Parhaat iPhone X -lompakkokotelot vuonna 2021

Aina kun ostan uuden iPhonen, tutkani yksi kansi on aina lompakkokotelo. Ja iPhone X ei ole poikkeus! Tutkittuani erilaisia ​​vaihtoehtoja olen valmis ilmoittamaan sinulle parhaat iPhone X -lompakkokoteloni. On tiettyjä ominaisuuksia, jotka haluan nähdä lompakkokotelossa. Esimerkiksi kannessa on oltava kestävä sisäänrakennettu ja selviytynyt kolhuista ja pidettävä naarmuilta. Vaikka minulla on taipumus trendikkääseen muotoiluun, haluan myös yhdistää iPhonen vanhanaikaisen folio-lompakkokotelon kanssa, jotta kaikki arvotavarani, kuten kortit ja käteinen, ovat turvallisesti. Oletko valmis antamaan näille iPhone X: n ylimmille lompakkokoteloille yhdellä silmäyksellä? Tutkitaan luetteloa.

 1. Pad & Quill
 2. Vena vCommute
 3. iPulse
 4. iPulse Journal
 5. Älykäs
 6. DAVIS-TAPAUS
 7. SUTENI
 8. ProCase
 9. SHIELDON
 10. SAMONPOW
 11. Belemay
 12. Twelve South Journal
 13. Dockem
 14. Nomad
 15. Snakehive
 16. Trianium
 17. PASONOMI
 18. OtterBox STRADA
 19. Spigen Slim Armor CS
 20. Zover
 21. LUPA

1. Bella Fino Pad & Quilliltä

Yksinkertaisesti sanottuna "Bella Fino" näyttää ensiluokkaiselta kaikilta puolilta. Amerikan täysjyväinen nahka yhdistettynä hienostuneeseen ammattitaitoon antaa sille ylellisen tunnelman.

Rikkaan patinan läsnäolon ansiosta Bella Fino ei koskaan näytä menevän kosketuksesta. Ohut profiili varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi kantamalla lompakon kantta.

Sisäpaikkojen avulla voit tallentaa jopa 5-7 korttia, ja siinä on myös erillinen käteistasku. Satiinilla viimeistelty kotelo lisää kestävyyttä ja antaa sinun myös asentaa iPhonen helposti.

Pitkäikäisyyden lisäksi Bella Fino on valmis toimimaan myös langattomien laturien kanssa, jotta sinulla ei ole mitään ongelmia uuden ikäisen latausjärjestelmän omaksumisessa.

USP: Langaton lataustuki

Katso Pad & Quill

2. Vena vCommute

Jos haluat valita kompaktin mutta erittäin kestävän lompakkokotelon iPhone X: lle, älä katso enää kuin Vena vCommute. Tämän suojakannen kohokohta on kestävä rakenne kestävän PC: n ja iskunkestävän PC: n integroinnin ansiosta. Ja takapuolella olevan piilotetun korttipaikan avulla voit mukavasti tallentaa jopa kolme korttia, jotka voivat olla riittäviä normaaliin tarpeeseen.

Huolimatta niin suojaavasta, vCommute toimii myös useimpien langattomien laturien kanssa. Toinen tämän kätevän iPhone X: n lompakkokotelon merkittävä piirre on yhteensopivuus magneettisten autotelineiden kanssa. 27,99 dollaria, mielestäni se on kohtuuhintainen, kun otetaan huomioon vaikuttavat tiedot.

USP: Yhteensopiva magneettisten autotelineiden kanssa

Tutustu Amazoniin

3. iPulse Vintage Book -sarja

iPulse on ylittänyt kokoelmamme parhaaksi iPhone X -lompakkokoteloksi. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka suosivat esteettistä muotoilua. iPulse Vintage Book -sarja on valmistettu italialaisesta täysjyvänahasta. Käsityönä suunnitellulla ja siistillä rakenteella se on retro-kirja-tyylinen ilme.

