Parhaat iPhone SE -nahkakotelot vuonna 2021

Nahka auttaa sinua luomaan vahvan tyylilausunnon mihin tahansa menetkin uusimman iPhone SE: n kanssa. Kääri iPhone aitojen nahkakoteloiden, jotka ovat valmistaneet merkittävät lisävarustevalmistajat Yhdysvalloissa. Näiden iPhone SE -nahkakoteloiden välillä on joitain yhtäläisyyksiä; täydellinen istuvuus, korkealaatuiset materiaalit, erinomainen ammattitaito löytyy yleensä jokaisesta nahkakotelosta.

Toimitusryhmämme on hankkinut parhaat lisävarusteet iPhone SE: lle, jonka Apple on julkaissut äskettäin vuoden 2016 ensimmäisessä vuositapahtumassa. Voit tarkistaa jokaisen nahkakotelon ja nähdä yksityiskohdat, kuten koteloiden ominaisuudet ja hinnan. Voit olla varma, että iPhone SE on suojattu tyylillä.

# 1. Snugg

Snugg esittelee värikkään valikoiman iPhone SE -nahkakoteloita miehille ja naisille. Kotelo on täydellinen istuvuus, siinä on korkealaatuiset materiaalit ja ainutlaatuinen ammattitaito. Nauti korttipaikkojen ja piilotetun taskun käytöstä käyntikorttien tai valuuttatietojen tallentamiseen. Nauti videoiden ja muun visuaalisen sisällön katsomisesta sisäänrakennetun jalustan avulla.

Hinta: $45.00

Osta se Amazon.comista

# 2. AceAbove

AceAbove tarjoaa nahkaisen kotelon, joka on valmistettu 100% ensiluokkaisesta aitosta Cordoba-nahasta, mikä estää iPhone SE: n luistamisen suojakotelosta. Kotelon avulla voit liikkua nopeasti, kun kävelet kaupungin kapeilla kujilla ja tungosta paikoissa, kuten metro. Pääset helposti kaikkiin iPhone SE: n painikkeisiin ja portteihin, kun se on kääritty tähän nahkakoteloon. Säilytä luottokortteja ja käyntikortteja mukavasti.

Hinta: $59.99

Osta se Amazon.comista

# 3. Kavaj

Rento ilme saattaa viedä sinut uskomaan, että se on pieni pöydälle asetettu kirja. Mutta tarkka huomio paljastaa, että se on kirjan tyyliin suunniteltu nahkainen kotelo iPhone SE: lle Kavajista. Tämä korkealaatuinen viimeistelty aito nahka ja karkaistu muovi antavat tyylikkään ohuen muotoilun ja täydellisen suojan kaikkialle. Pääset kaikkiin portteihin ja painikkeisiin tarkasti leikattujen aukkojen kautta.

Hinta: 39,90 dollaria [29,90 dollaria Amazonilla tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazon.comista

# 4. IYCK

Tämän iYCK-nahkakotelon kukkainen muotoilu ja elävät värit tekevät naisista varmasti huomiota herättävän maun. Pehmeä sisustus hemmottelee iPhone SE: n etu- ja takaosaa ja suojaa puhelinta lialta ja naarmuilta. Katso videoita, elokuvia ja lue e-kirjoja kotelon jalustan avulla. Tämän lompakkokotelon avulla voit myös tallentaa käteistä, luottokortteja ja henkilötodistuksia. Magneettinen napin suljin varmistaa iPhonen turvallisuuden.

Hinta: $14.13

Osta se Amazon.comista

# 5. Wisdompro

Wisdompro on tarjonnut sinulle vastustamattoman tarjouksen. Hanki tämä täydellisesti suunniteltu iPhone SE -nahkakotelo ja käytä yleistä kapasitiivista kosketusnäytön kynää ja mikrokuituliinaa. Vankasta mutta pehmeästä korkealaatuisesta PU-nahasta valmistettu nahkakotelo antaa sinulle mukavuuden käyttää kaikkia iPhone SE: n toimintoja. Kotelon sisustus on valmistettu kovasta kuoresta, joka suojaa iPhonea naarmuilta, iskuilta ja liukastumisilta. Kolme sisäänrakennettua paikkaa auttaa sinua tallentamaan luotto- / maksukortteja ja henkilötodistuksia. Piilotettua paikkaa voidaan käyttää valuuttatietojen pitämiseen.

Hinta: $24.99

Osta se Amazon.comista

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit