Parhaat PDF-editorit Macille, iPadille ja iPhonelle vuonna 2021

PDF-muokkaus on erittäin tarvittava ominaisuus, mutta kaikki siellä olevat sovellukset eivät tarjoa tätä toimintoa. Paitsi, ne, jotka mahdollistavat PDF-muokkauksen, ovat erittäin kalliita. Otetaan esimerkiksi PDFPen-tapaus - se maksaa sinulle 74,95 dollaria täysversiosta. Adoben sopivuus voi aiheuttaa massiivisen kolhun taskussa: noin 200 dollaria toimittajille.

Vaikka PDF-editorit ovat kalliita, kaikki eivät halua muokata PDF-dokumentteja sinänsä. Enemmän tai vähemmän, se on tarkoitettu vain merkitsemään, korostamaan tai määrittelemään muita tutkimuslähtöisiä tarkoituksia. Tämä voidaan saavuttaa useilla halvemmilla tai ilmaisilla ohjelmistoilla, kuten PDFelement iOS: lle. Se on täysin ilmainen käyttää. Tarkastelemme Mac-käyttäjien käytettävissä olevia vaihtoehtoja.

1. PDFelementti

PDFelement 6: n tarkoituksena on antaa yrityksille haluamasi tehokkuus PDF-dokumenttien maailmassa. Puhu PDF-dokumenttien luomisesta, muuntamisesta, muokkaamisesta, merkinnöistä ja jakamisesta erittäin ammattitaitoisesti. Tämä ohjelmisto sisältää kaikki työkalut, joita voit käyttää PDF-dokumenttien täydelliseen muokkaamiseen, yksinkertaisista tehtävistä, kuten tekstin ja kuvien muokkaamisesta, vielä hienompiin asioihin, kuten asiakirjojen digitaaliseen allekirjoittamiseen. Voit myös muuntaa PDF-tiedostoksi tai PDF-tiedostoksi käytännöllisesti katsoen minkä tahansa tiedostotyypin, olipa se sitten Word, Excel, PowerPoint. Lisäksi voit muuntaa skannatun asiakirjan muokattavaksi PDF-tiedostoksi käyttämällä optista merkintätunnistusta (OCR).

Lomakkeiden käsittely on myös tehty erittäin yksinkertaiseksi tällä työkalulla pitäen mielessä, että voit luoda, muokata, täyttää, allekirjoittaa ja suojata PDF-lomakkeitasi hikoilematta. Voit jopa poimia tietoja interaktiivisista PDF-PDF-lomakkeistasi ja viedä CSV-muodossa. Se tulee vielä paremmaksi! Voit nopeuttaa muuntamista, tietojen purkamista, Batesin numerointia ja vesileimausta käsittelemällä eräajoittain PDF-tiedostot. Lue koko arvostelu.

  • Lataa PDFelement 6 iOS: lle (ilmainen)
  • Lataa PDFelement 6 for Mac (59,99 dollaria)
  • Lataa PDFelement 6 Pro for Mac (99,99 dollaria)

2. Esikatselu

Macin sisäänrakennetusta ratkaisusta, Preview, on tullut varsin tehokas vuosien varrella. Yksi vaikuttavimmista lisäyksistä on kyky merkitä, korostaa ja lisätä kuvia PDF-tiedostoon. Esikatselu on yhtä hyvä kuin mikään muu PDF-editori siellä, mutta se ei ole täysimittainen editori: et voi muokata koko PDF-tiedostoa sellaisenaan. Voit siirtyä vain tietylle muokkaustasolle, jossa joko lisäät tai korostat osia PDF-tiedostosta. Esikatselu voi myös auttaa tiedostojen yhdistämisessä.

3. Kuorinta

Skim on suosittu, avoimen lähdekoodin ja ilmainen PDF-lukija, joka toimii myös tutkimusvälineenä sen ominaisuuksien kanssa. Se on melkein sama kuin esikatselu Macissa, mutta se toimii hyvin niille pikakirjoituksille, kommenteille ja kohokohdille.

Voit myös mukauttaa Skimin omiin tarpeisiisi paremmin. Sovellus tekee navigoinnista erittäin helppoa sisällysluettelon tai pikkukuvien ja visuaalisen historian avulla. Se ei ole kaikki, se on integroitu BibDeskiin ja useisiin muihin kolmansien osapuolten sovelluksiin, ja sillä on myös tuki laajalle AppleScriptille.

Hinta: Vapaa

ladata

4. JotForm PDF Editor (online)

Jos et halua ladata sovelluksia Macille, tämä JotFormin online-PDF-editori on täydellinen. Olipa kyse rekisteröintilomakkeen luomisesta tai laskujen lähettämisestä asiakkaillesi; JotForm PDF Editorilla on selkäsi. Voit luoda säännöllisen lomakkeen ja jakaa sen vastaanottajan kanssa. Vastaukset tallennetaan automaattisesti esitettävissä ja muokattavissa oleviin PDF-tiedostoihin.