Luottokorttipaikkoja on kaksi ja käteistasku. Voit myös kaksinkertaistaa folion muuntamaan sen hyödylliseksi jalustaksi median katseluun. TPU-kotelo tekee tästä nahkakotelosta erittäin kestävän. Ennen kaikkea tällä vintage-kannella on elinikäinen takuu.

USP: Italialainen nahka

Tutustu Amazoniin

4. iPulse Journal

Yksi lisää iPulsesta. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka suosivat esteettistä muotoilua. iPulse Vintage Book -sarja on valmistettu italialaisesta täysjyvänahasta. Käsityönä suunnitellulla ja siistillä rakenteella se on retro-kirja-tyylinen ilme.

Luottokorttipaikkoja on kaksi ja käteistasku. Voit myös kaksinkertaistaa folion muuntamaan sen hyödylliseksi jalustaksi median katseluun. TPU-kotelo tekee tästä nahkakotelosta erittäin kestävän. Ennen kaikkea tällä vintage-kannella on elinikäinen takuu.

USP: Italialainen täysjyväinen nahka

Tutustu Amazoniin

5. Älykäs

Smartish Cardilla on kaikki ominaisuudet, jotta hän voi väittää olevansa paras iPhone X -lompakkokotelo. Se on kevyt ja ohut muotoilu. Siinä on suojatut ilmapehmustetut kulmat, jotka tarjoavat tarvittavan suojan iPhonelle iskujen absorboimiseksi. Kuvioidut sivut tarjoavat paremman otteen, joten laitteen pitäminen kädessä on erittäin mukavaa.

Lompakkokotelossa on aukko takana, jotta voit pitää enintään kolme korttia ja dollarin setelin. Voit myös tukea laitettasi kortilla käyttämällä handsfree-kokemusta. Lisäksi voit valita tämän minimalistisen lompakkokotelon kolmella kauniilla värillä: karmiininpunainen, sininen jade ja musta onyx. Smartishillä on kaikki ominaisuudet, jotta hän voi väittää olevansa paras iPhone X -lompakkokotelo.

USP: Minimalistinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. DAVIS-TAPAUS

DAVIS CASE on yksi parhaista iPhone X -lompakkokoteloista, joka on suunniteltu vain puristille. Erinomainen käsintehty muotoilu antaa sille retro-ilmeen. Huippulaatuinen nahka vanhenee sulavasti ja pystyy säilyttämään houkuttelevuutensa pitkään.

Useita korttipaikkoja ja rahaholkki voi toimia virheettömästi hyödyllisenä matkakotelona. Magneettilukko pitää kotelon tukevasti kiinni. Iskunkestävä kotelo parantaa sen kestävyyttä ja tarjoaa myös luotettavan suojan iPhonelle.

USP: Suloinen retro-muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. SUTENI

Hyvin harvat markkinoiden lompakkokotelot näyttävät yhtä tyylikkäiltä ja minimalistisilta kuin tämä Sutenin tarjous. Kansi tuskin lisää iPhoneen irtotavaraa asettamatta mukavuutta ja suojaa takapolttimelle. Ja se pakotti minut sisällyttämään tämän kannen tähän laajaan luetteloon ylimmistä iPhone X -lompakkokoteloista.

Rakentamisesta puhuen, tämä on PU-nahkainen kotelo ja urheilullinen sileä ulkopinta, joka voi lohduttaa kämmenesi entistä paremman otteen avulla. Iskuja vaimentavan TPU-sisätilan käynnistyttyä se on saanut kaivatun vastuksen kestää myös iskuja.

Lisäksi Suteni-lompakkokotelossa on myös aukko takana, johon muutama kortti mahtuu mukavasti. Hinnoittelun osalta se kuuluu edulliseen luokkaan 13, 99 dollaria, mikä tekee siitä harkittavan budjettia ajatteleville asiakkaille.

USP: Minimalistinen ilme ja edullinen hinta

Tutustu Amazoniin

8. ProCase

Jos haluat tehdä iPhone X: stä urbaanin, ProCase olisi hyvä vaihtoehto. Aidolla nahalla rakennettu kotelo on saanut sekä pitkäikäisyyden että rikkaan profiilin pariksi siististi älypuhelimen kanssa. Rohkea ompeleminen lisää vetovoimaa vetovoimaansa.

Kolme korttipaikkaa ja rahatasku, lompakkokotelo antaa sinun kuljettaa arvoesineitäsi mukavasti. Kyky työskennellä hyödyllisenä jalustana auttaa sitä keventämään mediaaikaa. Ominaisuuksien lisäksi ProCase on saatavana kolmessa värissä: musta, punainen ja ruskea.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

9. SHIELDON

SHIELDON on eräänlainen lompakkokotelo, joka punkkaa kaikki laatikot. Aitoa nahkarakennetta on täydennetty ihanteellisesti käsityönä. Nahkakotelossa on TPU-kehys, joka vaimentaa iskuja ja suojaa myös laitetta naarmuilta.

Sisätiloissa on liukastumisen esto ja lämmöntuotto. SHIELDONissa on kolme korttipaikkaa ja rahatasku käteisen kuljettamiseen. Seisontatoiminto on hyvä käyttää laitetta handsfree-laitteena. Ominaisuudet lukuun ottamatta, voit valita tämän laatukotelon kuudessa värissä, mukaan lukien musta, sininen, ruskea, violetti, punainen ja kahviruskea.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

10. SAMONPOW

SAMONPOWissa on paljon pidettävää. Mutta haluaisin puhua tämän merkittävän lompakkokotelon kolmesta pääominaisuudesta Applen vuoden 2017 lippulaiva-iPhonelle. Ensinnäkin kotelolla on yksi hienoimmista iskunkestävistä muotoiluista, joka takaa luotettavan suojan kalliille älypuhelimille.

Toinen, huolimatta suojaavammasta, ei näytä lisäävän tarpeetonta irtotavaraa laitteeseen - plus käyttökokemuksen näkökulmasta. Ja kolmas, takana oleva piilotettu paikka on tarpeeksi hyvä pitämään pari korttia. Kaiken kaikkiaan SAMONPOW-lompakkokotelo on hinnoiteltu suhteellisen alhaiseksi vain 9,99 dollaria ja sitä on saatavana monina kirkkaina väreinä.

USP: Kestävä mutta pienikokoinen

Tutustu Amazoniin

11. Belemay

Belemayn lompakkokotelo pitää kaiken yksinkertaisena. Aito lehmännahka ja arvostettu käsityötaito tekevät siitä hieno veto ihmisille, jotka haluavat mennä ammattimaisen ulkonäön kanssa.

Tässä nahkakotelossa on TPU-sisustus ja siinä on kolme korttia sekä iso tasku käteistä varten. Pääasiassa iskunkestävän kotelon ansiosta iPhone X saa tarvittavan suojan vahinkojen estämiseksi. Plus, etukansi on myös kätevä rooli jalustalle tarjoamaan paremman maiseman katselukokemuksen.

USP: Aitoa lehmännahkaa, hienoa ammattitaitoa

Tutustu Amazoniin

12. Twelve South Journal

Kun käydään kiivasta keskustelua huippuluokan lompakkokotelosta iPhone X: lle, Twelve South Journal -lehden menettäminen ei olisi muuta kuin virhe. Myönnetään, että se on tyyris (56,99 dollaria), mutta jos olet valmis käyttämään ylimääräistä taalaa todennäköisesti parhaan kirja-tyylisen lompakkokannen hyväksi, et voi mennä pieleen tämän kanssa.

