dr.fone Switch: Siirrä tietoja Androidista iPhoneen ja päinvastoin

Älypuhelinten valmistajien välisen kovan kilpailun myötä kuluttajat ovat jo hämmentyneitä siitä, mitä laitetta ostaa. Tämän lisäksi he ovat hämmentyneitä siitä, kuinka he varmuuskopioivat ja palauttavat tietonsa vanhojen ja uusien laitteiden välillä. Kaikki toimii moitteettomasti, kunhan hyppäät saman käyttöjärjestelmän välillä. Mutta jos aiot siirtyä Androidista iOS: ään tai päinvastoin, ongelmasi eivät ole helppoja.

Vaikka Apple on käynnistänyt Siirrä iOS-sovellukseen Android-käyttäjille, se ei todellakaan ole merkin mukainen. Sovelluksen avulla voit siirtää tarvittavat tiedot vanhasta Android-laitteesta uuteen iOS-laitteeseen. Sillä on kuitenkin paljon rajoituksia tiedostotyyppien tukemisessa siirron aikana. Se mitä ihmiset dr.fone yrittävät ratkaista työkalulla nimeltä "dr.fone - Switch".

Kytkimellä on paljon enemmän ominaisuuksia, joiden avulla voit helposti siirtyä iOS-laitteesta Androidiin, Androidista iOS: ään, iOS: stä iOS: ään tai Androidista Androidiin. Tutkitaan kaikkia sen ominaisuuksia yksityiskohtaisesti.

Vaihda dr.fone - Siirrä tietoja helposti iPhonen ja Android

merkintä: Switch ei siirrä WhatsApp-tietoja. Voit siirtää WhatsApp-tietoja iOS: sta Androidiin tai päinvastoin käyttämällä heidän toista työkalua nimeltä Palauta sosiaalinen sovellus.

Siirrä tietoja iOS: sta Androidiin

Tämä on yksi tämän työkalun parhaista ominaisuuksista, koska useimmilla käyttäjillä on erittäin vaikea vaihtaa iOS: sta Androidiin. Kanssa Vaihda dr.fone, voit siirtää 15 tiedostotyyppiä iOS-laitteen Android. Tämä sisältää valokuvia, videoita, yhteystietoja, kontaktien mustan listan, viestit, soittohistorian, kirjanmerkit, kalenterin, äänimuistion, musiikin, hälytystietueet, vastaajaviestit, soittoäänet, taustakuvan ja muistiinpanot.

Siirrä tietoja Androidista iOS: ään

Jos etsit jotain, joka siirtää saumattomasti Android-tiedot iOS-laitteeseen, Switch on täydellinen ratkaisu. Se tukee yhdeksää tiedostotyyppiä yllä mainitusta luettelosta. Se ei tue yhteystietojen mustaa listaa, soittoääniä, vastaajaviestejä, hälytystietueita, taustakuvia ja muistiinpanoja.

Siirrä tietoja iOS: sta iOS: hen

Samoin kuin tietojen siirtämisessä iOS: sta Androidiin, iOS: n iOS-siirto tukee myös 15 tiedostotyyppiä. Koska kyseessä on sama ekosysteemi, tietojen siirtämisessä kahden iOS-laitteen välillä ei ole mitään erityistä.

Siirrä tietoja Androidista Androidiin

Siirtyminen Androidista Androidiin on kakku ihmisille, joilla on vähän teknistä tietoa. Mutta aloittelijalle se ei ole suoraviivaista. Vain yhdellä napsautuksella Switch-työkalulla voit siirtää 11 tiedostotyyppiä yhdestä Android-laitteesta toiseen.

Katsotaanpa, miten se toimii.

Kuinka siirtää tietoja iPhonesta Androidiin ja päinvastoin dr.fone Switch -sovelluksella

Vaihe 1. Liitä kaksi laitetta USB: llä tietokoneeseen tai Maciin.

Vaihe # 2. Käynnistä dr.fone ja napsauta Vaihda sovellusta.

Vaihe # 3. Vaihda sovelluksen näytössä yksi laite tunnistetaan a lähde ja muut kuin a määränpää. Voit kääntää lähteen ja kohteen napsauttamalla "Voltti" vaihtoehto näytöllä.

Vaihe # 4. Kun olet valinnut laitteen tilan, tee valinta tiedostotyyppien vieressä olevalla valintaruudulla. Kun kaikki on määritetty, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Aloita siirto" -painiketta.

Voit myös valita "Tyhjennä tiedot ennen kopiointia" kohdelaitteessa. Tämä poistaa tiedot kohdelaitteesta ja uudet tiedot siirtyvät nopeasti.

Tiedonsiirtonopeus on uskomattoman nopea Switch-työkalun avulla. IOS: n tai Androidin sisäänrakennetuilla työkaluilla ei ole vain rajoitettuja ominaisuuksia, mutta ne tarvitsevat myös WiFi: tä ja muita asioita, vaikka loppujen lopuksi siirto vie paljon aikaa.

Hinnoittelu

Onneksi Switch on ladattavissa ilmaiseksi, mutta vain vähän rajoituksia. Jos sinulla on useita laitteita tietojen siirtämiseen, voit harkita lisenssin ostamista. Saatavilla on erilaisia ​​lisenssejä, ja voit valita sinulle parhaiten sopivan.

  • Yhden vuoden lisenssi 1-5 laitteelle: 35 dollaria
  • Elinikäinen lisenssi 1-5 laitteelle: 39,95 dollaria
  • Yhden vuoden yrityslisenssi rajoittamattomille laitteille: 499 dollaria

Osta nyt

Käärimistä…

Dr.fone on yksi tunnetuimmista nimistä tietojen palauttamisessa tai tiedonsiirrossa älypuhelinten välillä. Heillä on valikoima tuotteita, ja suurin osa tuotteista on helppokäyttöisiä; ennen kaikkea he tekevät työn erittäin hyvin. Kokeile Switchin ilmaista versiota, ja jos se on hyödyllinen, voit päättää ostaa lisenssin.

Mitä työkalua käytät tiedonsiirtoon älypuhelinten välillä? Jaa se kommenteissa.

Uusimmat viestit