Parhaat valokuvaustarvikkeet iPhone 6 -sarjalle vuonna 2021

Parannettujen kameran ominaisuuksien ansiosta iPhone 6s ja iPhone 6s Plus ovat saaneet valtavan suosion edeltäjiinsä nähden. Tämä on lisännyt kameran lisävarusteiden kysyntää iPhone-lisävarusteiden valmistajilta. iPhone-käyttäjät eivät halua menettää mitään fotogeenistä hetkeä elämässään, ja siksi he jatkavat ajoittain napsauttamista. Jotkut hetket vaativat kuitenkin käyttäjiä käyttämään lisävarusteita, jotta he voivat kaapata valokuvan paremmassa perspektiivissä, valossa ja asennossa.

Kameran kaukosäätimet

Kamerakaukosäätimillä on helppo kaapata kiehtovia hetkiä suurelta osin pelin tuoman valtavan mukavuuden vuoksi. Kun haluat `` napsauttaa jokaisen elämäsi, sinun tulisi pitää upea kameran kaukosäädin iPhonellesi.

1. Xenvo

“Xenvo” on yksi arvostetuimmista Bluetooth-kamerakauko-ohjaimista iPhonelle. Se näyttää melko kompaktilta ja toimii tehokkaasti, kun haluat napsauttaa kuvia etänä. Joten voit napsauttaa kauniita valokuvia ilman kameran tärähtämistä.

Sen mukana tulee sininen ilmaisin, joka kertoo, että se on suunniteltu antamaan kuvia. Lisäksi on myös ON / OFF-kytkin tarpeettoman virrankulutuksen säilyttämiseksi.

Tutustu Amazoniin

2. CamKix

CamKix esittelee yksinkertaisen ja helpon langattoman Bluetooth-kamerakaukosäätimen iPhonellesi. Yhteyksien suhteen on helppo aloittaa iPhonen käyttö ja nauttia jopa 10 metrin pituisesta matkasta.

Kaukosäädin on yhteensopiva kaikkien iPhone 6: n, iPadien ja iPodien kanssa, jotka on otettu käyttöön iOS 6: lla tai uudemmalla versiolla. On erittäin mukavaa kuljettaa tätä Bluetooth-kameran kaukosäädintä taskussa tai iPhonen lisävarustesarjan kanssa.

Tutustu Amazoniin

3. HISY Bluetooth-kameran kaukosäädin

HISY Bluetooth-kaukosäätimen avulla voit napsauttaa kaikkia hetkiä kokonaisuudessaan. Tarvitset vain yhdistää HISY iPhoneen Bluetoothin kautta ja aloittaa kuvaamisen etäältä. Pidä iPhone missä tahansa, mutta ei käsissäsi, ja aloita napsauttamalla valokuvia.

Tämän Bluetooth-kamerakaukosäätimen avulla voit kaapata valokuvia vaikeasta näkökulmasta. Aseta iPhone mihin tahansa paikkaan ja napsauta HISY-painiketta kuvien napsauttamiseen tai videoiden tallentamiseen. Kaukosäätimen avulla voit kuvata videoita ja valokuvia jopa 100 metrin päässä iPhonesta. HISY-kaukosäädintä on saatavana viidessä kirkkaassa värissä: Aqua, Black, Hot Pink, White, Neon Green.

Tutustu Amazoniin

Jalustat

Täydellisen videon tallentamiseksi sinulla on oltava pätevä jalusta iPhonea varten. On olemassa useita ominaisuuksia, jotka erottavat parhaat iPhone-jalustat tavallisista. Siksi oikean noutaminen on todellinen juttu upealle kokemukselle.

1. Peyou

Tämä säädettävä jalusta on yksi parhaista kameran lisävarusteista iPhonelle, koska se auttaa sinua kaappaamaan valokuvia vaikeista ja eri näkökulmista. Katso sen kolmea 360 asteen lonkeroa, jotka voidaan kiertää minkä tahansa sauvan ympärille harvinaisia ​​valokuvia varten.

Jalusta on yhteensopiva kaikkien iPhone-laitteiden kanssa; Lisäksi käyttäjät voivat asentaa erilaisia ​​kameroita, jos heidän kameroissaan on reikä, joka on yhteensopiva Peyoun yleisruuvin kanssa.

Tutustu Amazoniin

2. SIX-QU

Halusitpa sitten kaapata upeita valokuvia etäältä tai kuvata hauskoja videoita, SIX-QU voi täyttää odotuksesi. Pidän sen kestävästä rakenteesta ja turvallisesta lukitusmekanismista, joka pitää älypuhelimesi täydellisesti paikallaan.

