12 parasta tapaa käyttää vanhaa iPhoneasi uudelleen

iPhoneilla on pitkä säilyvyysaika, etkä pidä ajatuksesta myydä vanhaa laitettasi. Mutta tekniikka etenee, kun yritykset ottavat käyttöön innovatiivisia älypuhelimia. Tämä muutos pakottaa sinut ostamaan uuden iPhonen. Joten mitä tehdä vanhan iPhonen kanssa? No, vanhan iPhonen käyttötarkoituksia on monia.

Nykyinen opetusohjelma koskee luovia tapoja käyttää vanhaa iPhoneasi uudelleen. Jos olet päättänyt myydä käytettyä iPhonea, sinun on suoritettava joitain tehtäviä laitteellasi ja sinulla on oltava joitain tietoja siitä, missä myyt vanhan iPhonen.

12 älykästä tapaa ettäKäytä uudelleen Vanha iPhone

# 1. Lahja lapsillesi

Sen sijaan, että ostaisit kalliita tabletteja tai muita kosketusnäyttölaitteita, vanha iPhone voi olla hyvä lahja lapsillesi. He haluaisivat käyttää iPhonea ainutlaatuisilla tavoilla. Anna heidän tutkia iOS-maailmaa ja keksiä jotain innovatiivista. He voivat pelata pelejä tai käyttää oppisovelluksia oppiakseen jotain uutta.

# 2. Käytä iPhonea CCTV-kamerana lapsillesi, lemmikkeillesi ja kotisi

Mitään lapsille, eikö? Heidän turvallisuutensa vuoksi voit käyttää vanhaa iPhoneasi valvontakamerana pitämään silmällä lapsiasi ja lemmikkejäsi. Lataa liiketunnistimen iPhone-sovellus vanhaan laitteeseesi, ja voit pitää silmällä lapsiasi ja kotiasi.

Käytetty iPhone voi olla talosi vartija. Voit asentaa ulkoisen Wi-Fi-verkkokameran tai älykkään ovikellon. Seuraavaksi voit käyttää iPhonea videomonitorina, joka asetetaan yöpöydälle tai ruokapöydälle.

# 3. Toista musiikkia ja kuuntele äänikirjoja ja podcasteja

Yhdistä vanha iPhone Bluetooth-kaiuttimella ja toista valitsemasi kappaleet. Vanha iPhone voi toimia iPodina sinulle. Pidä iPhone kytkettynä telakkaan 24 × 7 ja toista kappaleita milloin haluat. Voit käyttää korkealaatuista iPhone-telakkaa kaiuttimen kanssa poistamaan erillisen Bluetooth-kaiuttimen tarpeen.

Kirjan ystäville he voivat ladata äänikirjoja eri sovelluksista ja kuunnella suosittuja kirjoittajia. Käyttäjät voivat myös käyttää tätä vanhaa iPhonea lataamaan podcasteja pysyäkseen ajan tasalla maailman uusimmista.

# 4. e-kirjalukija

Haluatko ajateltavaa? Lue suosikki e-kirjat vanhalla iPhonellasi. Vanha iPhone voi olla e-kirjojen lukija, jolla voit lukea useita kirjoja päivittäin. Pyydä lapsiasi muodostamaan tämä tapa lukea, kun heillä on vanha iPhone mukanaan.

# 5. Aseta päivittäinen hälytys

Älypuhelinten myötä monet herätyskellot ovat löytäneet tiensä roskakoriin. Vaikka kuuluisit vanhaan kouluun ja käytät perinteistä herätyskelloa, voit käyttää vanhaa iPhonea kätevänä herätyskellona. Toisin kuin vanhentuneet herätyskellot, iPhone on älykkäämpi vaihtoehto, koska voit asettaa useita hälytyksiä jokaiselle viikonpäivälle. Apple Music -kappaleen asettaminen iPhoneen on vakuuttava syy vanhaan herätyskelloon.

