Parhaat lasten sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kasvavat lapset vaativat paljon hoitoa ja mukavuutta. Vaikka ulkoilu takaa heidän fyysisen kuntoaan ja sosiaalisia taitojaan, heidän aikansa digitaalisilla laitteilla muovaavat heidän älyllisiä ja luovia kykyjään. Vanhempien tulisi kuitenkin valvoa, että heidän lapsensa kuluttavat oikeanlaista sisältöä käyttämissään iPhonessa ja iPadissa. Jos poikasi ja tyttäresi ovat teini-ikäisiä, et voi hallita heidän käyttöaikaa; mutta voit aina ehdottaa hyödyllisiä sovelluksia, joita he voivat ladata ja käyttää laitteissa. Vanhempien on otettava vastuu pikkulapsista ja koululaisista tutkiakseen hyödyllistä sisältöä App Storesta. Mutta olemme helpottaneet elämääsi esittelemällä joitain parhaita lasten sovelluksia iPhonelle.

1. YouTube Kids

YouTube on valtava viihdealusta. Ja Google on varmistanut, että lapset voivat hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla ottamalla käyttöön YouTube Kidsin.

Tämän sovelluksen avulla lapset voivat tutkia verkkovideoita ja suosikkivideoitaan. Sovellus tarjoaa tarvittavat lapsilukot, jotta voit muokata sitä edelleen paremmin tarpeidesi mukaan. Vielä tärkeämpää on, että tämä viihdesovellus on saatavana useilla kielillä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Minion Rush

Nauti toiminnasta ja hauskuudesta Despicable Me: Minion Rushin kanssa, jossa pienet keltaiset Minionit tekevät paljon jännittäviä aktiviteetteja, kuten hyppääminen, lentäminen, esteiden välttäminen, banaanien kerääminen, Pörröisen yksisarvisen ratsastus ja roistojen kukistaminen joissakin tehtävissä. Voit myös liikkua loistavien paikkojen innoittamana halveksittavasta minusta -elokuvista.

Vaihda Minionisi mukautetuilla pukuilla, aseilla ja lisävoimilla. Ansaitse uusia paikkoja ja kätyreitä ja nauti Despicable Me hauskuudesta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Puhuminen Tom Cat 2

Sijoitettu ykkössovellukseksi 140 maassa, Talking Tom Cat 2 on se, mitä haluat pitää lapsesi viihdyttävänä tuntikausia. Voit puhua Tomin kanssa, ja hän sanoo saman hauskalla tavalla. Sinulla on upeaa aikaa leikkiä älykkään kissan kanssa.

Sovelluksen avulla voit muokata kissaa houkuttelevilla lisävarusteilla. Osallistu nopeatempoisiin minipeleihin ja ansaitse paljon kolikoita. Ja arvaa mitä, voit myös tallentaa Tomin sanat ja jakaa sen ystävillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Lingokidit

Jos etsit upeaa englannin oppimissovellusta lapsille, sinun ei pitäisi katsoa Lingokidsin ulkopuolelle. Se sisältää Oxford University Pressin sisältöä ja on voittanut useita arvostettuja palkintoja, kuten Mom's Choice Awards ja National Parenting Publications Awards.

Sovellus on suunniteltu 2-8-vuotiaille lapsille. He löytävät monia hauskaa harrastavia aktiviteetteja ja voivat oppia yli 3000 sanaa. Toinen tämän lapsisovelluksen merkittävä piirre on yhteensopivuus monien kielten, kuten englannin, hollannin, ranskan, saksan, Indonesian, italian, japanin, korean, portugalin ja venäjän kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Toca Life: Koulu

Luo oma kouluseikkailusi, jossa on 5 sijaintia ja 34 merkkiä. Sovellus on tehty 6-8-vuotiaille lapsille; he voivat opettaa luokan, valita kaapin ja järjestää ruokataistelun kahvilassa. Nauti hauskoista aktiviteeteista talossa, kahvilassa, koulurakennuksessa, nuorisoklubissa ja leikkikentällä.

Voit myös tallentaa tarinasi ja jakaa ne ystäviesi kanssa. Vielä tärkeämpää on, että Toca Life: School on saatavana useilla kielillä, kuten englanti, tanska, suomi, ranska, saksa, indonesia, italia, japani ja korea.

Hinta: $2.99

ladata

6. Pino maat

Anna lapsesi muuttaa maailman maantiedettä. Stack the Countries on upea sovellus, jonka avulla lapsesi voivat oppia maan pääkaupunkeja, maamerkkejä, maantieteellisiä sijainteja ja muuta. Sitten voi todella koskettaa, siirtää ja pudottaa animoituja maita missä tahansa digitaalisella näytöllä. Jokaisen tason voittamiseksi lasten on rakennettava pino maita, jotka saavuttavat ruudullisen linjan. 9-11-vuotiaat lapset voivat muokata maailmankarttaa, joka näyttää 193 maata.

Hinta: $2.99

ladata

7. Ihmiskeho

Anna lapsesi tutkia ihmiskehon ihmisen anatomiaa. Lapset voivat oppia ihmisen anatomian perusteet, joihin kuuluvat luuston, lihasten, hermoston, verenkierron, hengityselinten, ruoansulatuksen ja immuunijärjestelmät. He voivat saada yksityiskohtaista tietoa tärkeistä kehon elimistä, kuten sydämestä, aivoista, silmästä, vatsasta, suusta ja muista - pakko pitää ohjata lastesi huomio biologiaan.

Hinta: $3.99

ladata

8. Pyörän paroni

Nauti iOS-laitteesi nopeudesta. Lataa Bike Baron ja liity yli 9 miljoonan pelaajan superliigaan 89 maassa. Se on hauska pelattavuus 150 eri raidalla, jossa lapsesi voivat kilpailla yli 400 haasteen kanssa.

Hyvän tasoeditorinsa avulla lapset haluavat luoda mukautettuja tasoja ja jakaa ne muiden kanssa. Jätä ystäväsi taakse ja nouse ylös tulostaulukoihin ollaksesi paras kaikista.

Hinta: $1.99

ladata

9. Matematiikan tarinat maatila

Matematiikka on yksi lasten vastahakoisimmista aiheista, ja he haluavat pysyä matematiikan ulkopuolella koulussa ja kotona. Math Tales The Farm on luova matematiikan oppimissovellus, joka sisältää 18 matemaattista ja logiikkapeliä.

Näytelmä sisältää interaktiivisen animaation ja kirkkaat värit, jotka kiinnittävät lasten huomion. Siinä on kuusi mielenkiintoista lukua, joissa on kuusi erilaista maatilan eläintä. Lisäksi tämä lasten sovellus tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, italia, portugali ja espanja.

Hinta: $1.99

ladata

10. Rohkeuden paketti

Parcel of Courage on graafinen kirjasovellus esikoululaisille. Sovellus on luotu kahdella opetusmenetelmällä: Montessori ja Shichida. Tämän sovelluksen avulla lapset oppivat numeroita ja lisäyksiä 10 sisällä. He myös kohtaavat kuvioita ja sekvenssejä ja oppivat tunnistamaan 25 uutta väriä.

Lisäksi he ymmärtävät kaksi tai useampia esineitä toistensa suhteen ja löytävät myös karttoja sekä ensisijaisen paikkasuuntaustaidon. Lisäksi rohkea paketti on yhteensopiva useiden kielten, kuten englannin, kiinan, ranskan, saksan, korean, venäjän ja espanjan, kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Valintasi?

Joten mitkä ovat suosikkisi Kids-sovellukset iPhonelle yllä olevasta luettelosta? Kerro meille heidän nimensä ja kerro meille myös sovellusten nimi, jotka kannattaa sisällyttää tämä huippukokoelma.

Haluaisit vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat matemaattiset iPhone- ja iPad-sovellukset lapsille
  • Parhaat iPad-sovellukset
  • iPad Pro -piirustussovellukset
  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit