Parhaat kimmotuet iPhonelle vuonna 2021

IPhone 7 Plus: n avulla Apple on parantanut kameran ominaisuuksia huomattavasti. Tämä on innoittanut monia napsautuksella onnellisia käyttäjiä ojentamaan ammattimaiset DSLR-kameransa ja siirtymään iPhone-valokuvaukseen. Ravistamattomien valokuvien ja vakaiden videoiden saaminen on kuitenkin aina ollut hankala tehtävä kaikille käyttäjille. Gimbal tarjoaa parhaan ratkaisun, koska se tarjoaa erinomaisen vakauden iPhonellesi. Tässä luetellaan iPhonen parhaat kardaanivakaajat, jotta saat parhaat tulokset aina.

1. Zhiyun

Zhiyun tuo Smooth 4: n kardaanivakaajan iPhonelle XS Max, jotta älypuhelimestasi tulee ammattimainen elokuvanvalmistuskamera. Integroitu ohjauspaneeli on helppo käyttää; voit painaa nopeasti kaikkia painikkeita yhdestä paikasta. Voit säätää painopistettä käyttämällä Axis Thumb Screw -ruuvia.

Aikaväli on yksi edistyneistä kuvaustekniikoista, ja Zhiyun pystyy hallitsemaan tehokkaasti useita aikavaihtoehtoja, kuten freestyle-, hyper-lapse-, motion-lapse-, hidastus-, elinaika- ja aikavirtauksen näyttäminen.

Yhteensopivuus: iPhone X, XS, XS Max, XR, 8 Plus, 8, 7, 7 Plus

USP: Aikaväliasiantuntija

Tutustu Amazoniin

2. DJI Osmo

Kuvaatko videota tai otatko valokuvia liikkeessä? Saat parhaan tuloksen DJI Osmon kannettavalla käsipyörän stabilointilaitteella. Olitpa liukumassa rullalaudan yli tai hyppäämällä trampoliinilla, tämä kardaani voi vähentää pieniä tärinöitä ja voimakasta epävakautta. Se on valmistettu kestävästä komposiittimateriaalista, joka leikkaa painon vain 485 grammaan.

Noin 15 tunnin kestävä akku antaa sinun napsauttaa lukemattomia valokuvia iPhone XS: ssä. Ennen kuin aloitat kuvaamisen, valitse kohde / aihe, ja ActiveTrack-ominaisuus seuraa sitä.

Yhteensopivuus:iPhone X, XS, iPhone 8 Plus, 8, iPhone 7 Plus, 7

USP: 15 tunnin akku

Tutustu Amazoniin

3. Hohem

Hohem käyttää uusinta tekniikkaa visuaalisen sisällön luomiseen ilman tärinää. Tätä tarkoitusta varten Hohem käyttää optista vakauttamista ja liikenopeuden automaattista sovittamista, kasvojen ja esineiden seurantaa sekä suuren vääntömomentin harjattomia moottoreita. Parasta tässä kardaanissa on erinomainen suorituskyky pienellä virrankulutuksella.

Ergonomiset käsipainikkeet ovat helposti käyttäjien saatavilla; tämä antaa sinulle elokuvaohjauksen, koska voit tasapainottaa iPhonea tehokkaasti. Hohemin kardaanivakaaja voi seurata useita aiheita; sen kasvojentunnistuskyky voi automaattisesti seurata kohdetta, vaikka se olisi hiihtänyt, juoksu tai polkupyörällä.

Yhteensopivuus:iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Pienempi virrankulutus

Tutustu Amazoniin

4. Mbuynow

Mbuynowin kardaanivakaaja näyttää tavalliselta selfie-kepiltä; tämän väärän vaikutelman luo gimbalin 18 cm: n jatkotanko. Kun käytät tätä kardaania, huomaat tuotteen kaikki mahdollisuudet. Mbuynow on suunnitellut tämän kardaanin joustavaksi ja mukavaksi. Sen itsesovittamisen ohjausalgoritmi tekee puhelimesi asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Kuvauksen aikana voit siirtyä nopeasti vaaka-asennosta pystysuuntaan (päinvastoin). Voit käyttää virtapankkiasi lataamaan tämän kardaanin sisäänrakennetun mikro-USB-portin kautta.

Yhteensopivuus:iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: 18 cm jatkotanko

Tutustu Amazoniin

5. Steadicam

Pitkiin ammunta-aikatauluihin tarvitaan kevyt kardaani. Steadicam tuntee tämän iPhone X -käyttäjien tarpeet, ja siksi se on tehnyt taitettavan, kevyen vakaajan. Voit tallentaa tämän kardaanin matkalaukkuun ja lähteä pitkälle lomalle ja matkalle.

Voit pitää iPhonen suojattuna käyttämällä koteloa ja asentamalla sitten puhelimen pidikkeeseen. Voit käyttää kardaanin manuaalista tilaa silloinkin, kun sen paristo on käytetty.

Yhteensopivuus:iPhone X, XS, XS Max ja XR

USP: Kevyt ja taitettava

Tutustu Amazoniin

6. Evo Pro

Nauti huippuluokan videokamerakokemuksesta Evo Pron kardaanivakaajassa iPhonellesi. Evo Pro on menestyksekkäästi jakanut huippuluokan kuvaustyökaluja, joita on saatavana ammattikameroissa. Tämä iPhone-kardaani on yhteensopiva useimpien huippuluokan mobiilisovellusten kanssa App Storessa.

Tehokasta kuvien luovaa hallintaa varten Evo Pro antaa vetotarkennuksen ja zoomauksen iPhoneen. Tarkista sen integroitu ohjauspaneeli, johon pääsee nopeasti ohjaamaan asetuksia tai katsomaan valokuvagalleriaasi. Säädä kameran lisäasetuksia, kuten WB, ISO, SEC, EXP.

Yhteensopivuus:iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Smartlock-valmiustila

Tutustu Amazoniin

7. SOOCOO

SOOCOO: n kardaanivakaajassa on kolme helppokäyttöistä vakautustilaa. Käyttäjänä sinun on valittava aihe ja jätettävä kaikki ActiveTrack-ominaisuuteen, joka seuraa aihetta. Paremman vakauden saavuttamiseksi SOOCOO: ssa on sisäänrakennetut anturit ja harjattomat moottorit.

SOOCOO on asettanut liukusäätimen ohjauspaneeliinsa ja laukaisupainikkeen takaosaan. Tämän avulla voit tunnistaa ja muuttaa erilaisia ​​kardaanitiloja. Voit käyttää kaikkia puhelimen kameran parametreja, mukaan lukien tarkkuussuhde ja valotuksen korjaus.

Yhteensopivuus:iPhone X, XS, iPhone 8 Plus, 7 Plus, 8, iPhone 7

USP: Välitön hallinta

Tutustu Amazoniin

8. Deco Gear

Sieppaa jokainen kaunis hetki elämässäsi ilman vääristymiä. Kolmen akselin vakautuksella varustettu Deco Gear -matkapuhelimen kardaani tekee sinusta ammattilaisen. Arvostavat sen erinomaisia ​​ominaisuuksia, kuten yksinkertainen peukalon hallinta, nopea käsisäätö ja yhden näppäimen takaosa alkuperäisessä asennossa.

Hiljaista käyttöä varten Deco Gear on pakannut harjattomat moottorit tähän kardaaniin. Käytä sen USB-latauslaitetta ja käytä kardaania noin neljä tuntia.

Yhteensopivuus:iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, iPhone 7 Plus

USP: Vankka rakenne

Tutustu Amazoniin

9. FeiyuTech

Juhlistat elämäsi eri tavoin; matkustat, lähdet seikkailemaan, pelaat lasten ja lemmikkieläinten kanssa ja olet itse. Tämän elämän juhlan aikana haluat jäädyttää nuo hetket muistelemaan niitä tulevaisuudessa. FEiyuTechin iPhone XR -gimbal on täydellinen kumppanisi luomaan onnellisia muistoja. Hanki laajempi kehys iPhonelle ja voit kehystää nuo kauniit hetket ilman epätarkkuutta ja tärinää.

Tällä kardaanilla on ominaisuus, joka muuttaa ampumissuunnan nopeasti vaakasuorasta pystysuoraan. Se sopeutuu erilaisiin kuvaustilanteisiin. Kun olet muodostanut Bluetooth-yhteyden puhelimesi ja kardaanin välille, voit ohjata puhelimen kameraa kardaanin laukaisimella.

Yhteensopivuus:iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, 7 Plus

USP: 5 tunnin käyttöaika

Tutustu Amazoniin

10. Xsteady

Saavuta pysty- ja vaakatila iPhonessa XS Max käyttämällä tätä 3-akselista kädessä pidettävää kardaanivakaajaa. Tämä langaton Bluetooth-kardaani käyttää alan ainoaa irrotettavaa järjestelmää, jossa on useita lisävarusteita. Irrotettavan rakenteen ansiosta tämä kardaani on erittäin kannettava kannettavaksi.

Tämä kardaani on tarkoitettu kuvaamaan videoita ahtaissa tiloissa, kuten portaissa, väkijoukoissa ja autoissa. Voit napsauttaa korkealaatuisia kuvia kävellessäsi, juoksessasi tai luistellessasi.

Yhteensopivuus: iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, 7 Plus

USP: Tasaiset liikkeet

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Kirjautua ulos…

Kardaanin vakaaja on yksi iPhone-lisävarusteista valokuvien ystäville. Osta mikä tahansa luettelossa olevista kardaanikappaleista, jotta voit varmistaa korkealaatuisen valokuvan ja videokuvan iPhonessa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPhone X -kameratarvikkeet
  • Parhaat kameradronot
  • 10 parasta kameran sovellusta iPhonelle

Minkä kallistuksenvakaajan ostat iPhonellesi? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit