Parhaat lautapelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Suurin osa meistä rakastaa lautapelejä, koska ne tarjoavat sekä hauskaa että paljon ajateltavaa. Aluksi he eivät ehkä houkuttele sinua, mutta kun olet läpi alkuvaiheen, sinut olisi täysin koukussa. Ottaen huomioon heidän valtavan suosionsa olemme valinneet parhaat lautapelit iPhonelle ja iPadille. Katsotaanpa se!

 1. Sudoku iPhone- ja iPad-lautapeli
 2. Shakki - Pelaa ja opi lautapeliä iPhonelle ja iPadille
 3. Dominos iPhone- ja iPad-lautapeli
 4. Kahden pisteen lautapeli iOS: lle
 5. Board Kings iOS -peli
 6. Chamy - Color by Number -pelipeli iPhonelle ja iPadille
 7. Flow Free iPhone- ja iPad-lautapelit
 8. Poista minun esto iOS-lautapelistä
 9. Game of Life -lautapeli iOS: lle
 10. Hämmentää ystävien iPhone- ja iPad-lautapelejä
 11. 2048 - Pulmapeli
 12. Pisteet ja laatikot iOS-lautapeli
 13. Catan Universe -lautapeli iOS: lle
 14. Neljä peräkkäin iPhone- ja iPad-lautapeli
 15. Tic Tac Toe -lautapeli iPhonelle ja iPadille

# 1. Sudoku iPhone- ja iPad-lautapeli

Kun puhut klassisista peleistä, Sudoku tulee mieleen heti.

Tässä pelissä on melko mielenkiintoinen pistejärjestelmä ja se tukee myös Game Centeriä. Siksi voit haastaa ystäväsi kilpailemaan kanssasi ja järjestää huippu-esityksesi tarttumaan runsaasti haluttuihin saavutuksiin. Lisäksi on myös mahdollisuus mennä suoraan tulostaulukon kärkeen tuottamalla tasainen suorituskyky.

Mitä tulee räätälöintiin, sen avulla voit valita rehevän laatta- ja klassisen lautatyylin. Lisäksi se tarjoaa myös tärkeitä vihjeitä, jotta voit ratkaista jopa vaikeita tasoja.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Shakki - Pelaa ja opi lautapeliä iPhonelle ja iPadille

Yli 16 miljoonalla käyttäjällä on tämä, ja se on paras shakkisovellus iOS: lle. Annettuani pitkän pyörähdyksen siihen, mitä sillä on tarjottavanaan, voin hyväksyä vaatimuksen.

Päästäksesi liikkeelle, voit haastaa ystäväsi kaksintaisteluun tai mennä vasten tahtoa vastustajaa. Se on pakattu yli 65 000 palapeliin, jotka pitävät sinut uppoutuneena pelaamiseen.

Sovelluksessa on runsaasti suloisia teemoja, joiden avulla voit tuoda mukautuksia sekoitukseen. Kaiken lisäksi voit myös katsella opetusvideoita hallitsemaan temppuja ja tulemaan kiistattomaksi shakkimestariksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Dominos iPhone- ja iPad-lautapeli

“Dominos” on ollut hyvä löytö lautapelien rakastajalle. Voit valita kolmesta versiosta: Kaikki viisi, Piirrä dominot ja Estä dominot. Kaikki ne ovat kiehtovia ja tarjoavat paljon haasteita.

Peli tarjoaa peräti 28 dominoa (suorakaide, jossa on kaksi neliöpäätä). Ja kummassakin päässä on useita pisteitä välillä 0-6. Joten, kuinka pelaat sitä? No, sinun tarvitsee vain sovittaa sama määrä piikkejä laatan molempiin päihin.

Vaikka Dominos näyttää olevan melko helppoa, se vaatii paljon logiikkaa hallitsemaan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Kahden pisteen lautapeli iOS: lle

1435 mielenkiintoista tasoa sisältävällä kahdella pisteellä on paljon pulmia ja antaa mielellesi paljon ajateltavaa! Yhdistä kaksi pistettä vastoin kaikkia kertoimia. Koska aikarajaa ei ole, voit pelata peliä omassa tahdissasi.

Kutsu Facebook-ystäväsi kilpailemaan kanssasi ja anna paras voittajasi heille. Tartu paljon saavutuksia pysyäksesi kilpailijoiden edellä. Ja älä kerskele menestyksestäsi sosiaalisessa mediassa!

