Parhaat autonostosovellukset iPhonelle vuonna 2021

Ajatus suurista ostoista, kuten uusi auto, on vähän hankala mahdollisuus monille perheille ja yksityishenkilöille. Uuden ajoneuvon ostoprosessi on usein pitkä, pitkittynyt tapaus, joka voi tyhjentää jo kiireisen elämäntavan harrastajat. Mutta kuten useimmat elämän näkökohdat nykypäivän Internet-aikakaudella, tekniikka voi helpottaa uuden auton löytämisen ja ostamisen taakkaa. Loppujen lopuksi mobiilivallankumous on antanut meille mobiilisovelluksen, ja tarjolla on monia vaihtoehtoja. Toimintokohtaisesti nämä ovat parhaita autonostosovelluksia iPhonelle ja iPadille.

1. CARFAX

CARFAX on pakko niille, jotka etsivät kunnossa olevaa autoa. Voit etsiä mitä tahansa autoa miljoonista vaihtoehdoista ja löytää helposti vaatimuksiasi vastaavan auton.

Ajoneuvohistoriaraportti tarjoaa hyvän käsityksen kaikista autoista ja niiden arvosta. Voit tallentaa minkä tahansa auton ja käyttää sitä myöhemmin helposti. Vertaa sitten suosikkiautojasi, ennen kuin valitset lopulta ostettavan auton.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Autolist

Autolist on ihanteellinen sovellus etsiä ja löytää käytettyjä autoja. Suurimman valikoiman käytettyjä autoja voit etsiä kaiken tyyppisiä autoja, kuten urheilu- ja maastoautoja.

Lisäksi voit nähdä, kuinka kauan auto on ollut myynnissä, sen hinta verrattuna muihin vastaaviin ajoneuvoihin ja laskevatko sen hinnat tulevaisuudessa. Se ilmoittaa sinulle, kun suosikkilistasi laskevat hintaa. Yksinkertainen käyttöliittymä ja useat suodattimet, kuten mittarilukema, värit, vaihteisto, tekevät siitä erittäin kätevän sovelluksen.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Autot.com

“Cars.com” -palvelun avulla voit helposti löytää lähelläsi olevat myytävät käytetyt ja uudet autot. Vaatimustenne perusteella voit suodattaa ja lajitella tuloksia löytääksesi sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Selvitä jälleenmyyjätiedot, tutki automalleja ja vertaa ilmoituksia. Kuukausimaksulaskurin avulla voit nopeasti tarkistaa, kuinka paljon maksusi veloitetaan vaihtoarvon, ennakkomaksun jne. Mukaan. Muista lukea auton omistajien ja asiantuntijoiden arvostelut autosta ennen auton ostamista. Voit myös kirjoittaa omasta kokemuksestasi paikallisessa autoliikkeessä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. 5 mailia

5miles on yksi parhaiten arvioiduista autojen osto- tai myyntisovelluksista iOS: lle, ja se on auttanut yli miljardi dollaria paikallista myyntiä. Auton myyntiä varten sinun tarvitsee vain napsauttaa kuva autostasi ja laittaa se ylös. Voit myös tehdä tarjouksen lähettämällä sovelluksen sisäisen chat-viestin.

GPS: n ja postinumeron avulla voit nopeasti löytää etsimäsi autotyypin. Voit lukea arvosteluja ja jakaa yritystietoja Facebookin, Twitterin, tekstiviestien ja sähköpostin kautta. Sen lisäksi, että sovellus antaa sinun ostaa / myydä autoja, sovelluksen avulla voit myös löytää työpaikkoja, asuinpaikan ja vuokrata paikallisia palveluita.

Lisäksi 5miles tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, hollanti, ranska, saksa, japani, korea, portugali, espanja ja vietnam.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Autotrader

Autotrader on älyauto, joka ostaa sovelluksen. Voit etsiä lähelläsi myytäviä käytettyjä, uusia ja sertifioituja autoja. Sen avulla voit käyttää yksityiskohtaisia ​​ajoneuvotietoja, kuten hintoja ja historiaa.

Lue aiheeseen liittyviä autoarvosteluja ja ota yhteyttä myyjään sähköpostitse tai puhelinnumerolla. Etsi tiettyjä avainsanoja löytääksesi parhaat autot, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi. Voit luoda tilisi ja tallentaa suosikkiautosi ja haut.

