Parhaat raskaat iPhone 7 Plus -kotelot vuonna 2021

Raskaista tapauksista tulee ensimmäinen valinta, kun olen tekemässä seikkailunhaluisia aktiviteetteja, kuten pyöräilyä tai harjoittelua. Vaikka panssarikotelot eivät ehkä näytä yhtä upeilta kuin ohuet kotelot, ne tarjoavat vertaansa vailla olevan suojan pudotuksilta. Tietäen kuinka kauheaa vahingossa tapahtuva putoaminen voi olla kehittyneen älypuhelimen terveydelle, kuten iPhone 7 Plus, kannattaa hankkia tarvittava kilpi, eikö niin? Nämä parhaat raskaat iPhone 7 Plus -kotelot ovat läpäisseet happotestini tämän ainutlaatuisen luettelon muodostamiseksi. Toisin kuin useimmat panssarikotelot, niillä on minimalistinen profiili. Aloitetaan luettelo alaspäin valitsemalla sopivin vaihtoehto phabletillesi!

# 1. Caseology Titan -sarja

Caseology Titan -sarjassa on erittäin kestävä rakenne, joka on armeijan laatusertifioitu. Pehmeä TPU ja kova polykarbonaattimateriaali lisäävät sen kestävyyttä.

Olipa kyseessä vahingossa tapahtuvat putoamiset tai ruma naarmu, raskaassa kotelossa on kaikki kestävät haasteet. Liukumaton muotoilu tarjoaa paremman pidon. Neljän tyylikkään värin, kuten ruusukullan, mattamustan, jet-mustan, tummansinisen, saatavana, valitset älypuhelimeesi sopivan kotelon.

USP: Tukeva kaksikerroksinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Trianium

Trianium on suosittu tuotemerkki, joka valmistaa raskaita koteloita iPhoneille. Tässä kaksikerroksisessa kotelossa on iskuja vaimentava sisäinen pehmuste sekä sivu-, suoja- ja kulmasuoja. Kumipäällysteinen sisustus vaimentaa iskuja ja suojaa puhelinta vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Kotelossa on sisäänrakennettu näytönsuoja, joka on erittäin kosketusherkkä. Suojakuori ei häiritse puhelun voimakkuutta tai äänenvoimakkuutta. Raskaat tapaukset ovat yleensä suuria tapauksia; Trianium ei kuitenkaan ole näin, koska tuotemerkki on käyttänyt innovatiivista muotoilua tarpeettoman irtotavaran vähentämiseksi.

USP: Suunnittelun innovaatiot

Tutustu Amazoniin

# 3. Ghostek

Ghostekin raskas kotelo on erittäin kestävä. Kotelo on valmistettu PC- ja TPU-kuoresta suojaamaan iPhonea iskuilta, iskuilta ja pudotuksilta. Tämän lisäksi voit tarkistaa ne korotetut kumitetut kulmat lisäsuojaa varten. Nämä kulmat toimivat iskunesteinä.

Korotettu kehys tarjoaa ylimääräisen näytön suojauksen. Ghostek on testannut tätä tapausta tunnin ajan 20 jalan syvän veden alla. Voit helposti käyttää Touch ID -sormenjälkeä, painikkeita, portteja ja ohjaimia iPhonessa. Tämä raskas kotelo tukee myös langatonta latausta.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

# 4. BENTOBEN

Bentoben on keksinyt jotain ainutlaatuista. Meistä tuntuu, että raskaat tapaukset eivät voi olla pieniä; Bentoben on rikkonut tämän myytin ja muotoillut iskunkestävän, mutta ohuen iPhone 7 Plus -kovakotelon. Tässä tapauksessa on kolme yhdessä -rakenne: muovinen takakansi, muovinen puskuri ja silikoninen sisävaippa.

Silikonikuori takaa pudotussuojan ja tietokoneen kansi suojaa puhelinta naarmuilta ja sormenjäljiltä. Tarkista, että kuminen materiaali on kotelon keskellä; tämä antaa sinulle lujan otteen ja hyvän olon. Kumikulmat estävät puhelimesi luistamasta, kun laitat sen tasaiselle alustalle tai pöydälle.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

# 5. Beasyjoy

Lähes kaikki raskaat kotelot ovat vedenpitäviä, mutta hyvin harvat tarjoavat IP68-vedenpitäviä standardeja. Beasyjoy on tämä kapasiteetti, koska voit upottaa iPhone 7 Plus: n yli 10 jalkaan kahdeksi tunniksi. Voit suojata iPhonea vedeltä tai sateelta; kotelon avulla voit pysyä veden alla pitkään.

Puhelimen suojaamisen lisäksi tämä tapaus tukee myös valokuvien ottamista vedessä. Seuraavaa sukellusta tai snorklausta varten kääri tämä kotelo iPhone 7 Plus -puhelimeesi ja sieppaa kaikki nämä kauniit hetket veden alla.

USP: Tukee vedenalaista valokuvausta

Tutustu Amazoniin

# 6. Rokform

Metsästätkö tyylikästä raskasta koteloa? Rokform kiihdyttää sekä kadehdittavaa profiilia että kaivattua voimaa tarjotakseen välttämättömän suojan pudotuksilta.

Valmistettu korkealaatuisista TPU- ja polykarbonaattimateriaaleista, sillä on uskomattoman kestävä rakenne. Vankka ulkokuori ei koskaan petä älypuhelinta. Kohotettu huuli suojaa näyttöä naarmuilta. Sen mukana tulee kiertolukkokiinnike ja universaali magneettinen autoteline. Rokform-kotelo on yksitoista kaunista väriä.

