Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot vuonna 2021

IPhone 6 Plus -laitteestasi on nyt tullut tyylisi. Mutta onko sinulla kotelo, joka täydentää puhelintasi? Ylimpänä johtajana tarvitset tyylikkään kotelon, joka vastaa iPhone 6 Plus -laitteen vahvaa luonnetta. Tämä luettelo parhaista iPhone 6 Plus -koteloista on tarkoitettu niille johtajille, jotka ovat kehittäneet erityisen mieltymyksen iPhonilleen.

Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot

1. Belemay

Se on tyylikäs käsintehty muotoilu, joka tekee Belemaysta hienon panoksen johtajille. Korkealaatuinen lehmännahka hienostuneilla ompeleilla antaa sille ammattilaisen ilmeen.

Pehmeällä TPU-sisätilalla toimiva kansi voi torjua matalan iskun helposti. Suuri lokero käteiselle ja kolme korttipaikkaa tekevät siitä turvallisen panoksen pitkälle matkallesi.

Jalustan avulla voit levätä kätesi ja katsella elokuvia kätevästi. Takana olevan aukon ansiosta kansi antaa tuotemerkille loistaa tyylikkäästi.

USP: Executive-suunnittelu

Tutustu Amazoniin

2. IZENGATE

Täydellinen verhoilu iPhone 6 Plus -puhelimeesi. Musta väri antaa kotelolle tyylikkyyden, joka on helppo asentaa yhdellä napsautuksella. Kotelossa on kolme korttipaikkaa ja yksi henkilökorttipaikka, kaksi korttipaikkaa käteisen säilyttämiseksi ja irrotettava hihna.

Jotta iPhone 6 Plus ei koskaan pudota, kotelossa on räätälöity ainutlaatuinen napin suljin läpässä. Kotelo on rakennettu täydellisillä aukoilla, jotta painikkeisiin ja hallintalaitteisiin pääsee helposti. Suojaa ja mukauta puhelimesi nyt tällä tyylikkäällä IZENGATE-kotelolla.

USP: Vaikuttava vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Zover

Kun valitsen toimeenpanevan tapauksen, laatu, jonka asetin luettelon yläosaan, on hienostunut muotoilu. Ja tämä Zoverista on tehnyt minuun vaikutuksen yksinkertaisen profiilinsa vuoksi.

Ensiluokkaista nahkarakennetta tukee vahva kotelo lisäsuojaa varten. Joten suojus voi tarjota tarvittavan suojan iPhonellesi sekä iskuilta että naarmuilta.

Useiden lähtöpaikkojen saatavuus tekee folio-kannesta ihanteellisen vaihtoehdon matkallesi. Parannat median katselua käyttämällä jalustatoimintoa. Lisäksi Zoverissa on kuusi värivaihtoehtoa tummanruskeasta, tummansinisestä, mustasta ja muusta.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Dreem Fibonacci

Dreem Fibonacci on yksi ensimmäisistä luokitelluista (neljä ja puoli tähteä yli 3500 asiakasarvostelusta) nahkakotelot iPhonelle. Pidän eniten tästä kannesta ovat ylellinen rakenne ja suloinen irrotettava muotoilu.

Huippuluokan tekonahka käsityönä muotoilulla tekee siitä näyttävän. Lisäksi TPU-kotelo antaa sille mahdollisuuden hajottaa iskut ja samalla estää naarmut.

Kun useita taskuja on saatavana, voit tallentaa enintään 3-6 korttia ja 5-10 dollarin seteleitä. Ja RFID-varkaussuoja tarjoaa heille tarvittavan suojan. Kaiken lisäksi kahdeksan värivaihtoehtoa varmistaa, että sinulla on vapaus valita houkutteleva puku laitteelle.

USP: RFID-varkaussuoja

Tutustu Amazoniin

5. Dockem

Ilman jazzista elementtiä tämä iPhone 6 Plus -laitteen Dockem-suojus suojaa puhelinta vain naarmuilta, tahroilta, lialta tai pölyltä. Ensiluokkainen tummanruskea synteettinen nahka lisää tyylikkyyttä ammatilliseen käytöksesi.

Voit helposti kuljettaa puhelinta taskussa tai sijoittaa sen reppuun, käsilaukkuun tai salkkuun. Yksi tapauksen tärkeimmistä eduista on, että voit helposti työntää puhelinta sisään ja ulos; se voi olla täydellinen valinta esimiehille, jotka ovat kiireisiä koko päivän.

Lisäksi tämän kotelon ohut rakenne leikkaa suurimman osan, kun laitat sen taskuusi.

USP: Ohut profiili

Tutustu Amazoniin

6. ZVEdeng

Jos haluat valita kevyen ja pienikokoisen lompakkokotelon, ZVEdengin pitäisi olla oikea tapa.

Kansi on valmistettu melko pehmeästä PU-nahasta ja siinä on iskuja vaimentava TPU-kotelo. Sileän ja tarttuvan ulkokuoren ansiosta kämmenesi tuntuu erittäin mukavalta.

Piilotetut korttipaikat ja rahatasku varmistavat, että et tunne tarvetta kuljettaa ylimääräistä lompakkoa. Kun aukot ovat kohdalla, porttien tai painikkeiden käyttäminen ei ole iso juttu. Lopuksi ZVEdeng on saatavana mustana ja kullanvärisenä.

USP: Siisti muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Davisin tapaus

On tapauksia, jotka voittavat sinut heti ensi silmäyksellä. Tämä Davisin tapauksen tarjous kuuluu tähän luokkaan.

Laadukas italialainen nahka on tämän tapauksen suurin kohokohta. Lisäksi runsas käsintehty muotoilu lisää profiiliinsa. Aidon nahan tunteen ansiosta älypuhelimesi näyttää arvovaltaiselta.

Muista ominaisuuksista puhuen Davis-kotelossa on useita korttipaikkoja, ja käteiselle on myös turvallinen paikka. Suojauksen osalta kansi on tarpeeksi tukeva pitämään kolhuja poissa.

USP: Laadukas italialainen nahka

Tutustu Amazoniin

8. TORRO

Torro-suojakotelo iPhone 6 Plus: lle on valmistettu korkealaatuisesta mustasta italialaisesta lehmännahasta. Kotelon kosketus- ja tuntotekijä on lumoava. Lisäksi sillä on tyylikäs ulkonäkö, joka varmasti kiinnittää monien silmämunat.

Kotelo tarjoaa myös tilaa korttien ja jonkin verran käteistä. Lopuksi on olemassa kaksi erilaista värivaihtoehtoa tämän kirjoituksen ajankohtana.

USP: Ensiluokkaista italialaista lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

9. LUPA

Jos haluat saada merkittävän folio-tapauksen käyttämättä paljon dollareita, LUPA: n pitäisi olla valinta.

Kotelo on yksinkertainen ja valmistettu PU-nahasta. Tarkat aukot antavat sille muodonmukaisen ilmeen ja varmistavat samalla, että sinulla on nopea pääsy kaikkiin toimintoihin.

Suojelun kannalta mielestäni sen pitäisi kestää pienimuotoinen isku. Lisäksi rahatasku ja korttipaikat tekevät siitä hyödyllisen hyödykkeen säännölliseen käyttöön.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Silk Wallet Slayer Vol.1

Yksi kotelo, joka pitää tyylitekijän ennallaan asettamatta suojaa palapolttimelle. Olen käyttänyt tätä kuorta iPhone 6 Plus -laitteellani ja löytänyt sen erittäin arvokkaana.

Wallet Slayer Vol.1: ssä on kolme erottuvaa. Ensinnäkin kannessa on piilotettu paikka, jossa voit säilyttää enintään kolme korttia ja käteistä.

Toiseksi, sillä on ergonominen muotoilu, joka on kätevä, kun haluat pitää mielessäsi suuren näytön älypuhelimen, kuten iPhone 6 Plus.

Ja kolmas, rakenne on erittäin suojaava. Tämä tarkoittaa, että iPhone saa tarpeeksi tyynyn nauttimaan luotetusta turvallisuudesta.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

11. SHIELDON

SHIELDON-lompakkokotelo on suunniteltu antamaan ammattimainen ilme iPhone 6 Plus -puhelimeesi. Korkealaatuinen lehmännahka ja iskunkestävä kotelo tekevät siitä erittäin suojaavan. Nahkarakenteen ansiosta kätesi saa tarttuvan pidon.

Kansi tarjoaa suuren käteistaskun ja kolme korttipaikkaa, joiden pitäisi riittää peruskäyttöön. Magneettinen suljin pitää arvotavarasi turvassa ja oikeassa paikassa.

Voit käyttää täysin säädettävää jalustaa elokuvien katseluun mukavammin. Lisäksi SHIELDONilla on elinikäinen takuu.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Mikä yllä olevasta luettelosta pidät eniten? Älä jaa valintasi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Voit myös viitata:

  • Parhaat iPhone 6 Plus -käsikotelot
  • iPhone 6 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 Plus -jalustakotelot

Uusimmat viestit