Parhaat AR-pelit iPhonelle ja iPadille [2021 Edition]

AR-pelit ovat sekä jännittäviä että riippuvuutta aiheuttavia. Ja kun pääset uraan, et koskaan halua palata takaisin. Mikä tekee heistä niin houkuttelevia, on kyky antaa sinun olla vuorovaikutuksessa todellisen maailman kanssa aivan uudella tavalla. Tutkittuamme useita vaihtoehtoja olemme valinneet suosituimmat AR-pelit iPhonelle ja iPadille, jotta pelaamisesi jatkuu tuikeana.

Tuo todellinen soturi, joka asuu sinussa, ulos ulkona ottamaan tappavia zombeja etupuolella. Varusta itsesi kaikenlaisilla aseilla, ennen kuin hyppäät vauhdikkaalle AR-taistelukentälle. Älä unohda haamuja, jotka ovat juuri laskeutuneet tuhoamaan koko maailman. Oletko valmis lyömään heitä?

1. Pokémon GO

Pokémon GO, joka on ladattu yli 750 miljoonaa kertaa ja nimetty The Game Developers Choice Awardsin parhaaksi mobiilipeliksi, on suosituin AR-peli. Se on sijaintiin perustuva AR, jossa kävelet ympäristössäsi kiinni Pokémonista. Myöhemmin sinun on käytettävä niitä taistelussa muita pelaajia vastaan.

Liity johonkin kolmesta joukkueesta ja mene kovasti vastustajillesi minkä tahansa kuntosalin omistuksesta. Vielä parempi, voit myös osallistua raidataisteluihin kuntosaleilla ympäri maailmaa esitelläksesi älykkäitä pelitaitojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Warhammer 40 000: Freeblade

Tämä vauhdikas peli on tullut uskomattoman jännittäväksi nyt pääasiassa AR: n käyttöönoton ansiosta. Sinulla on pahaenteinen tehtävä käsillä ja sinun on johdettava Freeblade lunastukseen. Mene kaikki tuhoamaan ne, jotka tuhosivat jalon talon.

Tapaa loputtomat hyökkääjät ja poista ne sekä voimalla että älykkäällä taktiikalla. Eeppinen tarina, jossa on enemmän kuin 170 yksinpelitystehtävää, on saanut testata taitojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Zombie Gunship Revenant AR

Haluatko ryhtyä tappavaan toimintaan esittelemään sankareitasi? Zombie Gunship Revenant AR on täydellinen peli kokeilla leuan pudottamista.

Tässä laajennetun todellisuuden zombie-ampujassa sinun on hallittava täysin aseistettu helikopteri-tykkialus ja poistettava pelottavat zombit. Koska vihollisesi ovat mahtavia ja vaarallisia, sinun on oltava todellisessa tahdissasi voittaaksesi heidän haasteensa. Siksi annat taistelulaivan erittäin edistyneillä aseilla, tykeillä, raketeilla ja ohjuksilla. Jos haluat joskus mennä ylimääräisiin telakoihin, voit myös päivittää sovelluksen avaamaan jännittäviä ominaisuuksia, kuten pankkiholvi, Fort Knox jne.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Poolin kuninkaat

AR: n tarjoama Kings of Pool on kiehtova kahdeksan pallon biljardipeli. Voit laittaa lisätyn todellisuuden pöydän tasaiselle pinnalle ja pelata peliä täysin hauskasti. Sen avulla voit pelata huippupelaajia vastaan ​​ympäri maailmaa.

Peli vaatii voittoa ja pääsee korkean panoksen pöytiin. Lopullinen tavoitteesi on kerätä mahdollisimman paljon rahaa ja tulla pelin arvokkaimmaksi biljardipelaajaksi.