USP: Neodyymimagneetti

Tutustu Amazoniin

# 7. Spigen kova panssari

Spigen Tough Armor on täydellinen yhdistelmä suojaa ja tyyliä. Naarmuuntumattomalla TPU: lla ja kaksikerroksisella polykarbonaattimateriaalilla se on erittäin suojaava. (Katso Spigenin iPhone 7 Plus -koteloiden valikoima.)

Huolimatta siitä, että se on niin tukeva, se harjoittaa räikeää ulkonäköä. Ilmatyynytekniikka auttaa sitä vastustamaan tippojen vaikutuksia. Nelipisteiset etu- ja takapaneelien suojukset lisäävät kaivatun lihaksen asevarastoonsa. Tough Armouria on saatavana kuudessa värissä.

USP: Joustava puskuri

Tutustu Amazoniin

# 8. i-Blason

i-Blason tunnetaan lihasten koteloiden valmistamisesta iPhonille. Tämä Magma-sarjan kotelo on monikerroksinen TPU-puskuri, joka suojaa puhelinta putoamisilta ja putoamisilta. Lisäksi yritys on asentanut näytönsuojan kotelon mukana, ja tämä varmistaa kosketusherkkyyden, kun olet vuorovaikutuksessa iPhonen 7 Plus kanssa.

Toisin kuin muut raskaat kotelot, i-Blason on tehnyt läpinäkyvällä taustalla olevan kotelon, joka suojaa puhelinta naarmuilta. Nauti täydellisestä pääsystä kaikkiin iPhonen portteihin ja painikkeisiin. Tätä raskasta koteloa on saatavana useina väreinä.

USP: Läpinäkyvä tausta

Tutustu Amazoniin

# 9. ROCK Royce

Entä poiminta raskaasta kotelosta, jossa on tyylikäs profiili? ROCK Royce hohtaa tyylikkään profiilin, joka pysäyttää silmämunat välittömästi.

Vahva rakenne, jossa on pehmeää TPU: ta ja kovaa polykarbonaattimateriaalia, voi selviytyä tippojen hyökkäyksestä. Metalloidut painikkeet lisäävät viehätystä sen ulkonäköön. Ohut muotoilu rikastuttaa luokkaa. Royce on saatavana kuudessa upeassa värissä.

Hinta: 12,99 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Tutustu Amazoniin

# 10. PIXIU

PIXIU esittelee kauniin valikoiman iPhone 7 Plus -suojakoteloita. Raskaat kotelot tuskin tulevat niin hyvännäköisiksi. Käyttäjät arvostavat varmasti PIXIU: n pyrkimyksiä ryhtyä tähän rohkeaan toimintaan. Kotelossa on kolme yhdessä -rakenne: muovinen takakansi, muovinen puskuri ja silikoninen sisäkehys.

Varmista, että iPhonesi suojaa mahdollisimman hyvin pudotuksilta ja naarmuilta käyttämällä tätä silikonikoteloa, jossa on täydellinen kulmasuoja. Kotelo on leikattu tarkasti, jotta voit käyttää iPhonea tehokkaasti.

USP: Suunnittelija kuvio

Tutustu Amazoniin

# 11. i-Blason-muuntaja

i-Blason Transformer on lihaksikas. Iskunkestävä ulkopinta ja iskuja vaimentava sisustus tarjoavat tarvittavan suojan pudotusten kestämiseksi.

Tässä raskaassa kotelossa on vyöpidike, jonka avulla voit kuljettaa iPhonea mukavasti. Se muuntuu vaivattomasti jalustakoteloksi, jonka avulla voit hyödyntää maiseman katselua parhaalla mahdollisella tavalla. Hiilikuitupintakäsittely viimeistelee muotoilua. i-Blason Transformer on saatavana neljänä värinä.

USP: Muuntaa jalustaksi

Tutustu Amazoniin

# 12. Hython

Hython on suunnitellut komean kotelon, jossa on tähtisadetikkuja, häikäisevän kiillon lisäämiseksi iPhoneen. Tämä loistava ja houkutteleva kotelo näyttää söpöltä ja silmiinpistävältä. Suojaamiseksi Hython on lisännyt kolme suojakerrosta, joihin kuuluvat kova PC-kuori, etupuskuri ja silikoniholkki.

Ensimmäinen polykarbonaattikuorikerros kestää iskuja; toinen suojaa näyttöäsi ja kolmas kerros tarjoaa koko kehon suojan. Älä missaa kohotettua huulia ja etupuskuria, joka suojaa puhelimesi kosketusnäyttöä ja kameraa.

USP: Täydellinen naisille

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Jos suojaus iPhone 7 Plus -laitteellesi on prioriteettiluettelosi kärjessä, nämä raskaat kotelot on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Jos et halua tehdä älypuhelimestasi näyttävän tilaa asettamalla vahvan kotelon, valitse sitten ohut mutta tukeva kotelo, joka tarjoaa tinkimättömän suojan.

Olenko unohtanut sisällyttää suosikkisi raskaat kotelot tähän luetteloon? Haluaisin tietää sen nimen kommenteissa.

Jos haluat tutkia tehokkaampia tapauksia:

  • iPhone 7 Plus -sotilaalliset kotelot
  • iPhone 7: n armeijan luokan kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found