvokas palautteesi kommenteissa.

Minulle, mikä tekee tästä yhteystietojen jakamisen sovelluksesta niin hienon, on mahdollisuus antaa sinun tehdä video-yhteensopiva digitaalinen kortti, jolla on välitön vaikutus. Lisäksi sen avulla voit lisätä linkin useisiin sosiaalisen median tileihin kortillesi.

Haluat ehkä tarkistaa:

  • Parhaat käyntikortinlukijan sovellukset
  • Käyntikortinlukija-sovellukset
  • Parhaat QR-koodinlukijaohjelmat
  • Parhaat iPhone-yhteystietojen hallintasovellukset

Uusimmat viestit