Diaesityksen toistaminen iPhonessa tai iPadissa musiikin taustalla

Sekä iPhonessa että iPadissa on tehokas ja silti yksinkertainen diaesitysominaisuus, jota voidaan käyttää viettämään aikaa valokuvakokoelmassasi.

Voit määrittää tämän näyttämään vain tietyt valokuvat albumista ja voit myös lisätä musiikkia taustalla, kun diaesitys jatkuu.

Tässä lyhyessä opetusohjelmassa näemme, kuinka voit asettaa, määrittää ja aloittaa diaesityksiä iPhonessa ja iPadissa musiikin säestyksellä.

Taustamusiikin käyttöönotto diaesitykseen iPhonessa tai iPadissa

merkintä: Jos haluat vain koota joitain mieleenpainuvia kuviasi ja katsella niitä suosikkimusiikkisi kanssa ilman, että sinun tarvitsee tallentaa diaesitystä, toimi seuraavasti:

Vaihe 1. Avaa Valokuvat sovelluksen iPhonessa ja napauta "Valitse" ja vedä sitten sormellasi valokuvia, jotka haluat sisällyttää diaesitykseen.

Vaihe # 2. Kun olet valinnut valokuvat, napauta Jaa-kuvaketta vasemmassa alakulmassa. Napauta käytettävissä olevien vaihtoehtojen luettelosta "Diaesitys."

Vaihe # 3. Diaesitys toistetaan oletusarvoisesti koko näytön tilassa. Napauta mitä tahansa näytön kohtaa kerran ja napauta sitten "Asetukset" oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 4. Täällä voit muokata diaesityksen teemaa ja myös musiikkia. Näpäytä Musiikki ja valitse sitten haluamasi taustamusiikki. Voit myös lisätä musiikkia iTunes-kirjastostasi.

Vaihe # 5. Kun olet valmis, musiikin valinta palaa edelliseen näyttöön ja napauta sitten "Tehty."

Napauta nyt vain "Pelata" -kuvaketta alareunassa ja sinulla on diaesitys suosikkimusiikkisi taustalla.

Kuinka lisätä taustamusiikkia diaesitykseen iPadissa

Diaesityksen toistaminen iPadissa taustamusiikilla on melkein samanlainen kuin iPhone. Suurin ero on, että kun olet albumissa, saat "Diaesitys" vaihtoehto oikeassa yläkulmassa. Jos haluat valita tiettyjä valokuvia, sinun on vain noudatettava yllä olevassa opetusohjelmassa mainittuja vaiheita.

Toinen merkittävä ero on, että kun toistat diaesitystä iPadilla ja napautat sitten "Asetukset" -painiketta, se ei pysäytä toistoa. Sen sijaan se näyttää saman vaihtoehdon kuin iPhone, mutta ponnahdusikkunana samalla kun toistaa diaesitystä. Sinun tarvitsee vain noudattaa edellä mainittuja vaiheita vaihtaaksesi musiikkia tai lisätäksesi musiikkia iTunes-kirjastostasi.

Se siitä!

Kirjautua ulos…

Toivottavasti nautit katsomasta suosikkihetkiäsi diaesityksessä sekä asiaankuuluvaa musiikkia lisäämään kipinää. Jos postista puuttuu jotain, tiedät, että olemme vain kommentin päässä.

Voit myös tutkia:

  • Kuinka tehdä mukautettuja muistoja iPhonessa ja iPadissa tietyillä valokuvilla
  • Hämmästyttävät iPhone-sovellukset upeiden videoiden ja elokuvien luomiseen vuonna 2019
  • Paras kollaasi iPhone- ja iPad-sovellusten tekemisestä vuonna 2019: Luo muistoja, luo taidetta
  • Diaesityksen luominen Macissa Photos App -sovelluksessa

Uusimmat viestit