Parhaat iPad Pro -pelit vuonna 2021

Pelien pelaaminen tehokkaalla laitteella, kuten iPad Pro, on ehdoton ilo. Korkean oktaaniluvun pelit heräävät eloon tabletilla vertaansa vailla olevan nopeuden ansiosta. Niiden tarjoaman pelkän jännityksen ja ilon perusteella nämä ovat parhaita iPad Pro -pelejä, jotka ovat viehättäneet minua eniten. Luettelo sisältää huippuluokan pelejä eri luokista, avaruusräiskintäpelistä, autokilpailusta, palapelistä toimintaseikkailuun. Yksi asia, joka on yleistä kaikissa näissä peleissä, on se, että ne kaikki ovat täynnä haasteita. Joten haluatko kiehtovia juttuja tai kevyitä aivotutkijoita, voit valita, mikä asettaa sinut rullalle! Tarpeeksi kiitosta, sukelkaamme yli tutkimaan 10 parasta iPad Pro -peliä!

1. Klaanien törmäys

Clash Of Clans on uskomattoman kiehtova. Voit luoda upean kylän, nostaa klaanin ja taistella klaanisodaa vastaan. Laita paras jalkasi eteenpäin puolustamaan kylääsi tykillä, pommilla, ansoilla, laastilla ja muureilla.

Sinun täytyy olla parhaasi voittaaksesi taistelun Goblin Kingia vastaan. Suunnittele henkeäsalpaavat strategiat erinomaisilla loitsujen ja joukkojen yhdistelmillä. Älä unohda antaa joukkoillesi valtuuksia useita päivityksiä, jotta he hallitsevat vastustajiasi edelleen.

Hinta: Vapaa

ladata

2. PUBGIN MOBIILI

Jos haluat ryhtyä intensiiviseen ammuntaan, katso PUBG MOBILE. Ansaitusti sijoittunut strategiakategorian toiseksi sijalle, tämä on täynnä mahtavaa grafiikkaa ja HD-ääntä.

Pelaamisen osalta perimmäisenä tavoitteena on selviytyä taistelukentällä loppuun asti. Varusta itsesi kaikkiin aseisiin ja ajoneuvoihin, jotta voit jatkaa taistelua rohkeasti. Ja aina kun tilaisuus tulee, älä ryöstä kilpailijoiden resursseja.

Aivan kuten useimmat muut pelit, PUBG antaa sinun myös liittyä käsiin muiden pelaajien kanssa tehtävän hallitsemiseksi. Kun kehittäjä lisää ajoittain herkkuja, on todennäköistä, ettet koskaan halua luopua tästä kiehtovasta pelistä!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Pyöräkilpailu

Yli 100 miljoonan aktiivisen käyttäjän kanssa Bike Race voi olla automaattinen valinta, jos sinulla on taipumus nopeuteen. Blaze satojen erittäin haastavien kappaleiden ohi; esittelemällä rohkea asenne.

Koska siinä on sekä yksin- että moninpelitilat, nautit sen soittamisesta sydämesi mukaan. Yksinkertaisten hallintalaitteiden avulla pystyt käsittelemään peliä helposti. Lisäksi voit ansaita paljon tähtiä avataksesi uusia tasoja.

Hinta: Vapaa

ladata

4. MARVEL-mestaruuskilpailu

Entä antautuminen valtavaan taisteluun, johon osallistuvat vain mestarit? Tämän pelin avulla voit aloittaa eeppisen sodan kahden supersankarin välillä, kuten Kapteeni Amerikka vs. Rautamies! Hulk vs. ahma! Spider-Man vs.Dempool ja paljon muuta. Voit liittyä ystäviesi kanssa tekemään vahvan liittouman vastustajien murskaamiseksi.

Useiden mestarillisten temppujen ja aseiden avulla voit vahvistaa joukkueesi voimaa. Kun uusia mestareita lisätään usein, voit nauttia siitä loputtomasti!

Hinta: Vapaa

ladata

5. Todellinen kilpa 3

Real Racing 3 on luokiteltu parhaaksi ilmaiseksi sovellukseksi yli 100 maassa, ja se on pakollinen ihmisille, jotka rakastavat nopeatempoisia pelejä. Siinä on joitain lisensoituja raitoja, joissa on 40 virtapiiriä 18 todellisessa paikassa.

Sisältää 43 auton ruudukon ja yli 170 autoa huippuvalmistajilta, kuten Ferrari, Aston Martin, Porsche, Bugatti, Chevrolet, Lamborghini, Mercedes-Benz, McLaren ja Audi. Voit osallistua yli 4 000 tapahtumaan, kuten cup-kilpailuihin, eliminointeihin ja kestävyyshaasteisiin.

Vielä parempi, voit valita monenlaisista päivityksistä autosi suorituskyvyn parantamiseksi. Voit myös räätälöidä autosi maalien, vinyylin ja vanteiden avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

6. KUOLEMA KOMBAT X

Tämä taistelu- ja korttipelipeli - MORTAL KOMBAT X - on uskomattoman houkutteleva. Tehtäväsi on luoda mahtava Mortal Kombat -sotureiden joukkue ja tuhota vastustajasi osoittaaksesi ylivaltaasi.

Voit mennä toisiaan vastaan ​​muita pelaajia vastaan ​​ryhmäsodissa. Sijoittele ryhmittesi tulostaulukon kärjessä saadaksesi paljon palkintoja.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Muuntajat

Aika omaksua upea toiminta-RPG (roolipeli) esitelläksesi sankareitasi. Peli tuo eloon Transformersin upean 30 vuoden historian. Kerää upeita botteja muuntajien suuresta maailmasta ja pysy taistelun edellä käyttämällä valtavaa voimaa.

Taistele muita pelaajia vastaan ​​hyödyntämällä tappavia hyökkäyksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Liity käsiin ystävien kanssa, tee lyömätön liitto todistaaksesi karismaattisen taitosi maailmanlaajuisissa tapahtumissa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Alton Odysseia

Oletko tavannut Altoa vielä? On aika liittyä hänen kanssaan loputtomaan lumilautailuseikkailuun laajalla ja mystisellä autiomaalla. Koe jännitys tuulen leviämien dyynien yläpuolella, jännittävien kanjonien ja salaperäisten muinaisten temppelien yli!

Grafiikka on kaunista, ja pelattavuus on yksinkertaista mutta riippuvuutta aiheuttavaa. Se on helppo oppia, mutta pitää sinut haastavana ajan myötä. Nauti dynaamisesta valaistuksesta ja sääefekteistä, kuten tähtien tähden ja jännittävistä hiekkamyrskyistä. Siinä on myös hämmästyttävä rauhallinen ääniraita, joka lisää kokemusta.

Hinta: $4.99

ladata

9. Lego Jurassic World

Entä hauskaa hauskaa kaikkien neljän Jurassic-elokuvan tuoksuvien hetkien kanssa? Valitse Lego Jurassic World elävöittääksesi seikkailunhaluista pelikokemustasi. Valitse 16 dinosauruksesta, kuten Triceratops, tappava Raptor, myrkyllinen Compy ja mahtava T. rex. Voit myös muokata dinosauruksiasi. Voit esimerkiksi valita LEGO-keltaisen ja kokeilla DNA: ta luodaksesi hämmästyttäviä dinosauruksia.

Hinta: $4.99

ladata

10. Tunnelivika

Tunnel Trouble on erittäin koukuttava suihkukilpailu. Peli vaatii sinua ajamaan suihkua salamannopeasti ja väistämään miinoja älykkäästi. Sinulla on hauska aika avata raketti ja useita avaruusaluksia.

Peli sisältää kolme jännittävää tilaa, kuten moni-, selviytymis- ja kaivostilat. Ei siinä kaikki; siinä on yli 25 upeaa sci-fi-tunneliteemaa, jotka on tarkoitus läpikäydä.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Lara Croft GO

Kiinnostavatko pulmaseikkailut sinua? Lara Croft GO asettaisi sinut kiehtovaan taisteluun. Saat tutkia muinaista sivilisaatiota ja löytää salaisuuksia. Paljastaessasi myytin Venomin kuningattaresta käydään läpi valtavia tiesulkuja.

Koska peli koostuu yli 115 pulmasta 7 luvussa, sinulla on aina jotain todella kiehtovaa pelata. Tuikea ääniraita pitää voimakkuuden elossa koko pelin ajan.

Hinta: $4.99

ladata

Siinä kaikki!

Valintasi?

Olettaen, että olet pitänyt tästä himoitsemisesta parhaista peleistä.

Minkä näistä peleistä olet valinnut peliaikasi valaisemiseksi? Onko se täynnä seikkailuja ja voimaa täynnä vai onko se kevyemmällä puolella, mutta hihassaan on paljon temppuja? Olisi hienoa tietää valinnastasi. Olenko unohtanut sisällyttää suosikkipeliäsi tähän luetteloon? Kerro siitä meille myös.

Haluat vilkaista seuraavaa:

  • Parhaat toimintapelit iPhonelle ja iPadille
  • Space Shooter -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPad Pro -pelit lentotilassa
  • Parhaat autokilpailupelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit