Parhaat iPhone Xs Max -näytönsuojat vuonna 2021

Näytönsuojan sanotaan olevan älypuhelimen ensimmäinen puolustuslinja. Siksi suojuksen on oltava riittävän vahva tarjoamaan luotettava suoja kosketusnäytölle säröiltä ja naarmuilta. Haluatko kestävän suojan upouudelle iPhone Xs Max -kosketusnäytölle? Miksi et tutustu iPhone Xs Maxin lasin ylimpiin näytönsuojuksiin, koska ne on suunniteltu tarjoamaan luotettava suoja näytön suojaamiseksi kaikista yleisimmistä vaaroista.

 1. Laukku
 2. OMOTON HD
 3. KuGi
 4. pehael
 5. Bovon
 6. Supershieldz
 7. Marge Plus
 8. Maxboost
 9. iCarez
 10. ESR

1. Laukku

Supcase tarjoaa 3D-karkaistua lasia, joka parantaa katselukokemustasi. Sen lisäksi, että se tarjoaa maksimaalisen selkeyden, se on suunniteltu erityisen herkälle kosketukselle. Siksi eleet liukuvat tasaisesti pinnalle, jolloin voit selviytyä tehtävistäsi hieman helpommin.

Toinen etu korkealaatuisesta lasista on, että se ei menetä selkeyttään niin helposti. Asia, joka auttaa pitämään laadun ennallaan, on tukevuus. Kestävyyden lisäksi Supcase-näytönsuoja on saatavana kaksoispakkauksissa.

USP: 3D karkaistu lasi

Katso Supcase

2. OMOTON HD

OMOTON on aina tuottanut yhden arvostetuimmista näytönsuojista iPhonelle. Ja tällä on kaikki ominaisuudet ollakseen luotettava kosketusnäytön suoja.

Huippuluokan lasilla on alan standardikovuus, joka tarjoaa olennaisen suojan näytölle. Tarkkojen aukkojen ansiosta se on täydellisesti asennettu näytölle.

Koska siinä ei ole kuplia, voit asentaa näytönsuojan helposti. Toinen merkittävä piirre on kyky estää sormenjäljet ​​ja lika. Siksi se on erittäin herkkä kosketukselle pitkään.

USP: Sormenjälkiä kestävä

Tutustu Amazoniin

3. KuGi

KuGi tarjoaa kaikki ominaisuudet olla pitkäaikainen näytönsuoja iPhonelle. Tähän näytönsuojaan on kiinnittänyt silmäni kuplaton liima, joka tekee asennuksesta kivutonta.

Aukot ovat melko tarkkoja varmistaakseen, että ne eivät häiritse etukameraa ja anturia. Selkeyden vuoksi se tarjoaa optimaalisen katselukokemuksen HD-läpinäkyvyydellä.

Pääasiassa oleofobisen päällysteen ansiosta KuGi pitää hikiä ja tahroja kohtuullisella etäisyydellä. Siksi 3D Touch -käyttösi pysyy sujuvana.

USP: Särkymisenesto

Tutustu Amazoniin

4. pehael

pehael on hieman paksumpi (0,33 m paksu), mikä suojaa säröiltä. Näin iPhonen kosketusnäyttö kestää naarmuja helposti.

Toinen merkittävä piirre on hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite, joka pitää pölyn poissa. Pyöristetyt reunat auttavat näytön suojusta saamaan paikalleen tahrattomasti.

Tarjolla olevan selkeyden ansiosta katselukokemus on parempi. Kaiken kaikkiaan pehael tulee kolmessa pakkauksessa.

USP: Hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

5. Bovon

Bovon on yksi hienoimmista näytönsuojista iPhone Xs Maxille. Joten mikä tekee siitä erottuvan.

No, laatu, jonka olen pitänyt tässä näytönsuojassa, on kyky tarjota reunasta reunaan -suojaus. Kestävä karkaistu lasi, jonka kovuus on 9H, ei anna mahdollisuutta naarmuille vahingoittaa näyttöä.

Oleofobisella pinnoitteella suojavaippa estää myös lian, hikiä ja pölyn kasaantumisen näytölle. Tämän seurauksena se pysyy erittäin reagoivana kosketukseen pitkään.

USP: Reunasta reunaan -suojaus

Tutustu Amazoniin

6. Supershieldz

Supershieldz on suunnitellut ihanteellisen näytönsuojan iPhone Xs Maxille. Siinä on kaarevat reunat, joilla on tärkeä rooli koko näytön puolustuksen tarjoamisessa. 9H-kovuus ja 99,99% HD-kirkkaus tekevät siitä huippuvedon.

Hydrofobisen ja oleofobisen pinnoitteen läsnäolo lisää sen kestävyyttä. Lisäksi se on pölyä ja hikiä, jotta sen kirkkaus ja herkkyys eivät vaikuta. Viimeisenä päivänä Supershieldz tarjoaa tämän näytönsuojan kahdessa pakkauksessa.

USP: Tahranestoaine

Tutustu Amazoniin

7. Marge Plus

Vain 0,25 mm paksuinen “Marge Plus” on yksi ohuimmista iPhone Xs Max -näytönsuojista. Huolimatta siitä, että se on niin ohut, sillä on kuitenkin voimaa torjua haasteet naarmuilta ja kolhuilta.

Sen lisäksi, että tämä näytönsuoja tarjoaa erittäin selkeyden, se tarjoaa myös maksimaalisen herkkyyden. Oleofobinen pinnoite antaa sen vastustaa sormenjälkiä ja pölyä. Lisäksi vaikuttava tapausystävällinen muotoilu auttaa sitä toimimaan useimmissa tapauksissa.

Marge Plus -näytönsuojia on saatavana kolmessa pakkauksessa, joihin sisältyy elinikäinen takuu.

USP: Tapausystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Maxboost

Huippuluokan näytönsuojusten valmistuksessa Maxboost on tunnettu tuotemerkki. Tämä näytönsuoja on yksi ohuimmista vain 0,25 mm paksuudella.

Huolimatta siitä, että se on ohuemmalla puolella, se tarjoaa kosketusnäytölle välttämättömän suojan kaikenlaisia ​​roistoja vastaan, kuten tahroja ja naarmuja. naarmuja. Erityisen pinnoitteen ansiosta näytönsuoja pystyy pitämään hiki ja sormenjäljet ​​pitkällä etäisyydellä.

Viimeinkin Maxboost on saatavana kolmessa pakkauksessa, joita tukee luotettava elinikäinen takuu.

USP: Ohut ja herkkä pinta

Tutustu Amazoniin

9. iCarez

Olen kokeillut kättäni useissa iCarez-näytönsuojissa. Ja kokemukseni perusteella voin sanoa, että sen näytönsuojat ovat erittäin luotettavia. Joten odotan tämän olevan yhtä hyvä.

Ominaisuuksista puhuttaessa tämän näytön suojuksen paksuus on 0,33 mm, jotta se ei koskaan anna murskata mahdollisuutta vahingoittaa kosketusnäyttöä. Sillä on suuri herkkyys, jonka avulla voit käyttää laitettasi halutulla tasaisuudella.

USP: TrueTouch-herkkyys

Tutustu Amazoniin

10. ESR

ESR-näytönsuojassa on kaarevat reunat, joilla on tärkeä rooli koko näytön kattavuudessa. Siistit aukot varmistavat, että näytön suoja ei estä todellisen syvyyden kameraa ja antureita toimimasta oikein.

Aivan kuten kaikki edellä mainitut näytönsuojat, myös tässä oli karkaistua lasia. Siksi sinun pitäisi odottaa tarjoavan selkeyttä. Pääasiassa vertaansa vailla olevan voiman ansiosta se kestää jopa 22 kiloa voimaa. Se ei ole kaikki, ESR: llä on elinikäinen takuu.

USP: 5X vahvempi

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on luotettava puolustajasi?

Luulen, että sinulla on luotettava näytönsuoja iPhone XS Max -laitteellesi, eikö olekin? Voinko tietää näytönsuojan nimen ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä?

Haluat tutkia lisää:

 • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot
 • iPhone Xs Max -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot

Mikä on suosikki yritys, joka tuottaa näytönsuojaa? Kerro meille kommenteissa.

Uusimmat viestit