Kuinka lisätä ja tarkastella maailmankelloja Apple Watchissasi

Tämä on globalisaation aikakausi. Ihmisistä on tullut kosmopoliittisia ja matkustettu kauas ympäri maailmaa. Siksi meidän on tarkistettava maailmankellot, jotta voimme olla kommunikoivia ystävillemme tai rakkaillemme, jotka asuvat Lontoossa, New Yorkissa, Tokiossa tai muualla maailmassa.

Mikä voisi olla parempi kuin Apple Watchin kilpailu ajankohdan kanssa? Kellon Maailmankello-sovelluksen avulla voit tarkastella maailman eri aikavyöhykkeitä. Sen helpottamiseksi sinulla on myös mahdollisuus lisätä tiettyjä aikavyöhykkeitä itse kellotaululle. Jos haluat seurata joitain suosikki aikavyöhykkeitäsi, voit lisätä ne myös World Clock -sovellukseen.

Apple Watchin World Clock -sovellus synkronoi määritetyt maailman kellot pariliitetystä iPhonen Clock-sovelluksesta. Esimerkiksi, jos lisäät erilaisia ​​maailmankelloja iPhonen Kello-sovellukseen, ne synkronoidaan automaattisesti Apple Watchiin. Se on todella yksinkertaista; vain jos tiedät temppu!

Maailmankellojen lisääminen Apple Watchiin

Vaihe 1. Käynnistä Kello-sovellus iPhonellasi.

Vaihe # 2. Napauta Maailmankello välilehti vasemmassa alakulmassa.

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi plus-merkki oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Nyt sinun on napautettava kaupungin nimi jonka haluat lisätä.

Se siitä!

Voit toistaa nämä vaiheet lisätäksesi kaupunkeja kellosovellukseen. Tarkista World Clock -sovelluksesta, onko uusi lisätty aikavyöhyke synkronoitu vai ei.

Kuinka järjestää kaupungit uudelleen World Clock -sovelluksessa iPhonessa

Voit järjestää kaupunkeja uudelleen halutessasi, jotta voit helposti tarkastella maailman aikaa. Esimerkiksi, jos olet lisännyt useita kaupunkeja World Clock -sovellukseen, on parempi järjestää ne uudelleen prioriteetin perusteella.

Vaihe 1: Seuraa vaiheita 1 ja 2 kuten yllä.

Vaihe # 2. Näpäytä Muokata vasemmasta yläkulmasta → Vedä seuraavaksi järjestä kuvake joka on järjestettävän kaupungin vieressä. Jos haluat asettaa maailmankellon oletuskaupungiksi, aseta suosikkikaupunkisi ylhäältä.

Vaihe # 4. Kun olet järjestänyt kaupungit uudelleen, napauta Tehty vasemmasta yläkulmasta.

Kuinka katsella maailman kelloja Apple Watchissa

Sen kellot ovat melko helposti käytettävissä Apple-kellossa.

  • Avaa vain Maailman kellot -sovellus Apple Watchissa ja napauta sitten kaupunkia, josta haluat lisätietoja

Tietyn aikavyöhykkeen poistaminen maailman kellosta Apple Watchissa

Jos et enää halua pitää aikavyöhykettä maailmankellossa, voit poistaa sen helposti.

Vaihe 1. Seuraa vaiheita 1 ja 2 kuten yllä ja napauta Muokkaa → Napauta punainen painike seuraavaksi poistettavan kaupungin.

Vaihe # 2. Näpäytä Poista → Näpäytä Tehty vasemmassa yläkulmassa vahvistaaksesi.

Se siitä!

Uusimmat viestit