Parhaat iPhone SE -kelloradioasemat vuonna 2020

Telakointiasemat ovat markkinoiden parhaita iPhone-lisävarusteita. IOS-laitteiden lataamisen lisäksi telakointiasemat elävöittävät työasemiesi tunnelmaa ja mitä tahansa tasaista pintaa kotona. Innovatiiviset lisävarusteiden valmistajat lisäsivät sitten kaiuttimet telakointiasemiin. Ja sitten he keksivät myös radio- ja hälytyslaitteiston iPhonen käyttäjille.

Tämä luettelo kokoaa joukon tyylikkäitä ja vahvoja iPhone SE -telakointiasemia, joissa on radio ja hälytys. Herää melodisiin kappaleisiin ja hälytyssoittoihin, joita soitetaan iPhone SE -telakointiasemilla.

iPhone SE -telakointiasemat vuonna 2020

# 1. DPNAO

DPNAO näyttää olevan täydellinen paketti. Telakassa on kaksi huipputarkkaa kaiutinta, jotka tarjoavat miellyttävän musiikkikokemuksen. EQ-toiminnon avulla se tarjoaa myös mahdollisuuden hienosäätää musiikkiasi.

FM-radiossa on 20 pikavalittua asemaa. Ja jos pidät radio-ohjelmista, ne ovat aikasi arvoisia.

Uniajastin ja hälytystoiminto tekevät siitä käyttäjäystävällisen. Lisäksi on 3,5 mm: n ääniliitäntä, jonka avulla voit liittää telakan muihin äänisoittimiin.

USP: Taajuuskorjain-toiminto

Tutustu Amazoniin

# 2. Philips

Philips esittelee esteettisesti täydellisen telakointiaseman, jossa on hälytys ja radio. Voit suoratoistaa langatonta musiikkia Bluetoothin kautta. Sen yleisten lataustelineiden avulla voit ladata muita älypuhelimia kuin iPhone. Sisäänrakennettu mikrofoni on oikea hinta ihanteelliseen handsfree-puhelukokemukseen.

Hallitse kaapelia sujuvasti sen takana olevalla kaapelinhallintaominaisuudella. Aseta uniajastin nukahtamaan suosikkimusiikkisi kanssa ja herää melodiselle hälytysäänelle.

USP: Selkeä kaapelien hallinta

Tutustu Amazoniin

# 3. Kotiaika

Homtime on käytännöllinen muotoilu, ja se on valmis huolehtimaan useista tarpeista. Ja se kestää erilaisia ​​tarpeita aplombilla.

Ensinnäkin telakan avulla voit sijoittaa älypuhelimesi pysty- ja vaakasuunnassa. Siten sinulla on saumattomampi handsfree-kokemus katsellessasi videoita tai videopuheluita.

Mitä tulee lataamiseen, siinä on pari USB-porttia, joiden avulla voit mehuttaa laitteitasi. Sisäänrakennetulla ylijännitesuojalla se pitää loitolla yleiset uhat.

Langaton kaiutin on enemmän kuin tarpeeksi hyvä tuomaan musiikkiin elämää. Lisäksi FM-radio ja hälytystoiminnot tekevät Homtime-toiminnasta monipuolisen hyödyn.

USP: Sisäänrakennettu ylijännitesuoja

Tutustu Amazoniin

# 4. Tyler TAC501-BK

Kaksois kaiutinjärjestelmän tarjoama Tyler TAC501-BK on saanut ihastuttavan äänenlaadun. Voit yhdistää sen heti älypuhelimeen ja suoratoistaa suosikkikappaleitasi. Radiovastaanottoa varten on myös FM-viritin, jossa on sisäänrakennettu antenni.

Voit säätää LED-herätyskellon kirkkautta, jotta yöunet eivät esty. Valitse joko radio tai summeri herättääksesi sinut rauhallisesti aamulla. Lisäksi TAC501-BK on saatavana kahtena värinä: mustana ja valkoisena.