Hinta: Vapaa

ladata

6. CarMax

CarMax on juuri se, mitä haluat löytää parhaiten käytetyn auton. Valtavan yli 35 000 käytetyn auton luettelon avulla voit helposti löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Tallenna autosi, haut saada ilmoituksia, kun niiden hinta laskee, uudet ottelut säästävät haut tai kun tallennetut autot ovat loppuunmyyty. Vertaa jopa kymmenen autoa ja laske maksut ja kohtuuhintaisuus. Tee muistiinpanoja suosikki autoistasi muistamaan tärkeät asiat.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Edmunds

Käytetyn auton hinnan vaihto on toinen syy, miksi monet ihmiset välttävät jälleenmyyjää hinnalla millä hyvänsä. Mutta Edmunds-sovellus tekee parhaan tarjouksen löytämisen tietylle ajoneuvolle helpoksi. Sovellus tarjoaa yksityiskohtaiset hinnoitteluennusteet ajoneuvomerkin ja -mallin perusteella ja tarjoaa jopa tarkan hinnoittelun samanlaisille myytäville ajoneuvoille alueella. Sovelluksessa on myös todellisen markkina-arvon indikaattori niille, jotka ostavat upouusia autoja.

Hinta: Vapaa

ladata

8. TrueCar

TrueCarin avulla sinulla ei ole vaikeuksia löytää suosikkiautosi paras tarjous. Voit ottaa yhteyttä yli 13 000 sertifioituun jälleenmyyjään kaikkialla Yhdysvalloissa ja saada läpinäkyvä hinnoittelu yli miljoonasta varastossa olevasta ajoneuvosta.

Tarkista, kuinka paljon muut maksoivat tietystä autosta lähialueellasi, ja vertaa hintaa TrueCar-arvioon. Voit muodostaa yhteyden jälleenmyyjän edustajaan ja ajoittaa koeajon. Tallenna suosikki ajoneuvosi haluamallasi värillä ja valmistajan kannustimilla. Voit säästää jopa 3106 dollaria MSRP: stä ostaessasi TrueCar-sertifioidulta jälleenmyyjältä.

Hinta: Vapaa

ladata

9. iSeeCarsin käytetty autohaku Pro

iSeeCars on oikea paikka etsiä ja löytää sopivin auto, joka sopii täydellisesti sinun vaatimuksiisi. Sen avulla voit hakea 4 miljoonaa myytävää autoa, maastoautoa ja kuorma-autoa.

Jopa 59 hakusuodatinta antaa sinun löytää oikean vaihtoehdon. Voit myös luoda sähköposti-ilmoituksia saadaksesi ilmoituksia uusista tiedoista. Koska käytetyt autot lajitellaan automaattisesti parhaiden tarjousten ja hinnan perusteella, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa kannattavimman vaihtoehdon löytämiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

10. TrueCar

Tässä on sovellus, joka auttaa sinua ostamaan ja vaihtamaan autoja ja vastaa prosessista alusta loppuun. Se antaa sinulle etukäteen räätälöidyn hintatarjouksen sertifioidulta jälleenmyyjältä sekä kattavan säästöyhteenvedon haluamallesi autolle. On kätevää tietää, mitä maksat, ennen kuin lähdet jälleenmyyjälle.

Sovellus tarjoaa laajan valikoiman myytyjä ajoneuvoja kaikkialle Yhdysvaltoihin. Hinnastot perustuvat vastaaviin käytettyjen autojen ilmoituksiin omalla alueellasi, jotta voit helposti havaita paljon. Lisäksi saat ilmaisen kuntoraportin yhteenvedon autosta, jonka haluat auttaa tekemään tietoisen päätöksen.

Hinta: Vapaa

ladata

Käärimistä

Hyödynnä kaikkia autoa ostavia sovelluksia parhaalla mahdollisella tavalla löytääksesi tarpeisiisi sopivimman auton. Ennen kuin menet mihinkään autoon, muista lukea arvostelut tai tutustua yksityiskohtaisiin tietoihin. Hanki ilmoituksia hinnanlaskuista tai uusista ilmoituksista varmistaaksesi, että voit käteistä rahaa fantastisella kaupalla.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone-autojen ylläpitosovellukset
  • Parhaat matkustussovellukset iPhonelle ja iPadille

Onko sinulla palautetta? Kerro meille siitä kommenteissa.

Uusimmat viestit