# 6. Valaise tietäsi

Kun alueellasi on sähkökatko, voit käyttää tätä ylimääräistä iPhonea taskulamppuna valaisemaan tietäsi (ainakin löydät kellarista kynttilät). Huomaa, että salaman käyttö iPhonessa voi tyhjentää sen akun; sinun pitäisi joko osata säästää iPhonen akku tai pitää korkealaatuinen virtapankki mukanasi.

# 7. Suoratoista sisältöä Apple TV: ssä ja käytä iPhonea kaukosäätimenä

Jos iPhonellasi on tarpeeksi tallennuskapasiteettia, voit tallentaa videoita ja elokuvia laitteeseen ja lähettää sitten saman sisällön Apple TV: lle. Suoratoistosodan kiihtyessä suosittujen palvelujen keskuudessa käyttäjien on tarvittava laitteessaan tilaa TV-ohjelmien, videoiden ja elokuvien tallentamiseen. Vanha iPhone voi olla hyödyllinen näiden tietojen sijoittamisessa.

Voit käyttää myös ylimääräistä iPhonea television kaukosäätimenä. Vaikka useimmissa median suoratoistolaitteissa on kaukosäädin, kaikkien on tosiasia, että ihmiset kadottavat tai vievät kaukosäätimen. Uuden kaukosäätimen ostamisen sijaan voit käyttää vanhaa iPhonea kaukosäätimenä. Voit ladata kyseiselle suoratoistopalvelulle suunnitellun mobiilisovelluksen ja liittää tilisi käyttääksesi puhelinta kaukosäätimenä.

# 8. Flash-asema

Onko nykyisen laitteesi muisti loppumassa? Älä tuskaile! Voit siirtää joitain tietoja nykyiseltä laitteeltasi vanhaan iPhoneen käyttämällä tätä sovellusta. Jos vanhalla iPhonellasi on paljon tallennustilaa, voit tallentaa tietojasi helposti. Koska se on vanha iPhone, voit poistaa kaikki tiedot ja käyttää tätä tilaa kuvien, asiakirjojen, elokuvien ja musiikin tallentamiseen.

# 9. Edistyksellinen kojelauta vanhassa autossasi

Tämä voi olla vähän hullu idea, koska sinun on korjattava iPhone pysyvästi auton kojelautaan. Seuraavaksi voit käyttää laitetta GPS-navigaattorina. Tarvitset luotettavan ja korkealaatuisen iPhone-autotelineen, jotta voit käyttää laitettasi musiikkisoittimena.

# 10. Kamera

Lapsesi haluaisivat napsauttaa valokuvia lomastaan ​​tai lomastaan. Anna heille vanha iPhone ja katso, miten he näyttävät sinulle onnelliset kasvot, jotka on kaapattu iPhone-kameran sovelluksella. Näin voit säästää taskuasi tyhjentämättä DSLR- tai point-and-shoot-kameraa.

11. Tallenna GoPro Cost

Voit kaapata seikkailumatkasi halusin ostaa GoPro-toimintakameran. Pidä kiinni! Vanhan iPhonen avulla voit napsauttaa kaikkia escapadejasi helposti. Tätä varten tarvitset kestävän päähineen, jossa on kiinnike, jotta voit asentaa iPhonen. Velocity Clip tarjoaa yhden parhaista iPhone-kiinnikkeistä pyörälle, rintaan ja päähän.

12. VR-kuulokkeet

Apple on pitkään työskennellyt virtuaalitodellisuustuotteen parissa, mutta laboratoriosta ei ole tullut mitään konkreettista. Kunnes yritys esittelee VR-kuulokemikrofonin, voit kokea virtuaalisen romanssin kuulokkeiden, VR-sovellusten ja pelien avulla vanhalla iPhonellasi.

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Vanha iPhone löytää uuden tarkoituksen, jos voit käyttää sitä jollakin edellä mainituista tavoista. Se säästää paljon rahaa; se voi pitää lapsesi mielelläni miehitettynä; se voi tarjota turvallisuutta lapsillesi, lemmikkeillesi ja kotisi; se voi viihdyttää sinua kaikin mahdollisin tavoin.

Uusimmat viestit