Parhaat iPad Pro -sovellukset suunnittelijoille vuonna 2021

Applen uusi iPad Pro ei ole vain isompi, se on myös paljon älykkäämpi. Yksinkertaisesti sanottuna iPad Pro on muuttanut tablet-tietokoneiden määritelmää. Olipa kyse laitteistosta, näytöstä tai ohjelmistosta; se vertaa kaikkia testejä. Voi kyllä, Apple Pencil, se avasi suuren oven ammattilaisille siirtymään taulutietokoneisiin. Tänään olemme valinneet joitain parhaita iPad Pro -sovelluksia suunnittelijoille. Apple Pencilin ansiosta taiteilija voi nyt piirtää toisen “Mona Lisan” paljon nopeammin. Nämä sovellukset eivät rajoitu suunnittelijoihin; kuka tahansa, joka on kiinnostunut taiteesta, voi saada heidät ja kokeilla käsiään tulevassa mestariteoksessa. Katso alla olevaa luetteloa.

# 1. Autodesk SketchBook

Autodesk on tunnettu yritys segmenttien suunnittelussa. SketchBook-sovellus iPad Prolle on suunniteltu erinomaisella tavalla tuottamaan paras luonnos- ja piirustuskokemus. Uusin päivitys tukee myös Split-View-toimintoa monitehtävissä samalla kun piirrät sovelluksessa.

Käyttöliittymässä ei ole esteitä, ja saat koko ruudun, jolla voit vetää mielikuvituksen iPad Proon. Sovellus on ilmainen tietyillä ominaisuuksilla, mutta joudut maksamaan 3,99 dollaria edistyneiden ominaisuuksien saamiseksi.

Hinta: Ilmainen (3,99 dollaria Pro-ominaisuudesta)

ladata

# 2. Adobe Photoshop -piirros

Adobe on palvellut grafiikassa yli vuosikymmenen ajan. Applen julkaiseman iPad Pron myötä tabletin suunnittelu on ollut paljon yksinkertaisempaa kuin koskaan. Adobe Photoshop Sketch sopii täydellisesti ammattikäyttäjille.

Sovelluksessa on monia erilaisia ​​mukautus- ja parannusvaihtoehtoja. Viimeiseksi, se on täysin ilmainen ladata.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Tayasui-luonnokset

Tayasui Sketches on ihanteellinen sovellus piirustuskokemukseen. Sovellus tukee kuvien tuomista iCloud- tai Kamera-sovelluksesta. Sen lisäksi se on yhteensopiva myös paineherkän kynän kanssa.

Muita ominaisuuksia ovat lyijykynä, Rotring, vesiväriharja, huopakynä, pyyhekumi ja muokattava värisarja. Voit myös valita lisäominaisuuksia ostamalla sisäänrakennetun sovelluksen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Lisääntyä

Rakastatko luonnoksia? Lataa luo nyt. Siinä on lukuisia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Sovellus on optimoitu erityisesti iPad Prota ja sen suurempaa näyttöä varten. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luonnostella mestariteos helposti.

Uusi päivitys on tuonut joukon parannuksia toimimaan moitteettomasti paineherkän Apple Pencilin kanssa. Voit piirtää helposti iPad Proon tällä sovelluksella, kuten teet kankaalle.

Hinta: $9.99

ladata

# 5. Astropad

Astropadia ei voida kutsua suunnittelusovellukseksi, mutta se on sen sijaan työkalu käyttää erilaisia ​​suunnittelusovelluksia. Tämän sovelluksen avulla voit käyttää iPad Prota tablet-laitteena piirtämään Maciin. Kyllä, voit käyttää suunnittelusovelluksia, kuten Photoshop, sekä Astropadia. Sovellus ei ole ilmainen, mutta täysin sen arvoista.

Hinta: $29.99

ladata

# 6. uMake

UMake-sovelluksella voit piirtää. 3D-muodossa, jakso. Kyllä, luit oikein, voit piirtää 3D-kuvia uMake-sovelluksella. Sovellus on ihanteellisesti ilmainen perusominaisuuksilla, mutta jos olet ammattikäyttäjä, tarvitset pro-ominaisuuksia. Saadaksesi tämän sinun on poltettava 149 dollaria.

Juoni ajatus superautosta mielessäsi iPad Prossa uMaken avulla. Et voi koskaan tietää, miten ideasi voi muuttaa maailmaa.

Hinta: Ilmainen (rajoitetuilla ominaisuuksilla)

ladata

# 7. Bambuspaperi

Mikään tekniikka ei voi koskaan korvata paperin ja kynän hajua ja tuntumaa. Kaikki mitä he voivat tehdä, on päästä tarpeeksi lähelle tätä tunnetta. Bamboo Paper on helppokäyttöinen sovellus, joka on melkein lähellä todellista paperin tunnetta.

Voit tehdä muistiinpanoja ja piirroksia samalla tavalla kuin paperille. Viimeisin päivitys on tuonut kämmenen hylkäämistä, mikä auttaa isommalla näytöllä, kuten iPad Pro.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Zen Brush 2

Zen Brush 2 on aiemman Zen Brush -sovelluksen seuraaja App Storessa. Uusi versio tukee iPad Prota ja myös Apple Pencilia. Sovellus on keskittynyt itäaasialaisen mustesiveltimen tunnelmaan.

Heti kun käynnistät sovelluksen, sinun tarvitsee vain asettaa ideasi valkoiselle alueelle mustesivellä. Zen Brush 2: een on erittäin helppo tottua. Sovellus ei ole ilmainen, mutta se on sen arvoista, kun otetaan huomioon sen hyödyllisyys.

Hinta: $2.99

ladata

# 9. Inkist

Inkistillä on laaja valikoima harjoja, jotka antavat täydellisen kosketuksen piirustukseesi. Se tukee tiedostojen tuontia PNG-, PSD- ja ISimage-tiedostomuodoista. Vaikka sovellus on kooltaan suhteellisen pienempi, siinä on kaikki vaaditut ominaisuudet, joista yksi on paineherkän kynän tuki. Ennen kaikkea sovellus on täysin ilmainen ladata ja käyttää.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Auryn Ink

Auryn Ink (lausutaan nimellä “Orin”) on simulaatio akvarellimaalauksesta. Akvarellisi virtaavat toisiinsa samalla tavalla kuin todellisuudessa. Sen lisäksi värisävy muuttuu, kun ne kuivuvat. Näin voit maalata samalla tavalla kuin kankaalle.

On olemassa erilaisia ​​paperivaihtoehtoja, jotka absorboivat värit eri tavalla, joten valitse viisaasti. Lopuksi, sovellus ei ole ilmainen, mutta jos olet ammattitaiteilija, hinta on sen arvoinen.

Hinta: $2.99

ladata

Uusimmat viestit