iMobie AnyTrans päivitetty ratkaisemaan iTunes 12.1: n yhteensopivuusongelma täydellisesti

Äskettäin päivitetyn iTunes 12.1: n kanssa 29. tammikuuta Apple on muuttanut arkkitehtuurinsa alkuperäisestä 32-bittisestä 64-bittiseksi, mikä on johtanut katastrofiin, että kaikki kolmannen osapuolen iDevice-työkalut eivät pysty tunnistamaan laitteita päivitettyään iTunes 12.1: een.

Tämän ongelman nopeaa ja tehokasta ratkaisua varten iOS: ään liittyvä ohjelmistokehittäjä iMobie Inc. on erityisesti tiivistänyt yhteensopivuusongelman yksityiskohtaisilla ratkaisuilla iTunes 12.1 -käyttäjille ensimmäistä kertaa ja päivittänyt lippulaivatuotteen iMobile AnyTrans -laitteen korjaamaan 64- bittinen yhteensopivuusongelma iTunes 12.1: n kanssa yhden viikon ahkera kehitystiimi.

AnyTrans tukee täydellisesti iTunes 12.1: tä

Nyt iMobie AnyTransin uusimman version avulla käyttäjät saavat uudestaan ​​nauttia tehokkaasta ja kätevästä iDevice-hallintakokemuksesta päivityksen jälkeen iTunes 12.1: een. AnyTrans on yleinen ja ammattimainen iDevices-hallintatyökalu, joka saa kiitosta suurelta käyttäjältä. Se on kaukana iTunes-vaihtoehdosta, ja matkalla on enemmän.

AnyTrans-yleiskatsaus

Tiedonsiirto: AnyTransin avulla on helppo lisätä mediatiedostoja PC / Macista iPhoneen / iPadiin (ja päinvastoin) menettämättä laitteellasi olevia tietoja. Ja niille käyttäjille, jotka ovat juuri päivittäneet uudeksi iPhone 6: ksi, AnyTrans olisi tehokkain apulainen tietojen synkronoimiseksi vanhasta iPhonesta uuteen sen iDevice-to-iDevice-siirtotilan ja kaikkien valokuviesi, videoidesi, musiikkia, yhteystietoja, sovelluksia ja muuta voitaisiin siirtää uuteen iPhoneen helposti. Lisäksi, niin uskomattoman fiksu kuin AnyTrans on, se onnistuu kuitenkin tallentamaan musiikkisi taideteokset, soittolaskut ja luokituksen siirtoprosessin aikana.

Mediamuunnin: AnyTrans optimoi edistyneen sisäänrakennetun mediamuunnostoiminnonsa ansiosta automaattisesti kaikki yhteensopimattomat mediatiedostot siirron aikana. Kaikki ääni- ja videotiedostot näyttävät toimivan sujuvasti iPhonessa ja iPadissa. AnyTrans tuottaa sinulle erinomaisia ​​mukautettuja iPhone-soittoääniä antamalla sinun tuoda soittoääniä 25 sekunnin, 40 sekunnin ajan tai alkuperäisen pituuden, antaen sinulle iloisen, mukavan nautinnon joka kerta, kun puhelin soi.

iCloud-hallinta: AnyTrans tekee iCloud-varmuuskopiosta näkyvän antamalla sinulle pääsyn iCloud-varmuuskopioon ja jopa tarkastelemalla ja lataamalla kohteita tietokoneelle, kuten viestejä, yhteystietoja, muistiinpanoja, kalenteria, kirjanmerkkejä jne.

Ystävällinen käyttöliittymä: Hyvin suunnitellun ja helppokäyttöisen AnyTrans-käyttöliittymän ansiosta kaiken iOS-sisällön siirtäminen ja hallinta on helppoa, vaikka olisitkin tekniikan aloittelija.

iMobie Inc. minimoi vaikutukset käyttäjiin

iMobie on aina noudattanut käyttökokemuksen ylivaltaa, sanotaan esimerkiksi, että yhtiö kokosi kehitystiimin korjaamaan iTunes 12.1 -yhteensopivuusongelman ongelman ilmestymisen jälkeen minimoimaan käyttäjille aiheutuvat haitat. Yhtiö keskittyy iPhone-, iPad- ja iPod-siirto- ja ylläpitotyökalujen kehittämiseen, ja se on auttanut yli miljoona Applen käyttäjää ikonisilla tuotteillaan PhoneClean, PhoneResuce ja AnyTrans.

Vahvan teknisen kertymän ja käyttäjäprioriteettikonseptin ansiosta iMobie on edelläkävijä, joka tarjoaa iTunes 12 -käyttäjille nopean ja vakaan ratkaisun. Lisäksi AnyTransin optimointi jatkuu, jotta iDevicen hallintakokemus olisi sujuvampaa ja helpompaa. IMobie tarjoaa käyttäjille jatkossakin entistä mukavampaa ja kattavampaa iOS-hallintatyökalua, kuten AnyTrans, alan johtavalla teknisellä vahvuudella.

  • Lataa AnyTrans for Windows - henkilökohtainen käyttöoikeus [39,99 dollaria]
  • Lataa AnyTrans for Mac - henkilökohtainen käyttöoikeus [39,99 dollaria]
  • Lataa AnyTrans for Windows - Perhelisenssi [59,99 dollaria]
  • Lataa AnyTrans for Mac - Perhelisenssi [59,99 dollaria]

Uusimmat viestit