Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset kirjan ystäville! [2021 painos]

Lukemisessa tapahtuu nopea muutos, koska tekniikka tuo tällöin jotain uutta. Muutoksen vuoksi sinun ei enää tarvitse kantaa suosikkikirjojasi minne ikinä menetkin, jotta voit valaista tietosi tai täyttää hetkesi ilolla. Niin kauan kuin iPhonesi on taskussa, voit käyttää mitä tahansa ja kaikkea tyydyttääksesi lukemisjanosi. Tutustu nopeasti näihin parhaisiin iPhone- ja iPad-sovelluksiin kirjojen ystäville.

Sillä ei ole merkitystä, mikä sytyttää tuleen tai nopeuttaa ruokahaluasi saada kiinni jotain todella arvoista, tämän monipuolisen sovelluskokoelman avulla voit valita haluamasi sovelluksen koko sydämestäsi. Kaikki nämä sovellukset on räätälöity tarpeidesi mukaan; antaa sinulle halutun vapauden mennä täydellä kaasulla löytääksesi jotain, joka todella kiehtoo sinua. Tarpeeksi kiitosta? Sukelletaan eteenpäin selataksesi Bibliophilesin suosituimpia iPhone- ja iPad-sovelluksia!

1. iBooks

iBooks on aina ollut yksi suosikkisovelluksistani, koska sillä on olennaiset ominaisuudet lukemisen parantamiseksi. Tämän sovelluksen avulla voit lukea valtavan kokoelman kirjoja eri luokista. Voit esimerkiksi tutkia klassikoita, bestsellereitä ja myös uusia kirjoittajia. Siinä on myös äänikirjoja, jotka yksinkertaistavat lukukokemustasi entisestään.

Siellä on kahdeksan siistiä fonttia, joiden avulla voit muokata tekstimuotoa. Auto-yö-teema tarjoaa tarvittavan mukavuuden silmillesi. Voit myös säätää näytön kirkkautta minkä tahansa ympäristön mukaan lukeaksesi kirjoja täydellä mielenrauhalla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Kindle

Kindlen paremmuus on yksinkertaisuudessa ja helppokäyttöisissä ominaisuuksissa. Siellä on kaikki mitä haluat lukea - oppikirjoista, aikakauslehdistä, sanomalehdistä, romaaneista ja muusta. Säätämällä kirjasimen kokoa ja tyyliä voit ihanteellisesti mukauttaa sovelluksen lukemasi mukaiseksi.

Säädettävä näytön kirkkaus ja näytön väri lisäävät lukemista. Nopeat käännökset ja määritelmät takaavat, että sinulla ei ole vaikeuksia ymmärtää mitään kappaleita tai lauseita. Voit käyttää kaikkia paikallisia e-kirjojasi.

Se tukee lisäksi useita kieliä, kuten englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, portugali, yksinkertaistettu kiina, espanja jne.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Hyvä lukema

Tämä sovellus on täydellinen sitkeille kirjafanaatikoille. Voit arvioida ja tarkistaa kirjoja täällä luetellessasi suosikkikirjojesi nimikkeitä luodaksesi luettelon ehdotetuista kirjoista, joita voit lukea! GoodReads-verkkosivusto on yksi suurimmista kirjafanisivustoista, tämä on yksi sovellus, jonka pitäisi ehdottomasti olla puhelimessasi, jos rakastat lukea.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Merriam-Webster-sanakirja

Mitä teet, kun törmäät sanaan, jonka merkitystä et tiedä? Tässä on täydellinen sovellus siihen. Tämä on kattava sanakirja-sovellus, jonka avulla voit löytää yksinkertaisia ​​määritelmiä näytölle kirjoittamillesi sanoille. Sovellus tukee myös äänihakuvaihtoehtoa, joka säästää kirjoittamisen vaivaa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Scribd

Käytä heti kaikkea, mitä nautit lukemisesta paljon Scribdin avulla. Haluatko pysyä päivitettynä tai tutustua klassisiin kirjoihin, sovellus on katettu kokonaan.

Mukautettujen aiheiden avulla sovellus antaa sinun käyttää nopeasti sinua kiinnostavia artikkeleita. Löydät suosituimpia artikkeleita kuuluisista lähteistä, kuten Associated Press, NPR, Financial Times, The New York Times, The Wall Street Journal jne.

Sovelluksen ilmainen versio tarjoaa 3 kirjaa ja yhden äänikirjan kuukausittain. Sovelluksen sisäisten ostosten avulla voit avata lisää ominaisuuksia ja rikkoa rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Tasku

Jos olet intohimoisesti lukemisesta, sinun ei pitäisi unohtaa Pocketia. Sovelluksen avulla voit tallentaa kaiken, mitä löydät vaikuttavalta verkosta, jotta voit lukea sen offline-tilassa.

Voit muokata sitä vaivattomasti lukemasi vahvistamiseksi. Tunnisteiden avulla voit järjestää artikkelisi nopeasti. Teksti puheeksi -ominaisuuden avulla voit kuunnella suosikkiartikkeleitasi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kobo Books

Paranna lukukokemustasi Kobo Booksin avulla. Mikä on todella kiinnittänyt silmäni tässä sovelluksessa, on kyky antaa sinun mukauttaa lukemistapasi. Mukavuudestasi riippuen voit helposti säätää haluamaasi kokoa ja tyyliä.

Sovellus synkronoi muistiinpanosi, kirjanmerkkisi ja korostuksesi automaattisesti, jotta voit käyttää niitä kaikilla laitteillasi. Voit myös arvioida ja tarkistaa kirjoja. Yötilasta tulee erittäin kätevä varsinkin kun luet kirjoja yöllä. Lisäksi sovellus tukee useita kieliä, kuten englanti, ranska, espanja, italia, saksa, hollanti, portugali, Brasilian portugali ja japani.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Oxfordin sanakirja

Laadukkaan sanakirjasovelluksen on oltava paitsi sanavarastosi vahvistaminen myös hämmennyksen poistaminen. Ja mikä voisi olla parempi kuin Oxford Dictionary, jota pidetään yleisesti huippuluokan lähteenä oppijoille?

Sovelluksella on kattavin englannin kielen kattavuus. Yli 350000 sanaa, ilmausta ja merkitystä sillä on suurin sanakokoelma. Siinä on 75 000 äänen ääntämistä tavallisista ja harvoin käytetyistä sanoista.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Google Play Kirjat

Runsaan lukukokemuksen tarjoamisen suhteen Google Play -kirjat on luokiteltu parhaiden pariksi. Siinä on laaja kirjasto, jossa on yli 4 miljoonaa kirjaa, ja siellä voit käyttää erilaisia ​​kirjoja eri luokista.

Pidän tästä sovelluksesta paljon siitä, että sen avulla voit mukauttaa sovelluksen täydellisesti mukavuutesi perusteella. Kun olet lukenut kirjat, voit helposti arkistoida ne. Sovelluksen avulla voit hallita kirjojasi mukavasti. Yölukutila suojaa silmiäsi rasitukselta. Lisäksi Play-kirjat tukevat useita kieliä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Wikipedia

Aina kun haluan saada jonkin verran aitoja tietoja kaikesta, mitä en tiedä tai haluan saada tarkkaa tietoa, käytän aina vain yhtä lähdettä - Wikipediaa.

Sen yli 39 miljoonaa artikkelia 300 eri kielellä on suunniteltu johtavaksi lähteeksi. Sovelluksessa on Explore-syöte, jonka avulla voit käyttää laajinta valikoimaa artikkeleita.

Se ehdottaa myös artikkeleita riippuen siitä, mitä haluat lukea eniten. Siksi sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa lukemasi sisällön käyttämiseen. Se ei ole kaikki, luet myös suuren Wikipedia-yhteisön valitsemia artikkeleita.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Inkitt

On useita syitä, miksi rakastan tätä sovellusta niin paljon. Ensinnäkin siinä on valtava kokoelma indie-kirjoittajien romaaneja.

Sci-Fi: stä, mysteeristä, fantasiasta, romanssista, romanssista, toiminnasta, draamasta seikkailuun - sovelluksella on kaikki mitä tarvitaan pitämään sinut koukussa pitkään.

Luet sekä nykyiset että tulevat indie-kirjoittajien romaanit. Voit myös ladata suosikkisi lukeaksesi ne offline-tilassa. Henkilökohtaisten lukusuositusten avulla se tekee sinun tehtäväsi löytää jotain todella erikoista erittäin suoraviivaista.

Hinta: Vapaa

ladata

12. Shakespeare Pro

Shakespeare Pro on pakko hankkia bibliofiilejä tai niitä, joilla on valtava taipumus kirjallisuuteen. Se koostuu kaikista Shakespearen kuolemattomista teoksista. Voit esimerkiksi käyttää 41 näytelmää, 154 sonettia ja 6 runoa, jotka on säveltänyt englannin suurin runoilija. Selkeä ja terävä teksti lisää lukukokemusta.

Integroidun sanaston avulla voit nopeasti selvittää vaikeiden sanojen merkityksen. Lisäksi voit valita useita yhdistelmiä ja vaihtaa kirjasimia kirjan mukauttamiseksi.

Hinta: $9.99

ladata

13. Kirjaindeksoija

Loistava kirjamadosovellus, Book Crawler, on kaikki mitä haluat sovelluksesta. Voit skannata koko kirjakokoelman yhdellä napin painalluksella sisäänrakennetun kirjastotietokannan avulla arvostellaksesi ja tarkastellaksesi suosikkikirjojasi. Voit myös verrata arvioita yhteisöön. Book Crawler -sovelluksen ympärille on rakennettu virtuaalimaailma, josta voit ladata ja liittyä mukaan ja jakaa rakkautesi lukemiseen samanmielisten ihmisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Suosikkisovelluksesi?

Siitä lähtien, kun tein älypuhelimestani parhaan kumppanini, luen mieluummin suosituimpien kirjaohjelmien avulla. Voin kantaa niitä helposti minne vain mennä ja lukea niitä milloin vain - halutulla mukavuudella. Lisäksi voin helposti mukauttaa sovelluksia mukavuuteni mukaan. Entä sinä? Minkä näistä kirjoista olet valinnut lukuhetkellesi? Onko mitään sovellusta, jonka olen unohtanut sisällyttää tähän ahneeseen luetteloon? Jaatko palautteesi ja kirjan, josta pidät eniten?

Haluat vilkaista:

  • Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Lue myöhemmin -sovellus iPhone- ja iPad-sovelluksista
  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat käsinkirjoitussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit