Google Pixel 4 -vuodot: Ainutlaatuiset 360-renderöinnit

Googlen Pixel 4 -julkaisu on tarkoitus tehdä tänä syksynä, ja Android-käyttäjät ovat kaikki innoissaan katsomaan suosikkilaitettaan. iGeeksBlog on yhdistänyt käsiinsä OnLeaksiin tuomaan lippulaiva-älypuhelimen ainutlaatuiset renderöinnit Mountain-view-jättiläiseltä.

Vuotaneet kuvat korostavat tulevan Google Pixel 4: n fyysisiä piirteitä. Vaikka OnLeaks on maineikkaan renderöintivuoto, ennusteiden tarkkuus on hyvä, kuvia tulisi käsitellä vain renderöinä.

Google Pixel 4: n uuden muotoilun ja ominaisuuksien eksklusiiviset renderöinnit

OnLeaksilla on ylivoimainen tila ja korkea tarkkuus vuotojen ja huhujen suhteen älylaitteiden renderöinnistä.

Joten tässä on Google Pixel 4: n varastossa. Ensinnäkin sen ulottuvuus ja näyttö. Vuotojen mukaan Pixel 4 on noin 5,6 tuumaa ja sen mitat ovat noin 147,0 x 68,9 x 8,2 mm (9,3 takakameran kolhu mukaan lukien).

Toisin kuin muut huhut, Pixel 4 voi olla suuri otsa ja leuka vanhempana sisaruksena Pixel 4 XL. Näet kaksi linssiä otsaan ja kaksi pientä anturia pystysuunnassa.

Koska takaosassa ei ole sormenjälkitunnistinta, on todennäköistä, että pystysuoraan järjestetyt anturit voivat olla kasvotunnusta varten.

Pixel 4: llä, kuten edeltäjällä, ei ole 3,5 mm: n kuulokeliitäntää. On edelleen mysteeri, että Google haluaa sijoittaa siihen otsaan oikealla puolella olevaan tarpeeksi tyhjään tilaan. Google voi suunnitella tämän tilan käyttämistä Soli Radar -komponenteille kosketuksettomille eleille.

Kamera on yksi Pixel-laitteiden merkittävistä nähtävyyksistä. Viime vuonna Google integroi tehokkaimman kameran Pixel-puhelimiin. Ja kaikki menivät hämmentämään Pixel 3: lla otettuja upeita valokuvia. Näyttää siltä, ​​että Google haluaa toistaa historiaa.

Tänä vuonna Pixel 4: ssä on hiukan kookkaampi kamerakoppa, jossa on kaksi linssiä, ToF-anturi ja LED-salama. Edessä on kaksi linssiä; yksi kasvojentunnistusta ja toinen muotokuva-selfieä varten.

ToF-anturi on itse kamera, joka tunnistaa kohteen ja laskee kameran ja kohteen välisen etäisyyden. Objektia siepattaessa ToF hämärtää muut elementit reaaliajassa; tämä tehtiin aiemmin ohjelmistolla, kun kuva otettiin.

Kaiuttimista vuodot viittaavat siihen, että etupuolella olevia kaksoiskaiuttimia ei ole, jotka löytyvät Pixel 3: sta. Sen sijaan Google suunnittelee melua vaimentavaa kaiutinta yläosassa. Ja alareunassa voi olla kaiutin USB-C-portin vieressä.

Siinä kaikki ihmiset!

Kirjautua ulos…

Kaikista ominaisuuksista ja ominaisuuksista näyttää siltä, ​​että tuleva Pixel 4 on pienempi versio Pixel 4 XL: stä. Koska nämä ovat vuotoja, lukijoiden tulisi suhtautua tähän ripaus skeptisesti. Nauti renderöinnistä, kunnes Google julkaisee tulevat laitteet.

Vaikka arvaat jatkuvasti, mitä lokakuun 2019 aikana tapahtuu, Apple on jo julkaissut uusimman iPhonen Apple-tapahtumassa syys-2019. Uusimmat tuntemukset on nimetty iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max. Joten odottaisitko Google Pixel 4: n käynnistämistä vai menisitkö iPhoneen?

No, tuntuen tunnin tarpeelle ja lisäksi, jos olet jo päättänyt hankkia uusimman iPhonen Google Pixel 4: n sijaan, sinun on ensisijaisesti suojeltava arvokkaita laitteitasi tukevilla mutta klassisilla koteloilla. Olemme jo tarkastelleet joitain parhaita koteloita iPhone 11: lle, koteloita iPhone 11 Prolle ja iPhone 11 Pro Max -koteloille. Joten mikä saa sinut odottamaan?

Voit vapaasti jakaa palautteesi alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found