Kuinka vaihtaa SIM-kortin PIN-koodi iPhonessa

Maailma on täynnä outoja ihmisiä, ja meitä kaikkia ympäröi muutama. Jotkut outot ihmiset, joita olen tavannut, lainaa aina iPhoneni soittamaan ja lähettämään tekstejä. Se on ok, mutta joskus se voi aiheuttaa meille ongelmia, jos solunumeroa käytetään laittomaan toimintaan. Tämän välttämiseksi noudatan käytäntöä vaihtaa SIM-kortin PIN-koodi iPhonellani, ja se on todella ärsyttänyt joitain ihmisiä, koska tämä ei salli heidän soittamista tai tekstin lähettämistä.

Ainoa haittapuoli on, että sinun on käynnistettävä laite uudelleen ennen kuin luovutat sen jollekulle. Vasta sitten "Lukittu SIM" -viesti ilmestyy tilariville. SIM-kortin poistaminen laitteesta lukitsee sen. Operaattorillasi on oletuksena PIN-koodi, joka on saatavana yksinkertaisella Google-haulla. Joten on erittäin suositeltavaa vaihtaa se. Noudata alla olevaa ohjetta.

Kuinka vaihtaa SIM-kortin PIN-koodi iPhonessa

merkintä: Kun vaihdat SIM-kortin PIN-koodia, sinun on annettava nykyinen PIN-koodi ja voit muuttaa SIM-kortin PIN-koodia.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetukset-sovellus iPhonessa → Napauta Matkapuhelin- tai mobiilidata-vaihtoehto luettelosta.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksi SIM PIN -vaihtoehto.

merkintä: Jos et ole asettanut SIM-kortin PIN-koodia aiemmin, Vaihda PIN-vaihtoehto poistetaan käytöstä iPhonessa.

Vaihe # 3. Vaihda päälle "SIM-PIN" jos se on pois päältä, napauta sitten Vaihda PIN-koodi.

Vaihe # 4. Heti kun napautat Vaihda PIN-vaihtoehtoa, sinua kehotetaan tekemään niin anna nykyinen PIN-koodisi.

Vaihe # 5. Syötä nyt uusi PIN-koodi ja kirjoita sama PIN uudelleen vahvistaaksesi toimintasi.

Syötä vain nelinumeroinen PIN-koodi, jotta muistat numeron helposti.

Se siitä! Olet onnistuneesti vaihdettu SIM-kortin PIN-koodi iPhonellasi. Kun seuraavan kerran annat iPhonen jollekin, käynnistä laite uudelleen.

Miksi sinun pitäisi vaihtaa SIM-kortin PIN-koodi?

Kuten aiemmin todettiin, SIM-kortin oletuskoodin löytäminen operaattoriltasi kestää vain muutaman minuutin, ja se voi joskus vaarantaa turvallisuutesi. Siksi on suositeltavaa vaihtaa oletus-PIN-koodi turvallisemmaksi.

Kirjautua ulos…

Kun otat SIM-kortin PIN-koodin käyttöön ensimmäistä kertaa, varmista, ettet lukitse SIM-korttia vahingossa, sillä saatat tarvita operaattorilta PUK-numeron lukituksen avaamiseksi. Et myöskään saa yrittää arvata PIN-koodia, koska väärät arvailut voivat lukita SIM-korttisi pysyvästi, ja sinun on asetettava uusi SIM-kortti operaattoriltasi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Kuinka käyttää kahta SIM-korttia iPhone Xs Max-, Xs- ja iPhone XR -laitteissa
  • SIM-korttisi toisti äänen Flash-viesti iPhonesta: Kuinka korjata
  • IPhoneen ei ole asennettu SIM-korttia: ongelman ratkaiseminen
  • Kuinka vaihtaa puheluita iPhonen, iPadin ja Macin välillä

Haluatko vaihtaa SIM-kortin PIN-koodin iPhonessa? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit