Gazelle.com - Myy käytetty iPhone, iPad, MacBook jne. Verkossa

Nykypäivänä kuluttajilla on paljon ostovalintoja älypuhelimien ja muiden elektronisten laitteiden suhteen. Ihmiset päivittävät laitteitaan joka vuosi. Tietenkin se on kannattava teollisuus elektronisten laitteiden valmistajille, mutta ei niin kannattavaa ympäristölle. Jokaisen uuden laitteen ostamisen myötä vanha laite joko myydään jollekin tai makaa jonnekin laatikossa.

Ajan myötä vanhan laitteen arvo heikkenee, ja kun heität sen pois, se aiheuttaa elektronista pilaantumista (sähköistä jätettä). Joten mitä sinun pitäisi tehdä välttääksesi taloudellisia menetyksiä ja suojellaksesi ympäristöä? Vastaus on yksinkertainen, myy se Gazelle. Jos laitteesi on liian vanha myyntiin, pudota se ecoATM: ään, joka kierrättää nämä vanhat laitteet ja maksaa sinulle käteistä heti.

Tarkistetaan yksityiskohtaisesti molemmat vaihtoehdot.

Kuinka myydä vanha iPhone, iPad, MacBook nopeasti Gazelle

Gazelle osti ecoATM vuonna 2015, mikä teki siitä yhtenäisen yrityksen, joka tarjoaa kahta palvelua - käytettyjen laitteiden ostoa ja myyntiä sekä vanhojen laitteiden kierrätystä. Yhtiön palvelut eivät rajoitu vain Applen tuotteisiin; voit ostaa tai myydä tuotteita Samsungilta, Googlelta, LG: ltä ja monilta muilta.

Aluksi luottamustekijästä yhtiö on saanut A-luokituksen Better Business Bureau -yritykseltä. Tämän lisäksi yrityksellä on myös yli 12 000 jälleenmyyjäluokitus, keskimäärin 4,5 viidestä tähdestä.

Käytettyjen laitteiden kauppaan on kaksi vaihtoehtoa - verkossa tai henkilökohtaisesti heidän kioskissaan. Kioskit sijaitsevat enimmäkseen ostoskeskuksissa, joissa asiakasjohtaja tarkastaa laitteesi kunnon ja antaa sinulle tarjouksen. Jos hyväksyt sen, maksat käteistä heti.

Online-tilassa sinun on käytävä osoitteessa Gazelle.com ja valittava laite, jonka haluat myydä. Vastaa muutamaan laitteeseen liittyvään kysymykseen, niin saat tarjouksen heti näytöllä. Jos haluat myydä, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja noudata ohjeita saadaksesi maksun.

Yksi asia on huomata, että yritys ei osta kadonneita tai varastettuja laitteita. Jos olet ostanut käytetyn älypuhelimen joltakulta, varmista, että se on laillinen eikä sitä ole varastettu.

  • Myy iPhone, iPad, MacBook jne.
  • Osta iPhone, iPad, MacBook jne.

IPhonen ja iPadin kierrättäminen ecoATM: ssä

Jos laitteesi on liian vanha myyntiin, on parempi heittää se kierrätykseen ja nostaa mitä tahansa, kuten iPhone 3G. Apple-yhtiöllä on myös kierrätysohjelma, mutta he voivat maksaa tai olla maksamatta sinulle paljon. On aina hyvä saada pari vaihtoehtoa saadaksesi paremman tarjouksen.

Suuntaa yhteen kauppakeskuksista, joissa heillä on ecoATM, vastaa muutamaan laitteeseen liittyvään kysymykseen kioskissa ja kaataa se saadaksesi käteistä heti. Ei ole väliä mikä laite sinulla on, missä kunnossa se on; sillä on varmasti jonkin verran rahallista arvoa.

ecoATM ymmärtää tämän filosofian hyvin ja näyttää tarjouksen; jos hyväksyt sen, saat käteistä heti. Sana yrityksen itseltä, jos laitteesi on toimintakunnossa, saat todennäköisesti paremman hinnan myymällä sen verkossa Gazelle kuin polkumyynnillä kioskikoneeseen. On kuitenkin olemassa yksi rajoitus; kioski hyväksyy vain älypuhelimet, tabletit ja MP3-soittimet.

Asiantuntijaryhmä tarkistaa jokaisen kioskiin vastaanotetun laitteen perusteellisesti. Jos laite on elinkaarensa lopussa, se kierrätetään R2-sertifioitujen laitosten kautta varmistaen, että elektroniikan haitalliset kemikaalit eivät altistu ympäristölle.

Yrityskauppavaihtoehto

Tähän asti puhuimme kuluttajien käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Mutta jos olet yritys, jolla on satoja iPhonea, iPadia tai MacBookia, voit myös myydä ne nopeasti heidän yrityskaupansa kautta. Sinun tarvitsee vain syöttää gadgetin yhteystiedot ja tiedot, sen määrä ja kunto.

Gazellen asiantuntijaryhmä ottaa sinuun yhteyttä tarjouksen avulla. Kun kauppa on tehty, sinun tarvitsee vain lähettää laitteita ilmaiseksi. Myynnin lisäksi niillä on myös irtotavarana osto-optio ja prosessi on melkein identtinen.

Käy Gazelle.comissa saadaksesi lisätietoja

Käärimistä…

Teknologia kehittyy nopeasti, ja se on okei. Mutta yksi tämän merkittävimmistä haitoista on, että myös vanhojen laitteiden arvo heikkenee nopeasti. Silloin yritykset, kuten Gazelle, tulevat auttamaan, missä voit myydä laitteitasi silmänräpäyksessä. Tämän sanottuani jätän lopullisen päätöksen siitä, mitä tehdä sähköisen pyhäinjälkesi kanssa.

Oletko kokeillut Gazelle tai ecoATM? Millainen kokemuksesi oli? Jaa se muiden käyttäjien kanssa kommentoimalla alla. Älä unohda olla yhteydessä Facebookiin, Twitteriin ja sähkeeseemme.

Uusimmat viestit