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Board Kings iOS -peli

Board Kings on ollut yksi suosikkini kauan. Pidän eniten tässä pelissä mahdollisuudesta kerätä kolikoita ja rakentaa maamerkkejä laudan kaupungin koristamiseksi. Matkan varrella se tarjoaa myös mahdollisuuden voittaa ylimääräisiä palkintoja.

Peli vaatii sinua keräämään kaikki hauskat tarrat päästäksesi tarinan juuriin. Ah, sinun on myös pelattava rohkeasti puolustamaan arvokasta lautasi muita kilpailevia pelaajia vastaan. Viimeiseksi, sovelluksen sisäisten ostosten avulla voit avata jännittäviä nippuja, kuten pino rullia ja mahtavia nippuja ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Chamy - Color by Number -pelipeli iPhonelle ja iPadille

On hyvin vähän lautapelejä, jotka ovat yhtä hauskoja kuin Chamy! Jos olet kiinnostunut värityksestä, tämän on oltava paras panoksesi.

Tämä sovellus tarjoaa paljon värittäviä kuvia ja sisältää laajan valikoiman taideteoksia, kuten mandaloita, eläimiä, lintuja, kukkia, paikkoja, ruokaa ja paljon muuta. Kun se päivittää taidekokoelmaa säännöllisesti, sinulla on aina paljon vaihtoehtoja kokeilla.

Lisäksi Chamy tarjoaa myös tarvittavan vihjeen, jonka avulla löydät helposti puuttuvan solun.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Flow Free iPhone- ja iPad-lautapelit

Flow Free on saanut kaikki ainesosat lisättäväksi suosikkikokoelmaasi lautapelejä iOS: lle. Virtauksen luomiseksi sinun tarvitsee vain luoda sopivat värit putken kanssa. Sitten sinun on yhdistettävä värit ja peitettävä koko lauta palapelin murtamiseksi! Varmista vain, että putket eivät pääse ristiin tai päällekkäin.

Sovelluksen ilmaisella versiolla on yli 2000 tasoa, jotka vaihtelevat yksinkertaisista haastaviin. Lisäksi on myös ominaisuus, jonka avulla voit pitää välilehden edistymisestäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Kumoa iOS-lautapelin esto

Pidä "Estä minut" poissa päävalikoimastasi lautapelejä omalla vastuullasi! Syy siihen, miksi olen niin nousussa tässä pelissä, on se, että on aika kiehtovaa pelata.

Minulle paras osa tätä peliä on valtava yli 18 000 palapelin kirjasto, joka antaa mahdollisuuden sekä ongelmanratkaisuun että kognitiivisiin taitoihin. Lisäksi sinulla on neljä vaikuttavaa tilaa, joista voit valita haasteen, moninpelin, rentoutumisen ja päivittäisen. Joten mielialasi perusteella voit valita pelin, joka voi sytyttää pelisi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Game of Life -lautapeli iOS: lle

Elämänpeli on saanut neljä ja puoli tähteä yli 3,5K-luokituksista, joten se on oikeutetusti maailman ykköslautapeli. Tästä jännittävästä pelistä on niin paljon puhuttavaa, jota rakastat pelata loputtomasti.

Mikä tekee pelistä niin kiehtovan, on moninpelitila, joka vie sinusta parhaan. Online-matchmaking-kilpailu on niin jännittävä pelata.

Siinä on myös nopea tila nopeuden ja taitojen testaamiseksi. Lisäksi sillä on useita erilaisia ​​minipelejä, jotka pitävät sinut täysin kiehtovana enemmän!

Hinta: $2.99

ladata

# 10. Hämmentää ystävien kanssa iPhonen ja iPadin lautapeli

Churn aivosi satunnaisilla merkeillä tehdä mielekäs sana. Jos etsit adrenaliinia, Boggle on “Race to win” -tilassa kilpailemaan aikaa vastaan. Voit joko haastaa ystäväsi sähköpostitse tai ottaa sen yksin. Sekoita vain 3D-merkkejä ravistamalla iPhonea, aloita napauttaminen ja vedä sanan muodostamiseksi.

Toista kyseistä suosikkimusiikkia iTunesissa, kun rullaat. Pelaaja palkitaan kulutetun ajan ja sanan pituuden perusteella. Jos havaitset joskus rajoituksia, avaa lisää ominaisuuksia sovelluksen sisäisillä ostoksilla. Hyvää Bogglingia!

