Kaikkien Safari-välilehtien sulkeminen paitsi olemassa oleva Mac-välilehti

Useat välilehdet Macissa luovat vaikutelman, että olet työnarkisti. Kun pomosi tulee aamumatkalleen toimistoon, hän varmasti taputtaa selkääsi työskennellessäsi niin monella välilehdellä samanaikaisesti. Mutta pian huomaat, että kaikki nämä avatut välilehdet ovat hidastaneet Maciasi, kun alat kohdata joitain häiriöitä tai vastaamattomuutta Maciin. Haluat sulkea kaikki Safari-välilehdet paitsi sen, jolla työskentelet.

Sen sijaan, että tutkisit Safari-selainta, tarkista tämä opas sulkeaksesi kaikki tarpeettomat välilehdet kerralla. Se on mahdollista kolmella eri tavalla; voit sulkea kaikki Safari-välilehdet hiirellä tai pikanäppäimillä jättäen työskentelemäsi. Siirrytään eteenpäin…

Kaikkien Safari-välilehtien sulkeminen paitsi nykyinen Macissa

Ennen kuin suljet kaikki Safari-välilehdet Macissasi, varmista, että et ole kirjautunut mihinkään, esim. Gmailiin, Facebookiin jne. Nyt olet valmis poistamaan kaikki Safarin välilehdet, jotka estävät aktiivisen välilehden.

# 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella

Kaikki eivät muista muokkaamalla pikanäppäimiä sulkemaan kaikki nykyisen välilehden tallentavat Safari-välilehdet. Jos kuulut tähän prikaatiin, voit sulkea kaikki Safari-välilehdet hiiren kakkospainikkeella.

Vaihe 1. Valitse useista välilehdistä se, jonka haluat pitää auki.

Vaihe # 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella välilehteä hiirellä tai ohjauslevyllä. Jos et halua napsauttaa hiiren kakkospainikkeella, pidä Control-näppäintä painettuna ja napsauta välilehteä.

Vaihe # 3. Siellä näkyy avattava valikko, jossa on joitain vaihtoehtoja: Kiinnitä välilehti, Sulje välilehti, Sulje muut välilehdetja Siirrä välilehti uuteen ikkunaan. Sinun täytyy napsauttaa Sulje muut välilehdet valikosta.

Kaikki muut välilehdet, paitsi aktiivinen, suljetaan Safari-selaimessasi.

# 2. Käyttämällä Optio-näppäintä + X

Tämä on toinen temppu kaikkien Safari-välilehtien sulkemiseen, paitsi yksi. Sinun ei pitäisi käyttää mitään pikanäppäintä; sinun on käytettävä hiirtä ja näppäimistöä.

Vaihe 1. Napsauta Safari-välilehteä, jonka haluat pitää auki.

Vaihe # 2. Pidä Vaihtoehto () -näppäintä ja napsauta Safari-välilehden vasemmalla puolella olevaa sulje (X) -kuvaketta.

Tämä sulkee kaikki muut välilehdet kuin Safarissa käyttämäsi välilehdet.

# 3. Pikanäppäin

Vaihe 1. Valitse välilehti jonka haluat pitää auki Safari-selaimessa.

Vaihe # 2. Paina nyt Optio (⌥) + komento (⌘) + W. Tämä sulkee kaikki muut Safarin välilehdet. On sanomattakin selvää, että se ei sulje välilehteä, jolla työskentelet.

Siinä kaikki ystävät!

Yhteenvetona…

Safari-välilehtien sulkeminen kerralla ja aktiivisen tyhjentäminen on tapa säästää aikaa. Käyttäjille, joilla on tapana työskennellä liian monen välilehden parissa, tämä menetelmä on täydellinen ratkaisu estää kannettavan tietokoneen akun kulutus.

Voit myös viitata:

  • Kuinka käyttää nopeaa verkkosivustohakua Safarissa
  • Näyttökuvan ottaminen Macissa
  • Lisää sääennuste Mac-valikkopalkkiin

Luuletko, että tämä temppu on hyödyllinen sinulle? Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit