Kuinka kytkeä tumma tila päälle iPhonessa ja iPadissa iOS 14: ssä

Tumma tila iOS 14: ssä ja 13: ssa on erinomainen ominaisuus näytön häikäisyn vähentämiseksi. Kuten nimestä voi päätellä, se tummentaa laitteesi näytön visuaalista ulkonäköä. Tämä vähentää näyttöön katsomisen aiheuttamaa silmien rasitusta erityisesti heikossa valaistuksessa. Lisäksi se voi jopa auttaa pidentämään akun käyttöikää. Joten katsotaanpa, kuinka Dark Mode otetaan käyttöön iPhonessa ja iPadissa.

  • Kuinka kytkeä tumma tila päälle iPhonen tai iPadin ohjauskeskuksesta
  • Kuinka kytkeä tumma tila päälle Asetukset-sovelluksesta
  • Pimeän tilan mukauttaminen iPhonessa tai iPadissa

Kuinka kytkeä tumma tila päälle iPhonen tai iPadin ohjauskeskuksesta

Voit ottaa tämän uuden lisäosan käyttöön useilla tavoilla. Helpoin tapa tehdä se Ohjauskeskuksen kautta.

Vaihe 1. IPhone 8 Plus tai vanhempi, pyyhkäise ylöspäin alhaalta. IPhone X: ssä ja uudemmissa sekä iPadissa pyyhkäise alas oikeasta yläkulmasta päästäksesi Ohjauskeskukseen.

Vaihe # 2. Nyt sinun täytyy napauttaa ja pitää näytön kirkkauden säätövaihtoehto.

Vaihe # 3. Nyt sinun pitäisi nähdä uusi vaihtoehto nimeltä "Ulkonäkövalo". Napauta sitä, ja taika valloittaa koko laitteesi silmänräpäyksessä.

Se tummentaa koko käyttöliittymää ja jopa näyttää sen houkuttelevan vaikutuksen kaikissa sovelluksissa (edellyttäen, että ne noudattavat sitä).

Kuinka kytkeä tumma tila päälle Asetukset-sovelluksesta

Vaihe 1. Avata asetukset sovellus → Napauta Näyttö ja kirkkaus.

Vaihe # 2. Valitse nyt Tumma tämän ominaisuuden toteuttamiseksi.

Pimeän tilan mukauttaminen iPhonessa tai iPadissa

Yksi huomionarvoinen asia on, että voit myös asettaa tämän ominaisuuden aktivoitumaan automaattisesti haluamasi kellonajan perusteella. Voit tehdä tämän valitsemalla ensin Tumma ja vaihtamalla sitten automaattisen vieressä olevan kytkimen. Napauta sen jälkeen Asetukset.

Sitten voit valita sen, kuinka haluat käyttää pimeää tilaa Auringonlasku auringonnousuun tai mene a Mukautettu aikataulu kuten sinulle sopii. Joten hyödynnä sitä kaikin tavoin katseluesi vahvistamiseksi.

Tiedät todennäköisesti jo, kuinka se poistetaan käytöstä. Yksinkertaisesti tuo esiin Ohjauskeskus → Kosketa pitkään kirkkauden säätöpainiketta → Napauta sitten "Ulkonäkö tumma" ja olet valmis menemään.

Se on melkein kaikki!

Video: Kuinka kytkeä tumma tila päälle iOS 14/13: ssa iPhonessa ja iPadissa

Sinun Take?

Nyt, kun olet pannut kätesi tähän hyödylliseen ominaisuuteen, kerää palautettasi ja katsooko se, että se näyttää oikealta rahalta omaan makuun.

Voit myös vilkaista nopeasti näitä artikkeleita:

  • Kuinka kytkeä Facebook Dark Mode päälle työpöydällä
  • iOS 14: n tuetut laitteet
  • Vinkkejä iPhonen ja iPadin valmistelemiseen iOS 14: een

Mitkä ovat ominaisuudet, jotka ovat kiinnittäneet katseesi uusimmassa iOS-versiossa ja miksi? Jaa ajatuksesi kommenttikentässä.

Uusimmat viestit