Etkö voi tallentaa WhatsApp-valokuvia ja -videoita iPhoneen? Kuinka korjata se

Oletuksena WhatsApp tallentaa kaiken saapuvan median iPhonen kamerarullalle. Mutta sillä edellytyksellä, että olet antanut WhatsAppille pääsyn Kuvat-sovellukseen tallentaa kuvat ja videot siihen. Jos jostain syystä WhatsApp lopettaa kuvien ja videoiden tallentamisen kamerarullalle, sinun on tarkistettava kaksi paikkaa varmistaaksesi, ettei sitä ole poistettu käytöstä. Näin sinun on tehtävä, kun kohtaat tämän ongelman.

Kuinka korjata WhatsApp-valokuvien tai -videoiden tallentaminen ei onnistu iPhone-kamerarullalle

  • Ota käyttöön Tallenna saapuva media
  • Tarkista iPhonen valokuvien tietosuoja-asetukset

Ota käyttöön Tallenna saapuva media

Vaihe 1. Avata WhatsApp iPhonellasi.

Vaihe # 2. Napauta asetukset oikealta alhaalta.

Vaihe # 3. Napauta Chatit → Ota kytkin käyttöön Tallenna kamerarullalle jos se on pois päältä.

Pyydä nyt ystävääsi lähettämään valokuva tai video WhatsAppissa testatakseen, tallennetaanko se kamerarullalle vai ei. Jos näin tapahtuu, ongelma on ratkaistu. Jos ei, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Tarkista iPhonen valokuvien tietosuoja-asetukset

Joskus, vaikka Tallenna tallennus kamerarullaan -toiminto olisi käytössä, WhatsApp ei voi tallentaa kuvia ja leikkeitä kamerarullalle. Tämä johtuu usein siitä, että olet estänyt WhatsAppia pääsemästä Kuvat-sovellukseen.

Tämä on voinut tapahtua vahingossa, kun napautit "Älä salli" ponnahdusikkunassa, joka ilmestyi pyytämään lupaa antaa WhatsAppin käyttää Kuvat-sovellusta. Korjaa tämä:

Vaihe 1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Yksityisyys.

Vaihe # 3. Näpäytä Valokuvat.

Vaihe # 4. Näpäytä WhatsApp.

Vaihe # 5. Valitse Lue ja kirjoita.

Pakota nyt lopeta WhatsApp tai käynnistä iPhone uudelleen ja pyydä ystävääsi lähettämään sinulle kuva. Se tallentaa automaattisesti iPhonen Kuvat-sovellukseen.

Kaikki on tehty!

Jos molemmat näistä menetelmistä epäonnistuvat, yritä poistaa WhatsApp kokonaan. Sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida WhatsAppin Asetukset → Keskustelut → Chat-varmuuskopio. Asenna sitten sovellus uudelleen ja kun iPhone kysyy, pitäisikö sinun antaa WhatsAppin käyttää Valokuvat-sovellusta, napauta Salli.

Viimeinkin on tärkeää tietää, että valokuvat ja videot, jotka lataat manuaalisesti napauttamalla latauskuvaketta, tallennetaan iPhone Kuvat -sovellukseen. Jos haluat ladata kuvia ja videoita automaattisesti Wi-Fi- ja mobiilidatayhteyden kautta, avaa WhatsApp → Asetukset → Tieto- ja tallennustilan käyttö → Valokuvat kohdassa MEDIA AUTOMAATTINEN LATAA → valitse Wi-Fi ja Cellular. Palaa nyt takaisin ja toista tämä videoille.

Saatat myös pitää näitä viestejä mielenkiintoisina:

  • Vinkkejä WhatsApp-videopuheluiden korjaamiseen, jotka eivät toimi iPhonessa ja Androidissa
  • Lihavoidun, kursivoidun ja yliviivatun tekstin kirjoittaminen WhatsAppiin iPhonessa tai Androidissa
  • Tapoja tietää, onko minut estetty WhatsAppissa? Vaiheet (kuvilla)

Jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä sitä alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit