Parhaat AirPods-hihnat vuonna 2021

Apple AirPod -laitteet on merkitty pois viihdyttääkseen musiikin ystäviä. Upealla muotoilulla ja uskomattomalla äänellä rikastetut langattomat kuulokkeet ovat luokka kaikilta osin. Oletko ostanut kuulokkeet? Tiedän, että olet juuri saanut heidät esittelemään itsellesi hienon joululahjan. Varmistaaksesi kuulokkeiden turvallisuuden, haluat tarkistaa nämä upeat AirPods-hihnat. Ainutlaatuisiksi tekee siisti muotoilu ja kyky tarjota tarvittava mukavuus ja vakaus. Mennään yli nähdäksemme kuinka hyviä he ovat!

1. elago

“Elago” on turvallinen istuvuus ja pitää siististi AirPodit. Siksi kuulokkeet pysyvät paikoillaan. Laadukas silikonimateriaali tekee siitä melko sileän.

Pehmeällä pinnoitteella tunnet olosi mukavaksi hihnan päällä. Toinen merkittävä elagon ominaisuus on, että se ei sotkeudu. Sidoksenvärisen muotoilun lisäksi voit valita tämän hihnan neljässä värissä, kuten mustana, valkoisena, jean indigona ja yölasinsinisenä.

USP: Pehmeä pinnoite

Tutustu Amazoniin

2. DHOUEA

Ergonominen muotoilu on DHOUEA: n valmistamien AirPods-hihnojen keskeinen piirre. Koukunpitimet pitävät tiukasti kiinni AirPod-laitteistasi, jotka muuttuvat horjumattomiksi treenaamisen aikana.

DHOUEA on valmistanut koukunpitimet ABS- ja silikonimateriaaleista, ja siksi korvakoukut ovat kevyitä. Langaton muotoilu on yksi merkittävistä ominaisuuksista, koska voit tuntea olosi vapaaksi käyttäessäsi AirPodeja.

USP: Langaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Ace Select

Silikonihihna on suojaavin tapa pitää AirPodit yhdessä koko päivän. Ace Select tuo magneettisen muotoilun, joka varmistaa, että palot eivät koskaan pudota ja häviä. Tämä 26 tuuman hihna pitää AirPodit tiukasti kaulassasi.

Sen yksinkertainen muotoilu antaa sinun käyttää sitä joka kerta - kävelystä töihin, kuntosalille, lenkkeilyyn ja muihin aktiviteetteihin. Tämä kompakti ja kevyt hihna on valmistettu pehmeästä ja kestävästä silikonista.

USP: Magneettinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. LIKDAY

LIKDAY on luonut loistavan hihnan iPhone AirPod -laitteille suojausta ja siirrettävyyttä varten. Tuotteella on useita erinomaisia ​​ominaisuuksia, kuten helppo asennus, joustavuus, mukava kosketus tunne ja paljon muuta.

Voit tallentaa AirPods-kotelosi ja tämän hihnan LIKDAYn tarjoamaan EVA-koteloon. Laatikko on niin pienikokoinen, että voit pitää sitä yhdellä kädellä. Kotelon sisällä on nailonmurskaa pitämään tarvikkeet ja kaapeli järjestyksessä.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. iAbler

iAbler-hihna on tyylikäs muotoilu. Se on tehty täydelliseksi lisävarusteeksi, jonka avulla voit ottaa AirPodit ulos pitkään kestävään ulkoiluun.

Ensiluokkaiset kuulokkeet saavat välttämättömän hoidon ja pysyvät paikoillaan. AirPods-hihna on uskomattoman kevyt. Se tarjoaa tarvittavan mielenrauhan kuunnellessasi musiikkia.

USP: Magneettinen toiminto

Tutustu Amazoniin

6. Spigen

Spigen AirPods -hihna ansaitsee olla tässä erityisessä luettelossa ylivoimaisen suunnittelun ja laadun ansiosta. Jos etsit kelvollista hihnaa pariksi kuulokkeiden kanssa, sinun on annettava sille mahdollisuus.

Pienikokoinen ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen. Se kiinnittää kuulokkeet jokaiseen kiinnikkeeseen vakauden tarjoamiseksi. Voit kelata sen ilman huolta solmuista.

USP: Erittäin kestävä

Tutustu Amazoniin

7. UMTELE

UMTELE tarjoaa korvakoukun, joka on suunniteltu yksinomaan AirPod-laitteille. Tämän tuotteen mukana tulee pari korvakoukkua, jotka pitävät AirPodit tiukasti kiinni. Et koskaan menetä palkojasi kävelemisen tai juoksemisen aikana.

UMTELE on käyttänyt ABS- ja silikonimateriaaleja tämän kevyen korvakoukun valmistamiseen, joka ei tunnu isolta. Tämän koukun merkittävin piirre on langaton muotoilu, jonka avulla voit käyttää vain yhtä podia.

USP: Langaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Cheeday

Cheeday on tehnyt vahvan, kadonneita AirPods-hihnoja, jotka suojaavat kuulokkeitasi koko ajan. Riippumatta siitä, kuinka kovaa harjoittelua teet, hihna pitää AirPodit tukevasti takertumattomana helpon säilytyksen avulla.

Sen kevyt muotoilu antaa sinun viedä Bluetooth-kuulokkeet minne tahansa. Tämä hihna on kestävä ja täydellinen pitämään AirPod-laitteesi lähellä, kun olet kiireinen ulkoiluun ja seikkailuihin.

USP: Kadonneen hihnan

Tutustu Amazoniin

9. Silicone Maid LLC

Silicone Maid LLC on valmistanut kadonneita AirPods-hihnoja, joilla on ainutlaatuinen kaulahihnan muotoilu. Voit käyttää AirPod-laitteitasi mukavasti kaulassasi, kun et halua käyttää sitä. Ei enää AirPod-laitteiden etsimistä taskuista.

Yhtiö on käyttänyt ympäristöystävällistä materiaalia tämän ihoystävällisen hihnan valmistamiseen AirPod-laitteille. Hihna on 100% hikiestävä, varsinkin kun treenaat.

USP: Ympäristöystävällinen materiaali

Tutustu Amazoniin

10. Gorsun

Gorsun voi olla erityinen valinta ihmisille, jotka eivät halua asettua yhteen hihnaan ja haluavat mukauttaa kuulokkeiden ulkonäköä. Se on seitsemässä pakkauksessa, ja jokaisella on eri väri, kuten punainen, vaaleanpunainen, keltainen, musta jne. Siksi voit muotoilla AirPodit vastaamaan vaatteitasi.

Pehmeästä silikonista valmistetut hihnat näyttävät hienostuneelta. Lisäksi ne ovat erittäin kevyitä.

USP: Saatavana seitsemässä pakkauksessa

Tutustu Amazoniin

Se siitä! Mikä näistä hihnoista on eronnut sinulle?

Haluat ehkä tarkistaa nämä hyödylliset viestit mukaan lukien

  • AirPod-laitteiden pariliittäminen iPhoneen
  • Yhdistä AirPodit iPhonen, iPadin, Apple Watchin, Macin kanssa
  • Kuinka määrittää ja mukauttaa AirPodeja
  • Vinkkejä kuulokkeiden yhdistämiseen

Jos asennusanimaatio ei näy näytöllä, ja parhaat AirPods-vaihtoehdot.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found