Rakentamisesta puhuen, Journal on valmistettu nahasta ja sillä on kiitettävä ammattitaito, joka lisää profiiliinsa esteettisen houkuttelevuuden. Lisää tähän kolme korttipaikkaa ja tasku käteistä varten, ja sinulla on vintage lompakkokansi, joka voi olla erinomainen ammattimainen puku iPhone X: lle. Aivan kuten monissa muissa folio-lompakkokoteloissa, Journal tarjoaa myös itsekiinnittyvän jalustan handsfree-käyttösi.

USP: Paras kirjatyylinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

13. Dockem

Dockemilla on ainutlaatuinen yhdistelmä lompakko ja puskuri yhdeksi koteloksi. Ensiluokkaisella kangas-tyylisellä synteettisellä nahalla Dockem on ommellut kaksi paikkaa muovirahaa varten. Korotettu reuna kapenee alareunassa, joten voit ladata latauskaapelin ja handsfree ilman vaivaa.

DuraFlex-sisävaippa tarjoaa suojan ja iskunkestävyyden kulmissa ja reunoissa. Vaikka kotelon materiaali ei häiritse langatonta lataamista, korttipaikat lisäävät luonnollisesti etäisyyttä langattoman latausalustan ja iPhone X: n välillä.

USP: DuraFlex-sisävaippa

Tutustu Amazoniin

14. Nomad

Etsitkö kestävää nahkakoteloa iPhone X: lle? Jos yksinkertainen vastaus on kyllä, Nomad-nahkapäällyste olisi oikea tapa edetä. Kotelossa on yksinkertainen muotoilu ja siinä on kolme korttipaikkaa, kun taas erillinen lokero käteisen säilyttämiseksi.

Suojauksen etuosassa mielestäni tämä kestävä kansi täyttää tehtävän. Joten niin kauan kuin se on asennettu iPhone X: ään, sinun ei pitäisi menettää unta odottamattomien pudotusten vuoksi. Hinnoittelusta puhuen 59,95 dollarin hintalappu tuntuu hieman kalliilta, mutta kun otetaan huomioon sen ylpeä laatu, sanoisin, että se on melko hyvä sopimus - ellei paras.

USP: Kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

15. Snakehive

En usko, että monet markkinoilla olevat lompakkokannet tarjoavat molempien maailmojen parasta: ensiluokkaista laatua ja edullista hintaa. Mutta kun tarkastelen Snakehive-tarjousta, minun on sanottava, että se on merkinnyt mukavasti molemmat laatikot. Ja se myös ilman kompromisseja!

Kannessa on eurooppalaista nupukkinahkaa, joka kehittää patinan ajan myötä. Siksi se ei näytä rumalta edes kuukausien käytön jälkeen. Toinen merkittävä piirre on vahvistettu sisustus, jonka avulla se voi torjua jopa ikävät iskut.

Lisäksi kolmen korttipaikan ja suuren lokeron ansiosta Snakehive-lompakkokotelo on täydellinen etu ammattilaisille. Ja 34, 99 dollaria, se näyttää olevan varastaa, kun otetaan huomioon sen laatu.

USP: Eurooppalaista nupukkinahkaa

Tutustu Amazoniin

16. Trianium

Toisin kuin perinteiset lompakkokotelot, jotka avautuvat kuin kirja, tämä on hieman erilainen. Trianium on suunnitellut puskurikotelon lompakkokotelon avulla. Kotelon takaosassa Trianium on rakentanut varastointikapasiteettia käyttämällä korkealaatuista TPU-materiaalia.

Voit helposti lisätä luottokorttisi, henkilötodistuksesi ja käteisen kortinhaltijaan. Laadukas TPU-materiaali suojaa puhelinta naarmuilta, pudotuksilta ja kolhuilta.

USP: Puskuri-cum-lompakkokotelo

Tutustu Amazoniin

17. PASONOMI

PASONOMI on oppinut lompakkokoteloiden valmistamisen taiteen. Tämä on seurausta PASONOMIn kokemuksesta ja asiantuntemuksesta erittäin mukavien lompakkokoteloiden valmistuksessa. Tässä on yksi, jossa on yhdeksän korttipaikkaa luotto- / maksukortillesi, henkilötodistuksillesi ja käteiselle.

Lisäksi voit lisätä valokuvasi ikkuna-aukkoon. Ensiluokkainen PU-nahka, magneetit, PC ja myrkytön materiaali - kaikki tekevät tästä tapauksesta todella lyömättömän.

USP: Tiukka

Tutustu Amazoniin

18. OtterBox STRADA -SARJA

Jos raha ei ole ongelma ja haluat ottaa ylimääräisiä telakoita suojaavampaan lompakkokoteloon, älä etsi enää kuin OtterBox STRADA -SARJA. Se on valmistettu aidosta nahasta ja siinä on vahva kotelo. Kestävän rakennuksen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia vaikutuksista ja raapia, koska kotelo on täysin varustettu estämään ne.

Tässä lompakkokotelossa on pystysuora kortinhaltija, jonka avulla voit kuljettaa turvallisesti henkilötodistustasi tai luottokorttisi. Yksiosainen muotoilu liukuu helposti sisään tai ulos taskusta. Sitä on kolmea väriä: musta, ruskea ja pehmeä opaali. Ei siinä kaikki; OtterBox tarjoaa elinikäisen takuun tässä tapauksessa.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

19. Spigen Slim Armor CS

Jos iPhone X: lläsi on oltava hieman parempi suoja menettämättä paljon tyylistä, Spigen Slim Armor CS olisi harkinnan arvoinen.

Tässä lompakkokotelossa on kaksikerroksinen rakenne, joka toimii sotilaallisella tasolla. Joten laitteellasi on luotettava puolustus kestävän kotelon muodossa.

Ja takana olevan piilotetun korttipaikan avulla voit kätevästi tallentaa kortin sisälle. Lisäksi kansi tarjoaa hieman paremman otteen ergonomisen muotoilun ansiosta.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

20. Zover

“Zoverissa” on mukana kätevä lompakkokansi. Kotelo on irrotettava muotoilu, joka tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta, jolloin voit päästä eroon suuresta osasta, jotta voit höystää iPhonea hieman mukavammin.

Toinen tämän kannen merkittävä piirre on magneettisen autotelineen tuki, joka voi olla erittäin hyödyllinen, jos käytät laitetta navigointiin pitkän ajomatkan aikana. Ja kun RFID-tekniikka on otettu käyttöön, korttisi tiedoilla on tarvittava suoja. Lisäksi Zover tarjoaa myös tämän tyylikkään näköisen nahkakotelon joissakin suloisissa väreissä, kuten mustana, vaaleanpunaisena, punaisena ja muuna.

USP: RFID-esto

Tutustu Amazoniin

21. LUPA

Yksi parhaista asioista Lupan lompakkokotelossa on, että sen avulla voit matkustaa kevyemmin. Voit helposti tallentaa kolme-neljä luotto- tai maksukorttia sekä henkilötodistuksesi. Korttipaikkojen alla olevan taskun avulla voit tallentaa käteistäsi.

Sinun ei pitäisi koskaan huolehtia muovista tai kovasta valuutasta, koska siinä on erittäin vahva magneettinen suljin, joka tarjoaa tiukan turvallisuuden ja mielenrauhan. Tämä kestävä kotelo on valmistettu PU-nahasta kestämään venymistä ja haalistumista ajan myötä.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Valintasi?

Olettaen, että olet löytänyt nämä lompakkokotelot merkkiin asti. Kumman olet valinnut uudelle iPhonellesi?

Onko jokin tapaus, jonka olemme unohtaneet sisällyttää tähän luetteloon? Älä unohda ilmoittaa siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä tarkastella myös näitä viestejä nopeasti:

 • Parhaat Wally-kotelot iPhone X: lle
 • iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone 12 Mini -lompakkokotelot
 • Lompakkokotelot - iPhone 12 Pro Max

Uusimmat viestit