Kuinka käyttää iCloud-valokuvia näytönsäästäjänä Apple TV: ssä

Riippumatta siitä, mitä Apple-laitetta käytät, saatat olla tietoinen siitä, että Apple ei anna joukko taustakuvia tai näytönsäästäjiä. Meidän on luotettava muihin lähteisiin saadaksemme kauniita näytönsäästäjiä. Sama koskee Apple TV: tä; Apple TV: tä hankitessasi ei ole asennettu tonnia näytönsäästäjiä.

Jos ystäväsi tai perheenjäsenesi kotona on Apple TV, televisio ei eroa heistä. Siksi kirjoitamme tämän viestin auttaaksemme sinua saamaan kaiken irti Apple TV: stäsi. Tässä kerromme, kuinka voit vaihtaa näytönsäästäjää iCloud-valokuvista. Sinun tarvitsee vain viitata alla olevaan opetusohjelmaan:

Kuinka käyttää iCloud-valokuvia näytönsäästäjänä Apple TV: ssä

Vaihe 1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kirjautua iCloud-tilillesi Apple TV: llä. Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen Asetukset → Tilit → iCloud ja Kirjaudu sisään.

Vaihe # 2. Kun olet kirjautunut sisään, voit ottaa käyttööniCloud-valokuvien jakaminen"Ja"Oma valokuvavirta”. Kun olet ottanut molemmat käyttöön, näet virran Apple TV: ssäsi.

Vaihe # 3. Kuten kuvavirta on nyt mukana, voimme nyt asettaa ne näytönsäästäjäksi. Mene asetukset Kenraali Näytönsäästäjä 4. sukupolven Apple TV: ssä. Vanhemmissa Apple TV: ssä sinun on mentävä osoitteeseen asetukset Näytönsäästäjä Valokuvat.

Vaihe # 4. Valitse nyt Näytönsäästäjä-valikostaTyyppi"Ja sen jälkeen valitsemalla"Valokuvani“.

Vaihe # 5. Kun olet Omat kuvat -kohdassa, valitse KuvaSuoratoisto tai minkä tahansa muun asettamasi jaetun albumin.

Vaihe # 6. Nyt kun olet saavuttanut albumin tai Photo Streamin, on aika asettaa ne näytönsäästäjäksi. Sinulla voi olla diaesitys tai yksi valokuva näytönsäästäjänä. Jatkamme nyt yhdellä kuvalla. Valitse vain kuva ja napsautaAseta näytönsäästäjäksi“.

Vaihe # 7. Apple TV pyytää vahvistusta seuraavalla näytöllä, valitse "Joo“.

Voila! Apple TV näyttää nyt kuvia iCloudista näytönsäästäjänä. Tämä ei ole vaikeaa, mutta turhauttavaa, kun navigoit Sirin kaukosäätimellä.

Haluat ehkä lukea:

  • Kuinka siirtää Google-kuvat iCloud-valokuviin

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found