Parhaat iPhone SE- ja iPhone 5s -kotelot vuonna 2021

Apple tuottaa aina tappajatuotteita. Vaikka tämä käytäntö on vahingoittanut sen liiketoimintaa (ihmiset ovat nyt pidentäneet iPhonen päivitysaikaa), Apple jatkaa korkealaatuisten ohjelmistojen ja laitteistojen valmistamista. Yksi sen ensimmäisistä menestyksistä oli iPhone 5s; on vaikea uskoa, että monet uskolliset kuluttajat käyttävät edelleen iPhone 5s: ää. Tällaisille käyttäjille lisävarusteiden valmistajat julkaisevat jatkuvasti suojakoteloita ja muita välttämättömiä lisävarusteita. Jos omistat iPhone 5s, 5 tai iPhone SE, voit käyttää jotakin alla luetelluista tapauksista.

1. SHIELDON

SHIELDONin iPhone-kotelot tunnetaan yksinkertaisuudestaan. Lisäämättä mitään kimallusta tuotteisiinsa SHIELDON valmistaa upeita lisävarusteita iPhonellesi. Tämä nahkainen lompakkokotelo on olennainen osa SHIELDONin ammattitaitoa, mikä käy ilmi ompeleista ja SHIELDON-logosta, joka on kohokuvioitu edessä.

Magneettinen suljin ei menetä vahvuuttaan pitkään aikaan ja suojaa iPhonea kuukausien jälkeen kuukausilla. Pehmeä TPU on irrotettavissa; tämä tekee puhelimesi asennuksesta helppoa. Vaikka saatat tuntea epämukavuutta, kun joudut ottamaan valokuvia ja kuvaamaan videoita iPhonellasi.

USP: Pehmeä TPU

Tutustu Amazoniin

2. Spigen

Spigen on saavuttanut huippuosaamista huippuluokan puskurikoteloiden valmistuksessa iPhonelle. Tämä ohut panssarikotelo iPhone 5: lle ja 5: lle on TPU: n ja polykarbonaatin yhdistelmä. Spigen on käyttänyt edistyksellistä iskunvaimennustekniikkaa ilmatyynyn ja verkkokuvion TPU-kotelon valmistamiseen.

Kotelossa on suuret aukot puhelimen ominaisuuksien ja porttien nopeaan käyttöön. 0,8 mm korotettu huuli suojaa puhelimesi näyttöä.

USP: Verkkokuvion TPU-kotelo

Tutustu Amazoniin

3. OtterBox

OtterBox-tapaukset ovat synonyymi voimalle. Vaikka tapaus loistaisikin tyylillä, OtterBox ei koskaan jätä lisäämättä tukevuutta koteloonsa. Tämä kotelo on otettu OtterBoxin kuuluisasta Symmetry-sarjasta, joka sisältää tyylikkäitä ja taskuystävällisiä koteloita, jotka kestävät pudotuksia ja kolhuja. OtterBox on käyttänyt kaksoismateriaalirakennetta, joka voi vaimentaa iskuja.

Yksi Symmetry-sarjan OtterBox-kotelon räikeistä ominaisuuksista on helppo asennus, jonka avulla voit käyttää laitettasi heti kotelon purkamisen jälkeen. Mielenrauhasi vuoksi OtterBox on suorittanut yli 24 testiä tässä tapauksessa yli 238 tunnin ajan.

USP: Taskuystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. CellEver

Kun teet iPhone-koteloa, on melko vaikea löytää täydellinen tasapaino tyylin ja suojan välillä. Insinööreille on haastavaa kiinnittää yhtä paljon huomiota molempiin ominaisuuksiin. CellEver on kuitenkin tehnyt sen ilman vaivaa. Tämä iPhone 5s / SE -kotelo on paras esimerkki onnistuneesta tyylin ja voiman yhdistelmästä.

Polykarbonaatti ja TPU muodostavat kaksi suojakerrosta iPhonellesi. Tämän kotelon huuli on nostettu kosketusnäytön suojaamiseksi. CellEver tarjoaa sinulle yhden kotelon seitsemässä kirkkaassa värissä: musta, vaaleanpunainen, violetti, punainen, tummansininen, liuskekivi ja minttu.

USP: Ohut, mutta kova

Tutustu Amazoniin

5. FOGEEK

Monikerroksisia iPhone-koteloita on vaikea asentaa. Käyttäjien on noudatettava opasta asentaakseen jokaisen kerroksen oikein. Mutta ottaen huomioon heidän tukevuutensa, kannattaa ottaa tämä asennuskipu. FOGEEKin raskas kotelo näyttää profiililtaan iso; seikkailun ystävät haluavat kuitenkin käyttää tällaisia ​​tapauksia suojaamaan ensiluokkaisia ​​laitteitaan.

FOGEEK on käyttänyt ympäristöystävällistä kestävää materiaalia; sen PC ja TPU muodostavat kiinteän sisäkuoren ja pehmeän ulkokuoren. Tämä tapaus voi aiheuttaa useita vammoja, kuten tahattomat pudotukset ja iskut. Lisäksi se suojaa laitettasi pölyltä.

