Kuinka piilottaa lovi iPhonessa X, Xs, Xs Max ja iPhone XR

Jos olet siirtynyt vuoden 2018 iPhoneen iPhone X: ltä, on todennäköistä, että olet jo tehnyt rauhan Notchin kanssa. Jos olet kuitenkin ottanut hyppyn klassisista iPhone-puhelimista, saatat löytää sen olevan hieman hankalaa tulla toimeen sen kanssa. Jos näin on, piilota lovi iPhone X: ssä, iPhone X: ssä, Xs Max: ssa ja XR: ssä.

Joten miten poistat ei-toivotun loven iPhone X -sarjasta? No, on olemassa melko paljon tapettisovelluksia, kuten Notcho, Lucky Notch for X, Notch Remover: Häivytä lovi ja paljon muuta, jonka avulla voit pitää sen poissa tieltä.

Kuinka piilottaa lovi iPhonessa X, Xs, Xs Max ja XR

Pitää mielessä; tämä ei ole täydellinen ratkaisu ja toimii vain lukitusnäytöllä ja aloitusnäytöllä. Joten lovi ei katoa kokonaan. Joka tapauksessa, anna minun näyttää sinulle, kuinka saada se näkyvistä!

Vaihe 1. Lataa Notcho iPhone X: lle. Se on saatavilla ilmaiseksi.

Vaihe # 2. Käynnistä sovellus. Seuraavaksi voit joko käyttää mitä tahansa valokuvaa Camera Rollista tai käyttää sovelluksessa saatavilla olevia kuvia. Aion valita hienon taustakuvan sovelluksen kirjastosta. Napauta Tuonti -painiketta.

Vaihe # 3. Napauta nyt Säätää. Sitten voit siirtää ja skaalata kuvaa täydellisesti niin, että se voi näyttää hyvältä näytöllä.

Vaihe # 4. Napauta sitten Tehty saada valmiiksi.

Vaihe # 5. Napauta lopuksi Tallentaa.

Vaihe # 6. Seuraavaksi avaa Kuvat-sovellus ja valitse taustakuva olet juuri luonut ja napauttamalla sitä → Napauta nyt Jaa -painiketta.

Vaihe # 7. Seuraavaksi sinun täytyy napauta Käytä taustakuvana. Sitten, napauta Aseta.

Vaihe # 8. Seuraavaksi voit asettaa sen aloitus- tai lukitusnäytön taustakuvaksi. Tai voit asettaa sen molemmille. Näpäytä Aseta molemmat.

Se siitä!

Siirry nyt aloitus- tai lukitusnäyttöön ja tarkista; lovi piilotetaan. Se ei huuda ääneen huomiosi vuoksi. Se on varmaa.

Tiedän, että se ei ole ihanteellinen ratkaisu, mutta kannattaa silti kokeilla, jos et siedä sitä.

Sinulle…

The Notch on saanut sekä kiitosta että kritiikkiä. Henkilökohtaisesti en pidä sitä niin pahana. Ainoa kerta, kun se näyttää tulleen nautinnolleni, on median katselu.

Kun suurin osa parhaista Android-älypuhelimista on jo omaksunut sen, tunnet olevasi asuva lovisessa kaupungissa. Siksi se ei näytä niin rumalta kuin ennen.

Haluat ehkä tarkistaa myös seuraavat viestit:

    • Google-haun toimintahistorian poistaminen iPhonesta, iPadista, Androidista tai tietokoneesta
    • Palauta poistetut tiedostot iCloudista iPhonessa, iPadissa, Macissa tai Windowsissa
    • Kuinka käyttää iCloud-musiikkikirjastoa
    • Hallituksen hälytysten poistaminen käytöstä iPhonessa

Otatko loven? Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit