iPhone 6: n ominaisuudet: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää siitä

Apple esitteli tänään iPhone 6: n ja iPhone 6 Plus: n (isompi, 5,5 tuuman malli). Ja jos olet seurannut tätä ja muita iOS-tekniikan blogeja, melkein mikään ei saa olla yllätys sinulle.

Niille teistä, jotka etsivät täydellisiä iPhone 6 -ominaisuuksia, jotka paljastettiin Keynotessa, tässä on täydellinen kuvaus. Huomaa, että monet ominaisuuksista jaetaan yleisesti iPhone 6: n ja iPhone 6 Plus: n kesken, mutta tämä luettelo koskee iPhone 6: n teknisiä tietoja:

iPhone 6: n ominaisuudet

Muotoseikka

IPhone 6 näyttää hyvin samalta kuin miltä kaikki vuotaneet prototyypit ja mallit näyttävät. Se on pidempi kuin iPhone 5s ja hieman leveämpi. Näyttö on 4,7 tuumaa, kuten aiemmin on raportoitu / huhuttu.

IPhone 6 on noin 6,9 mm ohut, joka on ohuempi kuin iPhone 5s (7,6 mm). Jälleen kerran, tästä olemme kuulleet vuotaneiden Foxconn-kaavioiden kautta.

Muotokerroin on hyvin iPod Touchin kaltainen: kaarevat reunat, erittäin ohuet ja mahdollisesti kevyemmät kuin iPhone 5s.

iPhone 6 -näyttö

Ei mainintaa safiirinäytöstä. Tästä vihittiin myös tavallaan. Sen sijaan Phil Schiller puhui siitä, mikä näyttää olevanionivahvistettu ”näyttö. Se on edelleen verkkokalvonäyttö, jossa on voimakkaat PPI-numerot, mutta lopulta se ei ole OLED. Se on parempi versio LCD-näytöstä.

IPhone 6: n resoluutio on 750x1440px.

Käyttöliittymä

IPhone 6: ssa on tavallinen iOS 8 -käyttöliittymä. IPhone 5s: lle rakennetut sovellukset skaalautuvat vastaamaan iPhone 6: n tarkkuutta. Sen perusteella, kuinka käytettävyys toimii useimmilla 4,7 tuuman markkinoilla olevilla laitteilla, tämän pitäisi olla helppo käyttää yhdellä sormella. On kuitenkin jotain nimeltään Tavoitettavuus.

Tavoitettavuus

Tavoitettavuus on hieno pieni ominaisuus, jonka avulla voit käyttää näytön yläosia tarvitsematta luottaa molempiin käsiin iPhone 6: n käytössä.

Napautat kahdesti kotipainiketta (älä napsauta, kosketa vain), ja iPhone 6 -näytön yläosa liukuu alas noin puoleen näytön korkeudesta. Sinun pitäisi pystyä napauttamaan yläosia nyt käyttämättä molempia käsiä.

iPhone-kamera

Apple vietti paljon aikaa kameran peittämiseen. Toisin kuin Samsung, et kuitenkaan saa suurempaa tarkkuutta. IPhone 6: ssa on 8 megapikselin kamera, sama kuin iPhone 5s. IPhonessa on suurempi 1.5um-anturi, jonka aukkoarvo on f / 2.2. Melko hyvä, jos kysyt minulta tai keneltä tahansa, joka välittää tarpeeksi älypuhelinkameroista. Siellä on myös paljon huhuttu tosiääninen salama.

ISight pystyy 1080p 60 kuvaa sekunnissa. Slo-mo toimii 240 kuvaa sekunnissa, mikä on melkein ultra-slo-mo. Apple vie todella niin pitkälle.

Mutta kaikki tämä on vasta alkua.

Tarkennus, vakaus, anturit

Mikä on todella vaikuttavaa, on keskity automaattitarkennukseen. Schiller puhui jatkuvasti siitä, mitä hän kutsui tarkennuspikselit. ISight-kameran mukana tulee vaiheen tunnistuksen automaattitarkennus joka toimii nopeammin kuin tavallinen automaattinen tarkennus olemassa olevissa iSight-kameroissa.

IPhone 6: ssa on digitaalinen kuvanvakain ja elokuvamainen videostabilisaatio. Kasvojen, hymyn ja vilkkumisen tunnistus vahvistetaan myös toimimaan paremmin, nopeammin.

Suoritin

Apple iPhone 6: ssa on 64-bittinen A8-prosessori ja kaikki tuo. Kukaan ei kuitenkaan voinut lyyristä sirusta. Se näyttää rutiininomaiselta päivitykseltä A7: stä juuri nyt, mutta Arstechnican tai AnandTechin ihmisten pitäisi pystyä tekemään laajoja testejä sen jälkeen, kun iPhone 6 julkaistaan.

A8 on 13% pienempi, 20% nopeampi ydinkäsittelyssä ja 50% nopeampi grafiikan käsittelyssä A7: een nähden.

Yhteisprosessori

Mutta M8-prosessori varastaa osan parrasvaloista. Tämä johtuu siitä - muistako barometrinen anturisiru, josta puhuimme? Hyvin, M8 saa barometriset anturit, jotka pystyvät lukemaan suhteellisen ilmanpaineen ja siten mittaamaan korkeutta.

Tässä on hieno juttu, että M8 on nyt varustettu tietämään - automaattisesti - kun pyöräilet, juokset tai vain kävelet.

Yhteydet

Yhteydet saavat pienen mutta elintärkeän lisäyksen iPhone 6: n (ja 6 Plus) kanssa. Et ole vain parantanut Wi-Fi-yhteyttä 3 kertaa nopeampi Wi-Fi iPhone 6: lle, mutta luettelossa on enemmän ominaisuuksia.

IPhone 6: ssa on yli 20 LTE-taajuutta, joita kaikki älypuhelimet mainostavat eniten. Siellä on myös VoLTE jonka avulla voit soittaa selkeämmin, kuten Apple väittää. Älä unohda, kuten huhuilla oli, iPhone 6 tukee myös Wi-Fi-puheluita jos operaattorisi antaa sinun käyttää sitä.

Muisti

IPhone 6 on saatavana kolmessa eri versiossa: 16 Gt, 64 Gt ja 128 Gt. Kyllä, huomasit, että 32 Gt: ta ei ole (huhuttiin oikein, emmekä ostaneet huhua).

RAM-muistista ei puhuttu (kuten tavallista Applen kanssa), mutta näyttää siltä, ​​että Apple pitää kiinni 1 Gt: n RAM-muistista (äskettäinen Geekbench-testi paljasti niin paljon).

iPhone 6: n akun kesto

IPhone 6 toimii noin 14 tuntia normaalissa käytössä.

Entä iPhone 6 hinta?

Applen kiinni tavanomaisesta hinnoittelusta. Tässä on iPhone 6: n hinnasto:

iPhone 6 hinta:

  • 16 Gt: 199 dollaria,
  • 64 Gt: 299 dollaria,
  • 128 Gt: 399 dollaria

Huomaa, että tämä on voimassa kahden vuoden sopimuksella.

iPhone 6: n julkaisupäivä

IPhone 6 on ennakkotilattavissa 12. syyskuuta alkaen. Tämä tarkoittaa melkein sitä, että Apple-palvelimet paistaisivat sinä päivänä. Tuote julkaistaan ​​kuitenkin virallisesti markkinoilla 19. syyskuuta.

Seuraavissa päivissä käsittelemme paljon enemmän.

Mitä mieltä olet 4,7 tuuman iPhone 6: sta?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found