USP: Kahden kaiuttimen järjestelmä

Tutustu Amazoniin

# 5. iHome iPL8XHG

iHomen iPL8XHG on yksi suosikkini telakointiasemista iPhonelle. Ja syy miksi pidän sitä niin arvokkaana, ovat stereotaajuiset ohjaimet, jotka tarjoavat vääristymättömän äänen.

Syy8 kaiutinkammioista varmistaa, että äänenlaatu on terävä. FM-radiosta tulee kuusi esiasetettua asemaa. Muihin verrattuna se on ehdottomasti alhainen, mutta sen pitäisi olla enemmän kuin hieno normaalissa käytössä.

Voit hyödyntää uniajastinta, jotta nukahdat täydellä mielenrauhalla. Kaksoishälytystoiminnon ansiosta se auttaa sinua menemään kiireisen elämän tahdissa.

USP: Syy8 kaiutinkammio

Tutustu Amazoniin

# 6. Jensen

Suoraan sanottuna kiitettävä muotoilu on herättänyt huomioni Jensenissä. Telakan mukana toimitetaan tehokkaat kaiuttimet, jotka tarjoavat korkealaatuista ääntä. Lisäksi on olemassa aux-tuloliitin, jonka avulla voit liittää sen muihin soittimiin.

Voit telakoida iPhonen sekä pysty- että vaakasuunnassa, jotta katselukulma paranee. Joten odota, että handsfree-käyttösi on mukavaa. Se tekee myös kunnollisen työn lataamalla älypuhelimesi.

Lisäksi FM-stereovastaanotin, jossa on 20 esiasetusta ja kaksoisherätyskello, tekevät Jensenistä ikivihreän hyödykkeen.

USP: Säädettävä telakka

Tutustu Amazoniin

# 7. iHome iPLWBT5B

Suoraan sanottuna iHome iPLWBT5B on yksi arvostetuimmista iPhone-telakointiradioista. Siinä on kaikki peitetyt perusteet täyttämään erilaiset vaatimukset. Telakka tekee älypuhelimesi lataamisesta hyvällä nopeudella musiikkikokemuksen parantamiseen kaikki tarkoitetut tehtävät hyvällä teholla.

Tämän lataustelakan merkittävä piirre on integroitu Apple Watch -laturi, jonka avulla voit käynnistää myös älykellosi. Sisäänrakennettu mikrofoni tarjoaa kristallinkirkkaan äänen, jotta pystyt kommunikoimaan täydellä mielenrauhalla.

Huomaa: iHomen kautta on vielä kaksi iPhone-telakkaa, joissa on kelloradio. Ominaisuuksien suhteen kaikilla on paljon yhtäläisyyksiä. Tarkista sekä iHome iPL23 että iHome iDL44, koska ne ovat vakavan harkinnan arvoisia.

USP: Integroitu Apple Watch -laturi

Tutustu Amazoniin

# 8. Emerson SmartSet

Toiminnallisuuden suhteen Emerson SmartSet on melko hyvä. Korkean stereoäänen ja raskaan basson rikastama ääni elävöittää musiikkikokemustasi. FM-radio 20 aseman muistilla varmistaa, että sinulla on paljon kokeiluja.

Vaatimuksistasi riippuen voit helposti hienosäätää äänenlaatua. Lisäksi voit myös säätää LED-kellon näyttöä. Mitä tulee iPhonen lataamiseen, voit odottaa, ettei se koskaan petä sinua.

USP: Korkealaatuinen ääni

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Oletetaan, että olet löytänyt ihanteellisen telakan iPhonellesi. Olisi ilo tietää palautteestasi siitä.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone X, iPhone 8/8 Plus -virtapankit
  • iPhone X, iPhone 8/8 Plus -autolaturit
  • Parhaat iPhone SE -pankit
  • Parhaat iPhone SE Bluetooth-kuulokkeet

Uusimmat viestit