Parhaat iPad-sovellukset opettajille vuonna 2021

Opettaminen on hieno ammatti, joka tarjoaa sinulle merkittävän mahdollisuuden muokata tulevaisuuden johtajien uraa. Siksi opettajia pidetään elämässämme niin merkittävinä. Osana iPad for Education -sarjaa olemme tarkastelleet joitain parhaita iPad-sovelluksia opettajille. Opettajana haluat, että nämä sovellukset ovat käytettävissäsi luokan hallintaan, yhteistyöhön opiskelijoiden kanssa, heidän etenemisen seuraamiseen ja muuhun.

1. Muistuta: koulun viestintä

Haluatko saada tehokkaamman sovelluksen kouluviestinnän hallintaan? Koulutusluokan 5. sijalle tullut "Muistutus" voi auttaa sinua pysymään vaivattomasti yhteydessä kouluyhteisöösi.

Tämän sovelluksen kohokohta on kyky kääntää viestejä yli 90 kielellä. Tämä monipuolisuus olisi hyödyllistä, kun haluat keskustella vapaasti.

Opettajana arvostat toiminnallisuutta jakaa valokuvia ja tiedostoja mistä tahansa sivustosta helposti. Lisäksi Remind lupaa pitää koko henkilökohtaisen yhteystietosi turvassa ja yksityisenä - mikä on jälleen yksi plus.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Groovy-tiehöylä

Etsitkö edelleen vanhan koulun dian luokkalaisia? Suosittelen, että katsotte ”Groovy Grader” -laitetta, koska se voi yksinkertaistaa valtavasti koko kokemusta.

Parasta tästä sovelluksesta on, että se on täysin muokattavissa, mikä tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta. Voit ihanteellisesti hienosäätää sen käsittelemään paljon kysymyksiä.

Tarpeidesi mukaan voit valita, näytetäänkö luku numerona tai desimaalilla. Lisäksi Groovy Grader tarjoaa myös mahdollisuuden poistaa automaattinen himmennysnäyttö käytöstä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. ZipGrade

“ZipGrade” on suosittu paperilajittelusovellus iOS: lle. Tämän sovelluksen avulla voit nopeasti arvioida monivalintakyselyjä, arviointeja ja testejä laitteen kameralla. Tämä tarkoittaa, että pystyt arvioimaan testit tehokkaammin ja kustannustehokkaammin luokassa.

Se tarjoaa ilmaisia ​​vastauksia useissa muodoissa ja kooissa. Lisäksi voit järjestää tulokset täydellisesti parempaa katselua varten. Vientivaihtoehdosta puhuttaessa ZipGrade antaa sinun lähettää tuloksen PDF- ja Excel-muodossa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Canvas-opettaja

Yksinkertaisesti sanottuna "Canvas-opettaja" voisi olla hyöty kouluttajille ja luennoitsijoille. Tämän käytettävissäsi olevan sovelluksen avulla kaikki suosikkikurssit ovat helposti käytettävissäsi. Ja voit selata tehtäviäsi ja muokata niiden tietoja ja eräpäiviä helposti.

Seuraa opiskelijoiden lähettämiä tehtäviä. Merkitse, arvioi ja tarjoa kommenttisi. Voit myös lähettää tärkeitä ilmoituksia ja viestejä saumattomasti.

Lisäksi voit päivittää kurssin sisällön ja osallistua keskusteluun milloin tahansa ja mistä tahansa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. SuperNote

Entä erittäin kätevä muistiinpanosovellus? “SuperNote” tekee ideoiden sieppaamisesta melko yksinkertaista. Ja tämä tekee tästä sovelluksesta niin hyödyllisen paitsi opettajille, myös niille, joiden on usein käsiteltävä konferensseja, tapaamisia ja aivoriihiä.

Mukavuutesi mukaan voit tallentaa tai kirjoittaa mitä tahansa mieltäsi tai välttämätöntä. Voi myös kirjoittaa kirjoittamisen aikana.

Lajittele muistiinpanosi luokan tai päivämäärän mukaan pitämään ne täydellisesti järjestyksessä. Aiheeseen liittyvien muistutusten ansiosta sovellus varmistaa, ettet unohda tehdä mitään keskeistä.

Lopuksi, SuperNoten ilmaisella versiolla on joitain rajoituksia, ja sinun on päivitettävä pro-versioon (1,99 dollarin aloitushinta), jotta kaikkia ominaisuuksia voidaan käyttää ilman rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Edmodo

“Edmodo” on suunniteltu älykkääksi työkaluksi opiskelijoille, vanhemmille ja opettajille. Haluatpa pitää silmällä kaikkia tehtäviä, tarkistaa luokat tai lähettää ilmoituksen, tämä sovellus voi täyttää odotuksen.

Suoraviestitoiminnon ansiosta voit kommunikoida yksityisesti kenenkään kanssa. Siinä on myös kätevä päivittäinen suunnittelija, joka näyttää kaikki tulevat tapahtumat. Siksi et unohda suorittaa mitään tehtäviä.

Vielä merkittävämpää on, että Edmodo auttaa sinua löytämään myös paljon opetusresursseja.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Opiskeluelämäni

Onko kokeiden, luokkien ja kotitehtävien hallinta hieman hankalaa? Opiskeluelämäni voisi olla oikea vastaus ongelmasi.

Se, mitä tämä sovellus pohjimmiltaan tekee, on sinun pitää kaikki tavarasi pilvessä. Siksi tietosi pysyvät paitsi turvallisina myös käytettävissä kaikissa laitteissa.

Seuraa tarkasti tehtäviäsi, muistutuksiasi ja tehtäviäsi. Vielä parempi, voit myös hyödyntää päivän ja viikon kiertoaikatauluja hallitaksesi luokkiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. TeacherKit

Tässä on huippuluokan luokkahuoneesi hallintoavustaja! TeacherKit on mitä tarvitset hallitaksesi kurssejasi.

Värien ja koodien käytöllä on tärkeä rooli luokkien ihanteellisessa järjestämisessä. Lisäksi sen avulla voit ottaa läsnäolon nopeasti ja muistuttaa positiiviset ja negatiiviset tapaukset.

Voit tarkastella kunkin opiskelijan yhteenvetokorttia seuraamaan suoritusta. Sitten voit luoda täysimittaisen raportin ja jakaa sen huolestuneiden ihmisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Keynoten työkalupakki

Uskokaa minua, vaikuttavan esityksen luominen on melko yksinkertaista varsinkin kun sinulla on oikeat työkalut. Olen kokeillut käytännön työkalupakettia ja löytänyt sen tehtäväksi luoda merkittäviä esityksiä viettämättä paljon aikaa ja energiaa.

Sovelluksella on tonnia täysin muokattavia kohteita, joiden avulla voit suunnitella esityksesi taitavasti. Lisäksi voit valita useista huomiota herättävistä teemoista ja infografiikoista koristamaan tavaroitasi.

Lisäksi Toolboxin ilmainen versio antaa sinun käyttää vain rajoitettuja teemoja ja asetteluja. Siksi sinun on käytettävä premium-versiota (4,99 dollaria) kaikkien ominaisuuksien avaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Koulutyö

Applen koulutyöt ovat yksi suosikkini iOS-sovelluksista opettajille useista syistä. Ensinnäkin tämän sovelluksen avulla on helpompaa luoda monisteita muistutusten, tehtävien ja luokan ilmoitusten jakamiseksi.

Toiseksi opiskelijat voivat tarkastella kaikkia ilmoituksia ja tehtäviä yhdessä paikassa. Joten, ei tule sekaannusta.

Kolmanneksi opettajat voivat tehdä saumattomasti yhteistyötä opiskelijoiden kanssa ja myös seurata heidän edistymistään. Tarjoa kommenttisi, kun oppijasi käyvät läpi määritetyt tehtävät.

Voit käyttää opiskelijan edistymistä selvittämään, tarvitseeko joku ylimääräistä huomiota. Lisäksi sovellus tarjoaa myös helpon tavan auttaa nuoria oppijoita lähettämään lopullinen projekti.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki!

Valintasi?

Toivottavasti sinun on nyt helpompaa olla yhteydessä opiskelijoihisi, seurata heidän suoritustaan ​​tarkasti ja käsitellä kaikkia luokkiin liittyviä asioita. Nämä sovellukset voivat varmasti täyttää aukon ja tehdä ideoista saumattoman ja iloisen kokemuksen.

Saatat haluta tutkia myös näitä pyöristyksiä:

  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Sähköpostisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat projektinhallinnan iPad-sovellukset

Minkä yllä olevista sovelluksista olet valinnut? Kerro meille niistä ja ilmoita meille myös sovellusten nimet, joiden mielestäsi pitäisi olla pyöristys.

Uusimmat viestit