USP: Ympäristöystävällinen materiaali

Tutustu Amazoniin

6. Trianium

Jumala on yksityiskohdissa! Trianium uskoo tähän sanontaan, ja siksi se on luonut huolellisen suunnittelun iPhone-koteloon. Trianium kiinnittää suurta huomiota iPhonen kosketusnäyttöön. Se lisää hieman kohotetun reunan näytön ympärille suojaamaan puhelimen näyttöä naarmuilta ja roskilta.

Trianiumin kaksisävyinen värisuunnittelu kohottaa tämän kotelon tyylielementtiä, joka on saatavana kulta-, harmaa- ja hopeanvärisinä. Kun pudotat puhelimesi, takaosa ja kulmat vahingoittuvat todennäköisemmin. Tästä syystä Trianium lisää metallisia takalevyjä laitteen suojaamiseksi.

USP: Metalliset takalevyt

Tutustu Amazoniin

7. JETech

Ennen kuin ostat läpinäkyvän kotelon iPhonelle, asiakkaat ovat varovaisia ​​kotelon kellastumisesta. JETech tietää tämän ja on siten käyttänyt korkealaatuisia PC- ja TPU-materiaaleja. Tämä erittäin läpinäkyvä kotelo voi vastustaa UV-valoa ja estää kotelon kellastumisen.

Katso paksuuntuneita kulmia, jotka vaimentavat tehokkaasti iskuja ja suojaavat iPhonea naarmuilta. Korotetut kehykset suojaavat puhelimesi näyttöä ja kameraa. Voit käyttää kaikkia iPhonen ominaisuuksia ja hallintalaitteita nopeasti.

USP: UV-säteilyä kestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

8. LUOLNH

Kukkia, tuoksua ja festoonia! Tämä on LUOLNH: n tapaus iPhonellesi. Tässä ohuessa kotelossa on kukka kuvio joustavalla TPU-takakannella. Tämä erittäin kirkas puskurikotelo ei vain suojaa laitettasi, vaan myös esittelee iPhonen alkuperäisen värin ja kauneuden.

LUOLNH: n TPU-kehys on riittävän tukeva suojaamaan puhelinta iskuilta, naarmuilta, kolhuilta ja kolhuilta. Nauti nopeasti kaiuttimista, kamerasta ja muista porteista, koska tämä tapaus on leikattu tarkasti.

USP: Vaikuttava kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

9. ESR

ESR on luonut tapauksen, joka on erinomainen bling-vaikutuksessa, kauneuden elementeissä ja kehofysiikassa. Vaikka TPU- ja PC-kerrokset ovat osa ruumiinfysiikkaa, ESR: n väri meikkikerros lisää kauneutta ja blingia koteloon. Kun olet kiireinen esittelemään tyyliäsi kimalluksilla, kotelo suojaa kallisarvoista iPhoneasi.

Tapauksen loistavaa tyyliä korottaa sen ohut ja kevyt profiili, joka ei lisää mitään irtotavaraa iPhoneen. Kameran ja näytön suojaamiseksi ESR tarjoaa kohotetut kameran ja näytön huulet.

USP: Lumoava tyyli

Tutustu Amazoniin

10. FYY

FYY: n iPhone-kotelot ovat täynnä yllätyksiä. Tämä kotelo on tehty pienikokoiselle iPhonellesi. FYY-kotelon materiaali, tyyli ja muotoilu korostavat naisellisen armon. Tarpeetonta sanoa, että FYY-tapaukset ovat tarkoitettu yksinomaan naisille ja tytöille. Tämä ruusukultainen folio-kotelo on varustettu erillisillä korttipaikoilla luotto- / maksukorttien tallentamiseen.

Korttipaikkojen alla FYY tarjoaa taskun valuutan seteleiden asettamiseen. Tämä kotelo voi älykkäästi korvata tyylikkään kytkimen, joka ei välttämättä kanna iPhonea. Säädä kotelon yläosa ja voit muuntaa lompakkokotelon jalustaksi. Katso seuraavaksi suosikkivideoitasi, elokuviasi ja valokuviasi.

USP: Tehokas muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos…

Toivottavasti sinulla on täällä tarpeeksi syitä suojata ja tyylitellä iPhone 5s tai iPhone SE. Tämä luettelo on poppourri iPhone-koteloista, jotta voit valita parhaan laitteellesi.

Voit myös tutkia:

  • Parhaat iPhone 5, 5s ja iPhone SE -kotelot
  • Parhaat iPhone 5, 5s ja iPhone SE nahkakotelot
  • Suosituimmat iPhone 5-, 5s- ja iPhone SE -akkukotelot
  • Parhaat iPhone 5, 5s ja iPhone SE -suojakotelot

Minkä iPhone-kotelon haluat ostaa laitteellesi? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found