Parhaat iPhone Xs Max -taustakuvat

IPhone Xs Max: n jättiläinen 6,5 tuuman OLED-näyttö ansaitsee jokaisen kiitoksen. Mutta jopa tämä erittäin suuri näyttö voi näyttää vaalealta ilman vastaavaa taustakuvaa. Miksi et valitsisi joitain parhaita iPhone Xs Max -taustakuvia, jotta näyttö ei vain näytä silmiinpistävältä, vaan myös sopii mukavasti tyyliisi.

Suoraan sanoen; Olin etsinyt ammattimaisesti suunniteltuja taustakuvia, jotka voisivat saada phabletini näytön voittamaan silmät jo jonkin aikaa. Ja onneksi olen löytänyt joitain luotettavia lähteitä, jotka jatkavat herkkujen jakamista usein. Joten, iPhoneni törmää aina kauniisiin valokuviin pitääkseen lukituksen tai aloitusnäytön viehättävänä. Siirrytään luetteloon.

Parhaat taustakuvat iPhone XS Maxille

AR7 graafinen suunnittelija

ladata

Tunnettu graafinen suunnittelija AR7 (alias Ko-fi) esittelee aika ajoin todennäköisesti iPhonen houkuttelevimpia taustakuvia. Suuren jatkuvasti kasvavan kokoelman ansiosta siitä on tullut lähiaikoina lähde. Joten suosittelen, että pidät välilehden AR7: n uusimmista tarjouksista.

Aseta seinäksi

ladata

Merkittävä on oikea sana näille iPhone Xs Max -taustakuvista “Aseta seinäksi”. Ne on muotoiltu huolella ja näyttävät varastavan sydämen heti sanasta go. OLED-näytölle on tarjolla paljon kiitettäviä asuja luonnosta, kaupungin elämästä jokeen ja metsään.

Kauniita pikseleitä

ladata

Beautiful Pixelsin tarjoamat tuotteet ovat kiitettäviä. Sinun täytyy katsoa heitä uskomaan, kuinka mukavia he voivat näyttää älypuhelimellasi!

Designpalkit

ladata

Tutkiessani Internetiä sain mahdollisuuden tarkastella Designboltsin upeita taustakuvia. Ensi silmäyksellä ne näyttivät olevan ihanteellisia älypuhelimelleni. Toivottavasti saatat pitää myös sen tarjouksista.

Lisää taustakuvia?

Jos haluat, että käytettävissäsi on loputon kokoelma houkuttelevia teemoja ja taustat, muista tutustua yhteenvetoon parhaista iPhone Xs Max-live-taustakuvaohjelmista. Vaikka monet sovellukset ovat maksettuja tai vaativat sovelluksen sisäisen ostoksen täydelliseen käyttöön, monet sovellukset ovat saatavilla ilmaiseksi.

Lisäksi on joitain sovelluksia, joiden avulla voit muuntaa valokuvia, videoita ja jopa GIF-tiedostoja Live-valokuviksi. Jos haluat mennä hieman enemmän personointiin, he voivat tyydyttää toiveesi todella hyvin.

Puhumattakaan joulun taustakuvaohjelmista, jotka voivat viedä paljon valoa juhla-aikaan.

Siinä kaikki siinä!

Mikä on sinun suosikkisi?

On aika jakaa ajatuksesi yllä olevista taustakuvista ja siitä, kuinka mukavia ne näyttävät makusi mukaan. Lisäksi, jos tiedät hienoja lähteitä, jotka jatkuvasti esittävät huippuluokan teemoja, voit levittää heille pavut.

Älä missaa myös näitä viestejä:

  • Parhaat näppäimistöohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka muuntaa valokuvat ja videot GIF-tiedostoiksi pikakuvakkeilla
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit