iPhone-kamera ladataan liian hitaasti: Näin korjaat sen

Nähdessään kauniin hetken valitset iPhonen ja käynnistät Kamera-sovelluksen napsauttamaan kuvia. IPhone-kamerasi näyttää kuitenkin liian hitaalta latautua, joten et pysty sieppaamaan sitä kiehtovaa hetkeä. Joten, turhauttavaa!

Kaveri, et ole yksin huomannut, että iOS-kamera-sovellus on melko hidas eikä vain pysty potkimaan nopeasti; kun sillä on merkitystä eniten. Olen myös käynyt muutaman kerran tämän polun läpi, jotta voin tuntea tuskan.

Onneksi ei ole iso juttu korjata iPhone-kameran viivästymistä. Tarkista joitain luotettavia hakkereita päästäksesi eroon ongelmasta viipymättä!

Nopeat ratkaisut iPhonen kameran viivästymisen korjaamiseen

Ratkaisu # 1: Käynnistä iPhone uudestaan

Joo, se on sama temppu, että sinun on enimmäkseen annettava mahdollisuus ampua erilainen häiriö. Joten, kokeile sitä heti alussa, koska sillä on taitoa pienten ongelmien vianmääritykseen.

IPhone 6s tai vanhempi: Paina ja pidä aloituspainiketta ja sivupainiketta kerralla korkeintaan 10 sekunnin ajan, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

IPhone 7/7 Plus: Pidä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja sivupainiketta painettuna kerralla.

iPhone 8/8 Plus ja iPhone X -sarjat: Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se. Paina nopeasti äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta. Pidä sitten sivupainiketta painettuna.

Kun iPhone on palannut toimintaan, käynnistä Kamera-sovellus nähdäksesi, onko ongelma kadonnut.

Ratkaisu # 2: Ohjelmistopäivitys

Usein "Ohjelmistopäivitys" on osoittautunut minulle kaivatuksi pelastajaksi häiritsevien ongelmien vianmäärityksessä. Joten pankkii tätä aina luotettavaa ratkaisua, jotta voin jälleen täyttää odotukseni. Valitse iOS-laitteen Asetukset-sovellus → Yleiset → Ohjelmistopäivitys. Jos Apple on ottanut käyttöön päivityksen, lataa ja asenna se välittömästi.

Ratkaisu # 3: Ei vielä ratkaisua? Siivoa iPhone

Jos Kamera-sovellus ei ole vielä ottanut vauhtia, iPhonesi on ehkä saastuttanut liikaa hyödyttömiä tiedostoja ja sovelluksia. Jos et päästä eroon roskapostitiedostoista ja välimuistista ajoittain, ne kasaantuvat paitsi koko laitteen sekaan, myös tekevät siitä liian hidasta.

Jos tuijotat tätä mahdollisuutta, puhdista koko laite. Ja tarvittaessa; palauta se uudeksi. Kun normaalit temput eivät toimi odotetulla tavalla, on aina parempi etsiä kokonaisratkaisut ongelman korjaamiseksi.

Kirjautua ulos…

Kamera-sovellus on alkanut toimia normaalisti iOS-laitteellasi. Nyt kun tiedät kuinka voittaa jäljessä oleva ongelma, kokeile sitä aina, kun kohtaat sen tulevaisuudessa.

Et vain ole tyytyväinen Stock Camera -sovellukseen ja etsit parempia vaihtoehtoja hienojen kuvien ottamiseksi, tutustu tähän laajaan yhteenvetoon.

Ota mukaan myös seuraavat oppaat:

  • Kuinka saada iPhone X Animojis mihin tahansa iPhoneen ja Android-puhelimeen
  • Kuinka tuoda PPT-tiedostoja iPhoneen ja iPadiin
  • Kuinka luoda mukautettuja "Vastaa tekstiviesteillä" -viestejä iPhonen puheluihin

Uusimmat viestit