Hinta: Vapaa

ladata

# 11. 2048 - Pulmapeli

On aika kokeilla todella hienoja pulmapelejä! Vuoden 2048 mukana on paljon kiehtovia pulmapelejä, joita haluaisit pelata vapaa-ajallaan rentoutumiseen.

Pelattavuudesta puhutaan pyyhkäisemällä siirtämään ruutuja. Ja jos kaksi samanlaista laattaa kohtaavat, ne muuttuvat yhdeksi.

Anna parhaansa päästäksesi vuoden 2048 laatan päälle. Käynnistä myös haastetila kerätäksesi tiettyjä laattoja muutamalla liikkeellä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 12. Pisteet ja laatikot iOS-lautapeli

Dots and Boxes on klassinen lautapeli, jossa on kiehtova konsepti. Siinä on kolme vaikeustilaa haastaa älykkyys. Voit pelata tätä peliä yksin tai kutsua ystäväsi lukitsemaan sarvet kanssasi.

Hyppää online-moninpelitilaan ja esitä taitosi kovassa taistelussa. Pelaa tarkasti kerätäksesi mahdollisimman monta pelikeskuksen saavutusta. Ja murskaa kaikki vastustajasi saadaksesi korkeimmat pisteet.

Hinta: Vapaa

ladata

# 13. Catan Universe -lautapeli iOS: lle

Haluatko olla hallitsija ja johtaa tietä eteenpäin? Jos kyllä, haluaisit pelata Catan Universumia. Jotta voisit olla miljoonien herra, sinun on rakennettava teitä, kaupunkeja ja kokeiltava myös kaikkia keinoja ja tapoja sujuvaan purjehdusneuvotteluun siltä varalta, että esteitä sattuu.

Peli tarjoaa sinulle mahdollisuuden taistella parhaita pelaajia vastaan ​​ympäri maailmaa. On myös mukautettuja ottelutiloja, joiden avulla voit pelata pelejä ystävien ja tekoälyn kanssa. Tarvitsetko inspiraatiota? Voit keskustella myös muiden pelaajien kanssa. Lisäksi voit suunnitella avatarin näyttämään erottuvalta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 14. Neljä peräkkäin iPhone- ja iPad-lautapeli

Neljä ja puoli tähteä 40K-luokituksesta tekee täysin selväksi, että pelaajat rakastavat ”Four In A Row” -elokuvaa paljon. Sinun on yhdistettävä neljä väriäsi riviin ennen kilpailijaa. Peli sisältää kahden pelaajan tilan, jonka avulla voit kilpailla ystävien kanssa.

Ja vain siinä tapauksessa, että haluat hemmotella itseäsi uudella toiminnalla, laukaise moninpelitila pelaamaan useiden huippupelaajien kanssa ympäri maailmaa. On kolme vaikeustasoa, joilla on paljon haasteita pitämään sinut syventyneenä. Joten, mene kaikki ulos pisteiden maksimoimiseksi ja hallitse tulostaulukoita!

Hinta: Vapaa

ladata

# 15. Tic Tac Toe -lautapeli iPhonelle ja iPadille

Tic Tac Toe on sellainen peli, joka ei koskaan näytä ikääntyvän ajan myötä, eikä se koskaan näytä tylsältä. Kyllä, puhun Tic Tac Toesta alias Noughts and Crosses. Peli sisältää sekä yksin- että kahden pelaajan pelin. Voit siis mennä yksin tai kutsua läheisen kaverisi lukitsemaan sarvet kanssasi moninpelissä.

Toinen ominaisuus, joka tekee Tic Tac Toesta katsomisen arvoisen, ovat kolme vaikeustasoa. Tämä tarkoittaa, että voit valita tason taitosi mukaan. Pisteiden seurannalla se pitää sinut ajan tasalla siitä, missä seisot pelissä. Paitsi että, on myös automaattinen tallennus, jotta odottamattomat keskeytykset eivät haittaa pelaamista.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki ihmiset!

Nyt on sinun vuorosi

Onko jokin näistä peleistä kiinnittänyt katseesi? Olisin iloinen voidessani tietää sen nimen ja asiat, joista olet pitänyt siinä. Jaa kanssamme kommentissa.

Älä missaa:

 • Parhaat älypelit iPhonelle / iPadille
 • 10 parasta strategiapeliä iPadille
 • Parhaat shakkipelit iPhonelle / iPadille
 • Parhaat interaktiiviset tarinapelit iPhonelle

Uusimmat viestit