Se tarjoaa myös yli 100 PDF-mallia useisiin luokkiin, jotta pääset alkuun nopeasti. Joitakin mallin luokkia ovat lasku, rekisteröinti, työpaikkahakemus, vuokrasopimus, tapahtumasuunnittelu ja paljon muuta. Jos olet mukava käyttää online-editoria, tämä on paras. Ja kyllä, se on ilmainen.

Hinta: Vapaa

Kokeile Online

5. PDF Reader - Asiakirja-asiantuntija

Hallitse PDF-tiedostojasi joustavammin ja hallitse niitä juuri haluamallasi tavalla! PDF Reader on melko yksinkertainen mutta riittävän tehokas, jotta voit suorittaa tehtävänsä tarvittavalla tehokkuudella.

Voit luoda pikavalintoja tiedostojen ja kansioiden tuomiseksi helposti. TAG: n avulla voit järjestää PDF-tiedostosi parhaalla mahdollisella tavalla. Pääset kaikkiin tarvittaviin tietoihin, kuten kirjanmerkkeihin, ääriviivoihin, pikkukuviin ja merkintöihin hikoilematta. Pidä silmällä koko kirjastoa ja tutustu myös viimeiseen tuontihistoriaan. Ja kyllä, voit myös synkronoida tietosi iCloudin kanssa, jotta voit käyttää niitä kaikilla laitteillasi.

Hinta: Vapaa

ladata

Parhaat PDF-editorit iPhonelle / iPadille

Nyt kun olemme puhuneet Mac-tiedostojen PDF-editorista, on myös hyvä tarkastella joitain suosittuja vaihtoehtoja, jotka tekevät saman iOS-laitteilla. Tätä varten ei ole paljon suosittuja sovelluksia tai palveluja, mutta jos olet valmis ansaitsemaan rahaa, on olemassa sovelluksia, joiden avulla voit merkitä ja lukea PDF-dokumentteja iOS-laitteilla.

1. Hyvä lukija

Aivan listan kärjessä on hyvä lukija. Myydään 4,99 dollaria ja tuo melko hyvät PDF-luku- ja muokkausominaisuudet. Sovelluksella on erillinen versio iPadille.

Hinta: $4.99

ladata

2. PDF-asiantuntija

Hyvä lukija on tarpeeksi hyvä, mutta et voi täyttää / muokata lomakkeita PDF-tiedostossa käyttämällä hyvää lukijaa. PDF Expert on kalliimpaa kuin Good Reader, mutta on hyviä ominaisuuksia, kuten skannausominaisuudet, jotka tekevät PDF Expertistä hieman kehittyneemmän kuin Good Reader.

Hinta: $9.99

ladata

3. Foxit PDF Reader & Converter

Arvostan Foxitia erittäin hyvin, koska se tekee PDF-muokkauksesta pelkkää purjehdusta. Voit tarkastella, merkitä ja suojata PDF-tiedostojasi. Sovelluksen avulla voit myös allekirjoittaa asiakirjoja digitaalisilla varmenteilla. Sen mukana tulee ConnectPDF-ominaisuus, jonka avulla voit tehdä yhteistyötä ystävien kanssa.

Suojaa PDF-tiedostosi salasanalla ja Microsoft Rights Management Services -palvelulla. Toinen Foxitin merkittävä piirre on tuki 12 kielelle, kuten englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja, perinteinen kiina jne.

Hinta: Vapaa

ladata

4. MaxiPDF

PDF-tiedostojen muokkaamista ja suunnittelua varten et voi mennä pieleen siistillä PDF-editorilla, kuten MaxiPDF. Voit helposti luoda, muokata, poistaa tekstiä ja kuvia. Sen avulla voit lisätä ja tallentaa myös kommentteja.

Voit päivittää sovelluksen premium-versioon (0,99 dollaria kuukaudessa) käyttääksesi sitä ilman mainoksia. Lisäksi MaxiPDF tukee useita kieliä, kuten englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali, venäjä, yksinkertaistettu kiina, espanja ja turkki.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Adobe Acrobat Reader

Jos haluat saada all-in-one-PDF-muokkauskokemuksen, valitse Adobe Acrobat Reader. Tässä sovelluksessa on niin paljon pidettävää, ja ensimmäinen monien joukossa on - laaja valikoima erinomaisia ​​muokkaustyökaluja. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vaadittu vapaus luoda silmiinpistäviä tiedostoja.

Hyödynnä tarralaput ja piirustustyökalut kaikin tavoin kommentoidaksesi PDF-tiedostoja. Ota kaikki irti merkintätyökaluista tekstin korostamiseksi ja merkitsemiseksi. Applen lyijykynän täyden tuen avulla se varmistaa, että sinulla on suurempi tarkkuus samalla kun luot kiitettäviä asiakirjoja.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Luulen, että olet löytänyt kykenevän PDF-editorin laitteellesi. Mikä se on? Voit vapaasti ilmoittaa meille, mitä valitset kommenteista.

Älä missaa:

  • Parhaat kalenterisovellukset Macille
  • Parhaat Task Manager -sovellukset Macille
  • Paras huomautus Sovellusten ottaminen iPhonelle ja iPadille
  • PDFelement Pro -sovellus: Täydellinen PDF-editori iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit