Kuinka vastaanottaa väärennettyjä puheluita iPhonessa käyttämällä Fake Call Plus -sovellusta

Jokainen puhelimen käyttäjä vihaisi väärät puhelut. Mutta joskus väärennetyt puhelut ovat valepukuisia siunauksia. Lattialla? Kuinka nuo väärät puhelut voivat olla siunauksia? Kuvittele tämä: olet loukussa tylsää juhlia tai tapaamista, ja etsit syytä paeta. Ja yhtäkkiä puhelin soi. Vaikka kyseessä olisi väärennetty puhelu, ajelehdit heti pois välttääksesi ansan. Tämä puhelu osoittautuu pelastajaksi ja haluat, että voisit vastaanottaa tällaisia ​​puheluita iPhonellasi milloin tahansa, kun haluat paeta tällaisesta sotkusta.

Mutta kuinka vastaanottaa väärennettyjä puheluita iPhonellesi sopivana ajankohtana? Onneksi jotkut väärennetyt iPhone-puhelusovellukset, jotka voivat auttaa sinua. Käyttämällä Fake Call Plus iOS -sovellusta voit vastaanottaa tällaisia ​​väärennettyjä puheluita iPhonellesi päästäksesi eroon epämiellyttävästä tilanteesta.

Kuinka vastaanottaa väärennettyjä saapuvia puheluita iPhonella käyttämällä Fake Call Plus -sovellusta

Vaihe 1. Lataa ja asenna Fake Call Plus iPhoneen.

Vaihe # 2. Avaa sovellus ja napauta sitten Aika asettaa ajastin; tässä sinulla on vaihtoehtoja, joista valita kolme sekuntia - tunti.

Tämä tarkoittaa, että voit vastaanottaa väärät puhelut kolme sekuntia myöhemmin tai tunnin kuluttua. Välillä on muita vaihtoehtoja ajastimen asettamiseksi.

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi Soittaja. Tämä sovellus tarjoaa sinulle joitain esiasennettuja nimiä, kuten Mr.Smith, Robert, Thomas, jne. Lisäksi voit myös noutaa Äiti, Isä, Pomo soittajana.

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa minkä tahansa nimen kenttään "Kirjoita soittajan nimi." Voit esimerkiksi kirjoittaa vaimo, aviomies, tyttöystävä jne.

Vastaanottaja aseta profiilikuvasi, Näpäytä “+” -kuvake vihreässä painikkeessa. Huomaa, että et voi vaihtaa tätä profiilikuvaa usein, koska tämä ominaisuus on tarkoitettu VIP-käyttäjille.

Vaihe # 4. Kun olet määrittänyt profiilikuvan ja valinnut soittajan, on aika valita soittoääni ja tärinä.

Yksinkertaisesti kytkeä päälle / pois päältä vaihtoehdot: Soittoääni ja värinä. Kahden vaihtoehdon alla on useita soittoääniä, joista valita.

merkintä:Tuonti ja Ennätys ominaisuudet ovat yksinomaan tämän sovelluksen VIP-käyttäjille.

Vaihe # 5. Napauta seuraavaksiÄäni. Vaihtoehtoja on neljä: Ei mitään ja kolme ääntä.

Valitse mikä tahansa ääni. Jos valitset yhden äänistä, kuulet yhden äänistä, kun otat kyseisen väärän puhelun iPhonessa.

Vaihe # 6. Napauta sittenTaustakuva. Täällä voit kytkeä päälle"Return Real Desktop" tai käytä väärennettyä työpöydän taustakuvaa. Mainoksia on kuitenkin enemmän, jos käytät Return Real Desktopia.

Vastaanottaja Palaa Real Desktop, sinä pystyt kiihottua kytkin.

Kun kaikki on paikallaan, voit lyödä ”Aloita puhelu” -painiketta saadaksesi väärennetyt puhelut iPhoneen.

Osoita Ponderia

  • Yksi tämän sovelluksen haitoista on, että et voi lukita puhelinta tai et voi koskettaa kotipainiketta. Jos siinä tapauksessa, että puhelimesi on lukittu tai kosketat kotipainiketta, et saa aiemmin määrittämäsi väärennettyä puhelua. Tämä tarkoittaa, että sinun on määritettävä automaattinen lukitusaika valitsemalla Ei koskaan kohdassa Asetukset → Näyttö ja kirkkaus → Automaattinen lukitus → Ei koskaan
  • Lisäksi, kun olet määrittänyt väärennetyn puhelun, sinun on oltava sovellusasetuksessa etkä voi käyttää muita sovelluksia

Siinä kaikki ystävät!

Kirjautua ulos…

Edellä luetelluille kahdelle sovellukselle on joitain rajoituksia. Voit käyttää niitä harkintasi mukaan saadaksesi parhaat tulokset väärän puhelun vastaanottamiseksi. Viimeksi mainittu tarjoaa VIP-pääsyn, ja tämä voi tehdä sinulle jotain eroa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

    • Flash iPhone -sovellus: Lähetä valokuvasi soittajan tunnuksena iPhonessa
    • Parhaat tietoturvasovellukset iPhonelle ja iPadille
    • Parhaat iPhone-yhteystiedot / osoitekirjahallintasovellukset: yksinkertaista elämääsi
    • Parhaat iPhone-sovellukset päällekkäisten yhteystietojen poistamiseen

Haluatko käyttää yllä olevia sovelluksia väärennettyjen puheluiden vastaanottamiseen? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit