Kuinka poistaa vannosanat Apple Musicista iPhonessa, iPadissa ja iTunesissa

Vanhempien vastuulla on varmistaa, että heidän lapsensa eivät kuuntele eksplisiittisiä kappaleita tai kappaleita, joissa on useita sanoja. Onneksi, jos olet antanut iPhonen lapsellesi, prosessi poistaa eksplisiittinen sisältö Apple Musicista on helppoa ja suoraviivaista.

Vanhempana oleminen on paljon työtä. Nykyisessä sovellusten ja 24 internetin aikakaudessa on vaikeaa pitää lapsemme poissa väkivaltaisesta ja aikuisille suunnatusta sisällöstä. Emme kuitenkaan voi tehdä mitään. On tapoja, joilla voimme rajoittaa ja pitää asiat asianmukaisessa ohjauksessa, tarkastuksessa ja hallinnassa. Katsotaanpa helppoja vaiheita, kun haluat poistaa eksplisiittisen sisällön käytöstä Apple Musicissa iPhonessa ja iPadissa.

Kuinka poistaa vannosanat Apple Musicista iPhonessa, iPadissa ja Macissa

Poista eksplisiittinen sisältö Apple Musicista iPhonessa

Vaihe 1. Fyysisesti pidä lapsesi iPhone tai iPad kädessäsi.

Vaihe # 2. Tuoda markkinoille asetukset sovelluksen lapsesi iPhonessa ja napauta RuutuaikaOta näytön aika käyttöönJatkaaTämä on lapseni iPhone.

merkintä: Vaikka valitsisitkin "Tämä on minun iPhone", voit asettaa rajoituksia asettamalla salasanan ja seuraamalla suoraan Vaiheet # 6 eteenpäin. Ehdotan kuitenkin, että asetat sen lapsen iPhoneen.

Vaihe # 3. Nyt voit asettaa seisokkeja, jotka poistavat sovellukset ja pelit käytöstä asettamana aikana. Toistaiseksi keskitymme vain nimenomaisen sisällön poistamiseen käytöstä Apple Musicissa, joten napauta Ei nyt.

Vaihe # 4. Täällä voit asettaa päivittäisen aikarajan sovellusluokille. Tätä viestiä varten napautamme Ei nytJatkaa.

Vaihe # 5. Aseta Näytön ajan salasana.

Vaihe # 6. Näpäytä Sisältö- ja tietosuojarajoituksetSisältörajoituksetMusiikki, podcastit ja uutiset.

Vaihe # 7. Napauta ja valitse Puhdas.

Vastaavasti voit asettaa elokuville, TV-ohjelmille, kirjoille, sovelluksille jne. Vielä yksi suositeltava vaihe on aikuisten verkkosivustojen rajoittaminen. Voit tehdä tämän napauttamalla vain Web-sisältöä ja napauttamalla sitten Rajoita aikuisten verkkosivustoja. Aivan kuten tämä, voit valita Siri-komennoille ja tuloksille omat puhtaat verkkohaut ja kieliasetukset.

Kuinka sammuttaa eksplisiittinen sisältö Apple Musicissa macOS Catalinassa

Vaihe 1. Avaa Järjestelmäasetukset Macissa

Vaihe # 2. Klikkaa Ruutuaika.

Vaihe # 3. Klikkaa Sisältö ja yksityisyys → Valitse Kauppa-välilehti → Poista valinta Musiikki, podcastit ja uutiset -vaihtoehdosta.

Kuinka poistaa vannosanat Apple Musicista Macissa iTunesin avulla

Vaihe 1. Tuoda markkinoille iTunes-sovellus Macissa → Napsauta iTunesia ylhäältä navigointivalikosta → napsauta Asetukset.

Vaihe # 2. Klikkaa rajoituksia.

Vaihe # 3. Voit napsauttaa Podcasts, Internet Radio ja iTunes Store.

Vaihtoehtoisesti voit myös valita valintaruudut, jotka on lueteltu Rajoita-vaihtoehdon alla. Voit rajoittaa musiikkia nimenomaisella sisällöllä, rajoittaa elokuvia, TV-ohjelmia ja sovelluksia tiettyyn ikärajaan ja myös kirjoihin, joissa on nimenomaista sisältöä.

Huomaa, että Apple Musicissa on joitain "puhtaita" musiikkiversioita, ja tämä tulee tielle laitteeseesi, vaikka sinulla olisi rajoitettua eksplisiittistä sisältöä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, koska tällainen sisältö suodatetaan pois ja lapsesi kuuntelevat muokattua sisältöä. He saavat kuunnella sellaisten kappaleiden piipattuja versioita.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Kappaleiden poistaminen Apple Musicista iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka siirtää Spotify-soittolistoja Apple Musiciin
  • Upeat Apple Music Siri -komennot
  • Kuinka asettaa Apple Music -kappale hälytykseksi iPhonessa

Jaa palautteesi kanssamme kommentissa.

Uusimmat viestit