Sovellus ei toimi tai avaudu iPhonessa ja iPadissa

Kun olet ladannut sovelluksen App Storesta, olet valmis tutkimaan sovelluksen ominaisuuksia. Ensimmäisellä sovelluksen napautuksella olet turhautunut, koska sovellus ei vastaa napautukseen. Vihamielessä haluat poistaa sovelluksen iOS-laitteestasi.

Ei, sinun ei pitäisi tehdä sitä. Kokeile pikemminkin joitain alla lueteltuja ratkaisuja ongelman korjaamiseksi, koska aina, kun sinulla ei ole varaa poistaa ladattua sovellusta, koska olet saattanut maksaa muutaman dollarin joistakin maksetuista sovelluksista. Joten ole fiksu ja ole kärsivällinen.

Ladatun sovelluksen korjaaminen ei toimi iPhonessa tai iPadissa

Mitä tapahtuu iOS-laitteellasi?

  • Sovellus kaatuu nopeasti, kun napautat sitä aloitusnäytössä
  • Sovellus ei avaudu lainkaan
  • Se aukeaa, mutta iOS-laitteessasi näet tyhjän näytön, koska sovellus ei lataudu
  • Sovellus avautuu, ja voit napauttaa sen ominaisuuksia; mutta hetken kuluttua se kaatuu

Jos olet edellä mainittujen ongelmien uhri, iPhonellasi tai iPadillasi on oltava jonkin verran takaiskuja:

  • Sovellus tai iOS on saanut virheen tartunnan
  • iOS-laite ei ole yhteensopiva
  • Huono verkkoyhteys
  • Muistiongelma
  • Viallinen lataus

Oletko kokenut jotain yllä mainituista ongelmista iOS-laitteellasi? Noudata kaikkia tai kaikkia alla mainittuja ratkaisuja.

Sulje ja avaa sovellus uudelleen

On monia tapauksia, joissa App Storesta lataamasi sovellus ei avaudu oikein. Tämä tapahtuu, koska joko iOS-laitteellasi on vähän muistia tai ohjelmisto on ristiriidassa. Lisäksi, jos käytät Jailbroken-laitetta, kohtaat enemmän tällaisia ​​ongelmia. Tässä tapauksessa yksinkertaisesti kaksoisnapauta Koti-painiketta ja käynnistä App Switcher sulkeaksesi kyseisen sovelluksen. Avaa nyt sovellus uudelleen tarkistaaksesi, toimiiko se hyvin vai ei. Kohtaatko edelleen ongelmaa? Sulje kaikki sovellukset App Switcheristä ja avaa sovellus uudelleen tarkistaaksesi sen suorituskyvyn.

Käynnistä iPhone / iPad uudelleen

Jos itse iOS: ssä on ongelmia, yllä oleva ratkaisu ei anna mitään tulosta. Sitten sinun pitäisi siirtää kohdistus iOS: ään. IOS-korjausten osalta yksi asia on varma: käynnistä tai käynnistä laite uudelleen. Pidä vain iPhonen virtapainiketta painettuna, kunnes näet kyseisen liukusäätimen. Kytke iPhone nyt pois päältä liu'uttamalla sitä. Käynnistä iPhone pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes näet kyseisen Apple-logon. Nyt voit tarkistaa sovelluksen suorituskyvyn napauttamalla sitä aloitusnäytössä.

Käytätkö uusinta iOS: ää?

On monia sovelluksia, jotka toimivat sujuvasti iOS: n uusimmalla versiolla. Jos ladattu sovellus ei toimi hyvin, tarkista, onko iPhone tai iPad käynnissä iOS: n uusimmalla versiolla. Yleensä App Store estää sinua lataamasta sovelluksia, jotka edellyttävät uudempia iOS-versioita kuin käyttämäsi. Mutta joskus jotkin sovelluksen ominaisuudet poistetaan käytöstä joissakin laiteohjelmistoversioissa.

Tätä tilannetta vastapäätä laitteesi on otettu käyttöön iOS: n uusimmalla versiolla, mutta sovellus ei ole yhteensopiva, koska kehittäjä ei ole saattanut tehdä muutoksia viimeisimmän päivityksen mukaan.

Molemmissa yllä mainituissa tilanteissa on suositeltavaa päivittää iOS-versiosi, jotta laite on ajan tasalla ja kukaan ei voi syyttää laitettasi tai iOS: ää.

Tarkista ohjelmistopäivitys kohdasta Asetukset → Yleiset → Ohjelmistopäivitys.

Onko sovellus ajan tasalla?

Vaikka tämä on tarkistettava, kun olet ladannut sovelluksen, voit silti varmistaa, että hankala sovellus ei ole liian vanha toimimaan laitteellasi. On monia kehittäjiä, jotka eivät julkaise päivityksiä jonkin ajan kuluttua.

Sovelluskehittäjät etsivät kaikkia mahdollisia ratkaisuja ongelman korjaamiseksi sovelluksissaan. Jos ladattua sovellusta ei voi avata, voit tarkistaa päivitykset App Storesta. Käynnistä App Store ja napauta Päivitykset-vaihtoehtoa alivalikosta.

Tämän lisäksi voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön myös iPhonessa tai iPadissa, jotta et kohtaisi tällaista ongelmaa tulevaisuudessa.

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus → Napauta iTunes & App Store.

Vaihe # 2. Vaihda päivitykset PÄÄLLE AUTOMAATTISET LATAUKSET -osiosta.

Huono verkkoyhteys

Sosiaalisen median sovellukset, kuten WhatsApp, Facebook, Twitter ja muut, käyttävät paljon Internetiä, kun käyttäjät jatkavat audio- / videosisällön lataamista ja lähettämistä tekstiviestien lisäksi. Näitä sovelluksia ei voi käyttää heikossa verkkoyhteydessä. Tämän lisäksi he eivät anna haluttuja tuloksia myös mobiilidatassa. Tällöin sinun tulisi tarkistaa Wi-Fi-yhteytesi, joka saattaa kohdata ongelmia. Jos käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä, tällaiset ongelmat ovat rehottavia.

Lataa toinen sovellus

Kuka on vikana - laitteesi tai sovelluksesi? Voit vahvistaa tämän lataamalla toisen sovelluksen App Storesta. Lataa ilmainen sovellus ja tarkista, toimiiko se hyvin iOS-laitteellasi. Jos kyllä, iPhonessa tai App Storessa ei ole mitään ongelmaa, mutta itse sovellus on syyllinen.

Poista sovellus laitteeltasi

Keskeneräinen asennus voi aiheuttaa ongelmia. Sovelluksesi saattaa vioittua latauksen aikana, ja siksi se ei avaudu tai toimi oikein. Yksinkertainen ratkaisu on poistaa tai poistaa se iOS-laitteesta. Napauta sovellusta muutaman sekunnin ajan; kaikki sovellukset alkavat heilua samanaikaisesti. Napauta poistokuvaketta (X) sovelluksen vasemmassa yläkulmassa. Tämä toiminto poistaa vioittuneen sovelluksen välittömästi. Voit myöhemmin ladata sovelluksen uudelleen App Storesta.

Puhuitko sovellustukeen?

Monet käyttäjät eivät halua viettää aikaa kaikkien näiden ratkaisujen seuraamiseksi. Tällaisten käyttäjien tulee ottaa välittömästi yhteyttä sovellustukitiimiin. Löydät tämän sovellustuen vaihtoehdon App Storesta. Hae sovelluksesta, jolla on ongelma, ja Tarkista-välilehdeltä löydät sovellustuen. Napauta linkkiä ja voit rekisteröidä valituksesi siellä. Selitä kohtaamasi ongelmat yksityiskohtaisesti ja toivottavasti saat ratkaisuja.

Yhteenvetona…

Meidän tulisi aina muistaa, että olemme tekemisissä ohjelmistojen ja laitteistojen kanssa, jotka ovat kone. Ja koneet ovat toisinaan yhtä monimutkaisia ​​kuin ihmisen tunteet ja siten käsittelemättömiä. Olemme listanneet joitain perusratkaisuja ongelmaan. Jos ongelma ei ratkea edes kaikkien mahdollisten ratkaisujen noudattamisen jälkeen, vie iPhone tai iPad Applen tukikeskukseen.

Uusimmat viestit