Ravistuksen sammuttaminen kumoamiseksi iPhonessa

Apple esitteli ensimmäisen kerran Shake to Undo -ominaisuuden iOS 9: ssä vuonna 2016. Apple kuitenkin pitää tämän ominaisuuden oletusarvoisesti käytössä iPhonessa. Tästä syystä käyttäjät saavat Kumoa-ilmoitukset, vaikka he ravistavat puhelinta vahingossa. Joten, jos et ole tyytyväinen tähän ominaisuuteen, voit poistaa Shake to Undo käytöstä iPhonessa tai iPadissa seuraavasti.

Shake-toiminnon poistaminen käytöstä kumoamiseksi iOS 13: ssa ja iPadOS: ssa

  1. Avata Asetukset -sovelluksen iPhonessa.
  2. Selaa alaspäin ja napauta Esteettömyys.
  3. Napauta nyt Kosketus kohdassa FYSIKAALINEN JA MOOTTORI.
  4. Sammuta seuraavaksi Ravista kumoaaksesi vaihda.

Se siitä! Jos haluat ottaa tämän ominaisuuden käyttöön, toista samat vaiheet kohtaan käännä Kytke ravista -kohdan vieressä oleva kytkin päälle.

Yhteenvetona…

Kun poistat Shake to Undo -toiminnon käytöstä iPhonessa, näet välittömät vaikutukset laitteeseesi. Voit tarkistaa tulokset avaamalla Notes-sovelluksen tai Mailin iPhonessa; kirjoita nyt jotain ja ravista laitettasi kumoamaan teksti. Jos kumoamishälytyksiä ei näy puhelimen näytössä, olet poistanut tämän ominaisuuden käytöstä. Nyt voit pitää iPhonen kädessäsi ja mennä mihin tahansa ulkoiluseikkailuun.

Esteettömyys iOS 13: ssa on nähnyt paljon hyödyllisiä muutoksia. Ja merkittävin on sen sijoittelu Asetukset-sovellukseen; aiemmin se sijoitettiin kenraaliin. Parasta, mitä se voi tehdä iOS-laitteillasi, on käynnistää iPhone uudelleen ilman virta- ja Koti-painiketta.

Esteettömyys on laajentanut siipiään iOS-alueista myös Apple TV: hen. Apple TV: n pikakuvakkeen avulla voit suurentaa koko näyttöä ja suodattaa myös värejä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found