Koska jalat ovat joustavat, voit säätää jalustaa täydellisesti ottamaan kuvia ihanteellisesta kulmasta. Ja kun suljin on käytettävissä, on suuri mahdollisuus, että kuvasi näyttävät terävämmiltä ja tyylikkäimmiltä. Lisäksi SIX-QU tarjoaa elinikäisen takuun tälle kätevälle jalustalle.

Tutustu Amazoniin

3. KobraTech

Yksi tämän KobraTech-jalustan räikeistä ominaisuuksista on, että sitä voidaan käyttää myös selfie-kepinä. Ota uskomattomia valokuvia ja videoita tällä jalustalla, joka on kevyt ja siten erittäin kuljetettava.

Toinen hieno ominaisuus on, että käyttäjät voivat käyttää tätä jalustaa millä tahansa pinnalla, koska jalustan muotoilu on joustava. Jos pinta ei ole vakaa, voit kääri tämän jalustan minkä tahansa esineen ympärille. Elokuvaharrastajille he voivat katsella elokuvia missä tahansa sovittamalla iPhonensa jalustaan.

Tutustu Amazoniin

Linssit

Oletko intohimoinen mobiilivalokuvaukseen? Sinun on valittava upea kameran linssi iPhonelle. Se ei vain anna sinun siepata pienikin esine huomattavan yksityiskohtaisesti, vaan myös parantaa huomattavasti kuvien laatua.

1. AMIR

AMIR esittelee universaalin irrotettavan laajakulmaisen kalansilmäkameran linssin, joka pyörii 180 astetta. Nyt voit muuttaa rento valokuvauskokemuksesi unohtumattomaksi muistiksi lyömättömällä kirkkaudella. Asenna linssi helposti, ja se on yhtä helppo irrottaa linssistä.

Amir-objektiivi on yhteensopiva valtavan valikoiman iPhonien kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia asennuksesta.

Tutustu Amazoniin

2. Akinger

Akinger-kameran linssi on hienosti valmistettu kalansilmäobjektiivi, jolla on laajakulmaominaisuus. 198 asteen irrotettavat mikrolinssit tarjoavat käyttäjille selkeyden ja kestävyyden. Vapauta luovasi kykysi ja vangitse kaikki hetket, jotta niistä tulee mieleenpainuvia. Linssi on yhteensopiva kaikkien iPhonien kanssa, joissa on litteä kamera.

Yhteensä on neljä erilaista linssiä ja kotelo pitämään niitä täydellisesti. Se on varmasti rahan arvoinen, kun otetaan huomioon tuotteen hinta ja laatu.

Tutustu Amazoniin

3. Nelomo

Anna laaja, puolipallon muotoinen kuva valokuvillesi Evershop 3-in-1 -laitteella, joka on irrotettava iPhonellesi. Vaikka siellä olisi hyvin pieni esine, voit kaapata kaikki yksityiskohdat sen 15x makro-objektiivilla, jonka avulla voit ottaa äärimmäisiä lähikuvia. Käytä kalansilmäobjektiivia kaapataksesi kohtauksen lähes 230 astetta; arvostavat sen universaalia irrotettavaa kiinnitysrakennetta, joka toimii useimmissa iPhonissa.

Tutustu Amazoniin

Selfie-tikut

Selfie-tikuista on tullut melkein välttämättömiä näinä päivinä, eikö olekin? Varsinkin kun olet ulkona nauttimassa kavereidesi tai rakkaasi kanssa, on parempi tutkia iPhonen selfie-sauvoja, joiden avulla voit siepata ikimuistoisia kuvia optimaalisella mukavuudella.

1. Kungfuren

Etsitkö kevyttä ja pienikokoista selfie-keppiä iPhonellesi? Kungfuren Bluetooth Selfie Stick voi olla automaattinen valinta sinulle. Nopean reagoivan Bluetooth-yhteyden ansiosta voit käyttää sitä nopeasti. Kaukosäätimen avulla voit ottaa hienoja kuvia erittäin helposti. Kumipäällysteinen pidike pitää älypuhelimesi tukevasti paikallaan.

Voit helposti kantaa sitä taskussa tai laukussa. Säädettävän pidikkeen avulla on melko kätevää kaapata selfieä mistä tahansa kulmasta. Lisäksi se on yhteensopiva useimpien iOS- ja Android-älypuhelinten kanssa.

Tutustu Amazoniin

2. Selfien maailma

Selfie World esittelee pariston ja Bluetooth-vapaan selfie-kepin. Tämä tikku voi ulottua jopa 30 tuumaan, ja siinä on puhelimen pidike, joka on yhteensopiva kaikkien iPhone-laitteiden kanssa. Jos löydät itsesi usein joukosta, tämä selfie-keppi on hyvä sinulle, koska säädettävä pidike sallii useita kuvakulmia perinteisistä selfieistä. Ota yleisön yläpuolella olevia kuvia helposti. Sieppaa selfietä helposti saatavalla kahvapainikkeella.

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found