Parhaat iPad Pro 10.5 -kotelot vuonna 2021

Pidän parempana folio- ja näppäimistökoteloista, jotta saan parhaan hyödyn iPadistani ja tarjoan sille myös tarvittavan suojan. Haluan kuitenkin käyttää erittäin selkeää koteloa, varsinkin kun haluan antaa tabletin näyttää luokkansa tai näyttää edelleen minimalistiselta. Varmistaakseni, että tabletti voi selviytyä kolhuista tai naarmuista, valitsen ohut mutta silti suojaava kotelo. Laadun ja kyvyn tulla sopiva kumppani perusteella nämä ovat parhaita iPad Pro 10.5 -koteloja.

  1. Spigen
  2. ProCase
  3. LUVVITT
  4. MoKo
  5. Valkit
  6. i-Blason
  7. DinoCase

1. Spigen Thin Fit

Ohut, joka ympäröi 10,5 tuuman ympärilläsi muodoltaan sopivan ottelun. Huolimatta tyylikkäästä muotoilusta, se voi torjua naarmut kovan PC-materiaalin ansiosta.

Räätälöidyt aukot tarjoavat häiriöttömän pääsyn Lightning-porttiin, kaiuttimiin ja kameraan. Yksi tämän selkeän kannen merkittävä piirre on yhteensopivuus Apple Smart Keyboard -kotelon kanssa. Siksi voit jatkaa näppäimistön kannen käyttöä tarvitsematta poistaa tätä läpinäkyvää kantta.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. ProCase

ProCase ei vain anna iPad Pron esitellä muotoilua, vaan tarjoaa myös luotettavan suojan iskuilta ja naarmuilta. Kiinteä tietokoneen ulkopinta ja sileä sisustus auttavat tätä selkeää koteloa absorboimaan iskuja.

Kannessa on turvallinen pidike, joka pitää Apple Pencil -laitteen turvallisena. Reagoivilla painikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta ja käynnistää / sammuttaa iPadin helposti. Viimeisenä kaikki kolme väriä, kuten musta, harmaa ja kirkas, näyttävät ihastuttavilta.

USP: Apple-kynäteline

Tutustu Amazoniin

3. LUVVITT CLEAR GRIP

LUVVITT antaa iPad Prollesi täydellisen vapauden loistaa läpi. Kiiltävä puskuri ei vain korista profiiliaan, vaan tekee myös tästä ohuesta kotelosta suojaavamman.

Kumipintainen selkä kestää pieniä pudotuksia ja taistelee naarmuilta. Kohotetut huulinsuojat suojaavat tabletin kosketusnäyttöä antamatta sen koskettaa pintaa, kun se asetetaan kuvapuoli alaspäin. Lisäksi se tekee suloisen muodon mukaisen ottelun iPadisi kanssa.

USP: Kristallinkirkas muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. MoKo

MoKo clear -kotelo on mukava yhdistelmä suojaa ja hoikkuutta. Huolimatta siitä, että se on niin kevyt, tämä tapaus on riittävän vahva torjumaan pudotusten vaikutukset kestävän puskurin ansiosta. Takakannen avulla tabletti voi näyttää muotoilunsa; tarjoten silti tarvittavan suojan tyhjästä. Se asettuu mukavasti iPadiin; tarvittavan mukavuuden tarjoaminen laitteen kuljettamiseen. Tarkat aukot ja herkät painikkeet tarjoavat vaivattoman pääsyn taulutietokoneesi kaikkiin toimintoihin.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

5. Valkit

Valkit esittelee erittäin selkeän kotelon iPad Prollesi. Sen lisäksi, että iPad antaa mahdollisuuden esitellä muotoilua, se voi myös auttaa tablettia vastustamaan iskuja. Tukeva runko, jossa on vahvistetut kulmat, voi vaimentaa iskun helposti.

Voit käyttää hyödyllistä pidikettä pitämään Apple Pencil turvallisena. Lisäksi se menee hyvin yhteen Apple Smart Keyboardin kanssa. Siksi sinun ei tarvitse ottaa kantta pois näppäimistön käyttämiseksi.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. i-Blason

i-Blasonilla on ylläpidetty tuotteidensa laatupiste. Olipa kyseessä iPhone-kotelo tai iPad, heidän tuotteet ovat aina pitkäikäisiä ja kestäviä. Tämä iPad Pro -kotelo on takaa läpinäkyvä ja kulmissa hieman kohotetut puskurit, jotka suojaavat laitettasi normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta.

Kotelossa on tarkat leikkaukset kaikissa porteissa ja painikkeissa, mikä tarjoaa esteettömän pääsyn kaikkiin iPad Pron toimintoihin. Lopuksi ei ole saatavana värivaihtoehtoja.

USP: Korotettu puskurinsuoja kulmissa

Tutustu Amazoniin

7. DinoCase

Mikä tekee tästä DinoCasen kannesta melko hyvän vaihtoehdon, on suojaavampi muotoilu. Kansi harjoittaa kestävää runkoa taistellakseen vaivattomasti jopa ikäviltä kolhuilta.

Pääasiassa korotetun kehyksen takia kotelo suojaa sekä kameraa että isoa näyttöä. Siinä on vahva pidike, joka varmistaa, että pystyt kantamaan Apple-lyijykynääsi turvallisesti.

Aukot ovat erittäin tarkkoja, kun taas napit ovat kosketettavia. Lisäksi DinoCasessa on kolme ihastuttavaa värivaihtoehtoa, mukaan lukien kirkas / musta, musta / hiiliharmaa ja kutoa musta / hiiliharmaa.

USP: Kameran ja näytön lisäsuojaus

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi läpinäkyvä tapaus?

Joten mikä iPad Pro 10.5 Clear Cases on kiinnittänyt silmäsi? Onko se erittäin tyylikäs vai kestävä ja tarjoaa suojan pudotuksia vastaan? Kerro meille suosikkivalintasi alla olevissa kommenteissa.

Saatat myös haluta kiinni näistä lisävarusteluetteloista:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -nahkakotelot

Uusimmat viestit