Newzik Nuotitlukija

Yksi asioista, jotka muusikoiden on rutiininomaisesti suoritettava, on partituurien hallinta. Kun melkein kaikki muuttuu digitaaliseksi muodoksi, kannattaa omaksua sekä tehtävän suorittamisen helpottaminen että tuottavuuden moninkertaistaminen.

Jos olet muusikko, joka ei enää halua käydä kirjojen ja sidontalaitteiden ympärillä ja haluaa tuoda toivottua mukavuutta pisteiden hallintaan, Newzik - monipuolinen nuottienlukija iPhonelle ja iPadille voi olla valtava etu sinulle. Joten mikä tekee tästä sovelluksesta niin todellisen sopimuksen muusikoille?

Newzik - Erinomainen nuotitlukija -sovellus iPhonelle ja iPadille

Halusitpa sitten hallita digitaalisia pisteitäsi kokonaan, muokata niitä sydämesi mieltymysten mukaan tai tehdä yhteistyötä joukkuetovereidesi kanssa, tämä nuottienlukija pystyy kestämään merkin melko hyvin. Vaikka en ole muusikko, pari ystävääni on ammattimuusikkoja. Siksi tiedän, mitkä ovat keskeisiä asioita muusikolle tai orkesteria johtavalle henkilölle. Käytettyni Newzikia viime päivinä aion jakaa kokemukseni siitä. Onko se valinnut kaikki tärkeät ruudut? Lue lisää saadaksesi selville:

Lue ja hallinnoi digitaalisia tuloksia

Newzikin merkittävin kohokohta on kyky antaa sinun lukea ja hallita pisteitä parhaan mielesi mukaan. Muusikkona haluaisit saada tämän ominaisuuden.

Tyylikäs nuottienlukija iOS: lle on yhteensopiva useimpien vakiomuotojen kanssa, mukaan lukien PDF, MusicXML, ääni ja paljon muuta. Minusta se on loistava MusicXML-lukija.

Lisäksi voit tuoda pisteet heti iOS-laitteellesi ja järjestää ne setlistiksi. Vielä parempi, voit myös muokata pisteitä vastaamaan tarpeitasi paremmin.

Haluttu joustavuus

Sanojen ja sointukappaleiden kirjoittaminen ja muokkaaminen on helppoa tämän sovelluksen kanssa. Voit luoda useita tiedostopaloja ja yhdistää ne näyttämään samalla näytöllä. On myös mahdollista rajata sivut marginaalien poistamiseksi ja ihanteellisenä näytön optimoimiseksi.

Sen avulla voit myös lisätä erilaisia ​​osia yhteen kappaleeseen. Tarpeesi perusteella voit määrittää näyttöasetuksesi, kuten kaavion tai pistemäärän. Voit merkitä pisteitä lyijykynillä, korostimilla ja nuotintoleimoilla. MusicXML-pisteiden hallinta on melko suoraviivaista. Älykkäät ominaisuudet, kuten transponointi, älykäs zoomaus, kappaleiden valinta ja MIDI-sukupolvi tarjoavat sinulle kaivatun hallinnan.

Sovelluksen avulla voit myös synkronoida pisteet ääni- tai videotiedostojen kanssa. Lisäksi voit myös luoda vaikuttavia karaokeversioita tai interaktiivisia materiaaleja. Integroitu metronomi soveltuu erinomaisesti täydellisen lämpötilan asettamiseen musiikillesi.

Intuitiivisen käyttöliittymän avulla sovellus tuntuu melko tutulta. Ja vaikka et olisikaan tekniikan taito, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa hallita sitä.

Integroitu tehokas sovelluksen sisäinen IMSLP-hakutyökalu

Siellä on myös IMSLP (International Music Score Library Project) -hakutyökalu, jonka avulla voit käyttää niin monta klassista partituuria kuin haluat - maksutta. Kun olet saanut pisteet kirjastostasi, voit merkitä ne kynillä, korostimilla ja nuotintoleimoilla.

Voit tallentaa koko digitaalisen kirjastosi pilveen ja käyttää sitä millä tahansa laitteella.

Kaksi räätälöityä ominaisuutta

Yhteistyö ja ryhmätyö ovat erittäin tärkeitä, koska niillä on valtava rooli muusikoiden auttamisessa sensaatiomaisen suorituskyvyn tuottamisessa. Ja tämä sovellus on varmistanut, että pystyt työskentelemään joukkuetovereidesi kanssa täydellisessä synkronoinnissa.

Musiikkisovelluksessa on kaksi räätälöityä ominaisuutta, jotka lisäävät yhteistyötä ja ryhmätyötä musiikkibändeille ja orkestereille. Yhteistoimintalistat-ominaisuuden avulla voit jakaa setlistin mukavasti bändin tai orkesterin kanssa.

Esimerkiksi jokainen jäsen voi helposti luoda omia osiaan, lisätä kappaleita ja tehdä merkintöjä. He voivat myös seurata muiden jäsenten liikkeitä. On valtavan hyödyllinen Band-tila, joka yhdistää iOS-laitteesi yhteen synkronoidakseen sivunvaihdon ja kappalemuutoksen jokaisella laitteella.

Useiden kielten tuki

Toinen Newzikin merkittävä piirre on, että se tukee useita kieliä, kuten englanti, tanska, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, portugali, yksinkertaistettu kiina, espanja ja ruotsi. Odotan, että sovellus lisää tuen usealle kielelle tulevilla päivityksillä.

Joten, jos et ole tyytyväinen englantiin, sinulla on mahdollisuus hallita digitaalisia pisteitäsi haluamallasi kielellä. Ja kai suurin osa muusikoista haluaisi saada tämän toiminnallisuuden.

Hinta ja saatavuus

IOS-musiikkisovellus on yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa, jossa on iOS 9 tai uudempi. Sen hinta on 8,99 dollaria.

ladata

Tuomio:

Newzik on erinomainen sekoitus yksinkertaisuutta ja monipuolisuutta. Olen löytänyt tämän sovelluksen melko kunnollisen toiminnallisuuden suhteen.

Totta puhuen, kun näin ensimmäisen kerran 9 dollarin hintalappun, en ollut aivan varma, pystyykö se täyttämään laskutuksen. Kuitenkin, kun laitoin käteni siihen ja vietin jonkin aikaa; tutkien kaikkia sen ominaisuuksia, minusta se alkoi tuntua.

Suosittelen tätä nuotitlukijaa ihmisille, jotka haluavat tehdä tuloksenhallinnasta miellyttävän ja vaivaton asia.

Kerro minulle, mitä mieltä olet tästä sovelluksesta ja haluatko kokeilla sitä laitteellasi.

Uusimmat viestit