Tämä AR-peli tukee useita kieliä, kuten englanti, kiina, ranska, saksa, italia, japani, korea, yksinkertaistettu kiina ja perinteinen kiina. Lisäksi voit avata lisää ominaisuuksia sovelluksen sisäisillä ostoksilla.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Thomas ja ystävät

Thomas ja ystävät ovat uskomattomia pelata! Pelin avulla voit luoda junajoukkoja ja mukauttaa ne parhaan mieltymyksesi mukaan. Voit koristella junayksikköäsi käyttämällä korkeita puita, kauniita rakennuksia ja upeita koristeita.

Käytä hiekkarantoja, kuplivaa laavaa ja lumisia lumimyrskyjä maalaamaan maastosi. Voit myös kerätä kultaisia ​​vaihteita avataksesi tehokkaita moottorinahkoja, kuten karmea spencer.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Jurassic World Alive

Jos olet fani dinosauruksista ja Jurassic-elokuvista, tämä peli varmasti vangitsee mielikuvituksen. Siihen kuuluu tutkia ympäristöäsi löytääksesi dinosaurukset, jotka vaeltavat ilmaiseksi kaikkialla. Löydät tunnettuja suosikkeja sekä uusia rotuja.

Tasolle nousemiseksi sinun on kerättävä eeppinen dinosaurus-DNA ja luotava kunnioitusta herättäviä hybrideja. Lisäksi koota joukkue taistelemaan sitä vastaan ​​todellisissa otteluissa. On hauskaa olla haastamassa ystäviäsi ja voittamalla palkintoja matkan varrella.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Tasainen pakkaus

Flat Pack, ulottuvuutta taipuva alusta, on melko kiehtova. Koska se sekoittaa sekä 2D- että 3D-elementtejä, sinun on ajatteltava normaalien viivojen ulkopuolella hallita sitä. 30 tasolla ja eeppisillä pomotaisteluilla se on saanut sinut pitämään sinut syventyneenä. Sen AR-tila antaa sinun olla vuorovaikutuksessa 3D-tason kanssa.

Siksi pyyhkäisy ei toimi täällä. Sen sijaan sinun täytyy liikkua alustalla tutkiakseen asioita.

Hinta: Vapaa

ladata

8. AR-lohikäärme

Pidätkö lemmikkipeleistä? Jos kyllä, rakastat pelata AR Dragon-virtuaalista lemmikkisimulaattoria. Sinun on pidettävä äärimmäistä huolta lohikäärmeestäsi, joka on erilainen kuin muut ja luottaa yksinomaan siihen, että pysyt pumppaamana. Hän ikääntyy ja kasvaa päivittäin.

Voit tuoda rakastavan lohikäärmeesi todelliseen maailmaasi ja pelata sitä. Käytä tyylikkäitä lohikäärmeitäsi kauniilla hattuilla ja hienoilla nahoilla. Varmista myös, että syötät sitä ajoissa, jotta se pysyy aina elävänä ja potkimisena.

Hinta: Vapaa

ladata

9. StackAR

AR-pelitilan käyttöönoton ansiosta StackAR on tullut jännittävämmäksi. Peli on melko hauska pelata. Skannaa vain tasopinta ja aloita rakentamista. Pysyäkseen edessä sinun on pinottava upeat värigradienttilohkot niin siististi kuin pystyt ja niin korkealle kuin pystyt.

Se veneilee kauniilla grafiikoilla ja tarjoaa sinulle täydellisen vapauden kilpailla parhaista pisteistä. Vaikka sovellus on ilmainen, voit päivittää sen (1,99 dollaria) premium-versioon, jos haluat poistaa mainoksia.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Angry Birds AR: Sika-saari

Jos pelisi etsii hauskaa pelattavaa peliä, sinun kannattaa kokeilla “Angry Birds AR: Isle of Pigs”. Tässä laajennetun todellisuuden seikkailupelissä olet vastaan ​​ahneita sikoja, joilla ei ole minkäänlaista tunnetta antaa sinun olla tiensä.

Sinun on esitettävä älykäs strategia sikojen ottamiseksi ja niiden rakenteiden poistamiseksi nappaamaan niin monta tähteä kuin voit. Pidä mielessä, että lopullinen tavoitteesi on palauttaa kaikki varastetut munat. Joten, käytä ritsaa parhaalla mahdollisella tavalla päästääksesi Angry Birdsin rakenteisiin.

Yli 40 tasolla (enemmän on matkalla), sinulla on täysi päivä pelaamisessa. Ja paljon piilotettuja yllätyksiä paljastaa, se myös varmistaa, että ennustettavuus jää pois kuvasta. Joten antaisin tälle tyylikkäälle slingshotille suuren peukalon!

Hinta: Vapaa

ladata

11. Kodinkoneet

Entä tulevan kodin suunnittelu? Housecraft on mitä tarvitset visualisoidaksesi unelmakotisi niin elävästi kuin haluat. Laitteen kameran ja lisätyn todellisuuden avulla voit sijoittaa täysin renderoituja 3D-malleja esineistä.

Sovelluksella on valtava luettelo esineistä, jotka voit valita, muuttaa kokoa ja sijoittaa. Selvitä, kuinka isot esineet ovat ja miten ne sopivat tulevaan kotiin. Voit tarkistaa esineitä mistä tahansa kulmasta missä tahansa valossa. Sen avulla voit myös tallentaa huonekokoonpanoja, jotta voit tarkastella niitä myöhemmin.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Koneet

Haluatko hemmotella toimintaa täynnä AR-taistelukenttää? Koneet voivat olla loistava vaihtoehto antaa sinun vapauttaa vallasi! Yhdistä ja johda voimakkaiden koneiden joukkueesi tuhoamaan vastustajat. Käytä hyviä taistelustrategioita ja peliä muuttavia kykyjä pysyäksesi vastustajasi edellä.

Tämä on kilpailukykyinen moninpeli, jota pelataan vain lisätyssä todellisuudessa. Tämä tarkoittaa, että voit mennä ystäviäsi vastaan ​​PvP Arena -taisteluissa saman pöydän ympärillä.

Hinta: $4.99

ladata

13. Stik AR

Onko sinulla valtava taipumus viileisiin tarroihin? Jos kyllä, sinun ei pidä hukata Stik AR: ta. Sovelluksen avulla voit upottaa ympäröivän maailman upeilla tarroilla. Sitten voit kaapata valokuvan tai videon jakamaan sen ystäviesi kanssa. Lisäksi et vain ole tyytyväinen hankkimaasi, voit aina täydentää sitä sovelluksen sisäisillä ostoksilla.

Hinta: Vapaa

ladata

14. AR Drone Commander Lite

Entä kodin muuttaminen jännittäväksi taistelukentäksi? AR Drone Commander -sovelluksella voit tuoda vihollisia kotiisi tai mihin tahansa paikkaan ja tuhota heidät juuri haluamallasi tavalla!

Suuntaa vain iPhonen kamerasi tasaista pintaa kohti, ja peli kartoittaa siihen sotilastukikohdan. Valmistaudu sitten kohtaamaan massiivinen hyökkäys. Droonilentäjänä sinulla on suuri tehtävä tuhota vihollisen helikopterit ja tankit.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Olettaen, että olet halunnut kurkistaa näihin AR-sovelluksiin ja peleihin!

Suosikkisi?

App Store on täynnä tonnia hienoja AR-pelejä. Joten jännittävän löytäminen ei ole koskaan iso kysymys. Olen kuitenkin löytänyt yllä olevat pelit hieman mausteisemmilta kuin heidän kollegansa.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Tower Defense -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Toimintapelit iPhonelle ja iPadille
  • Space Shooter -pelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat interaktiiviset tarinapelit iPhonelle

Minkä yllä olevista AR-peleistä olet valinnut iPhonellesi? Kerro siitä meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit