Parhaat Instagram-tarinasovellukset iPhonelle vuonna 2020

Jos joku sanoo sosiaalisen median, ensimmäinen mielessäni oleva sovellus on Instagram. Ja olen melko varma, että se on sama asia kaikille siellä oleville. Instagram on kirjaimellisesti ottanut sosiaalisen median haltuunsa ja on maailman rakastetuin sovellus.

Nyt kun olemme ylittäneet koko syötteen tilanteen Instagramissa siten, että kaikilla on esteettisesti miellyttävä syöte eri aikataulutussovellusten avulla, opimme edelleen Instagram-tarinoiden temppuja. Kuten sanotaan, kaikelle siellä on sovellus. Parhaiden valitseminen sovellusten valtamerestä on erittäin vaikeaa.

Täällä olemme kuratoineet luettelon parhaista Instagram-tarinasovelluksista iPhonelle kokeillut muutamia kymmeniä niistä. Vaikka jotkut sovellukset olivat hämmästyttäviä, toiset olivat vain rajalinjan tahmeita. Kaunien ja yhtenäisten Insta-tarinoiden luominen lisää varmasti sitoutumistasoasi yleisösi kanssa, ja he haluavat palata takaisin. Joten ilman enempää möykkyä päästään läpi tästä luettelosta.

Parhaat iPhone-sovellukset kiinnostavien Instagram-tarinoiden luomiseen vuonna 2020

# 1. Canva

Tämä on ylivoimaisesti suosikkisovellukseni muokata Instagram-tarinoitani. Canvalla on tarjolla paljon mallivaihtoehtoja, ja voit mukauttaa sitä mieltymystesi mukaan. Olen käynyt läpi useita sovelluksia löytääksesi täydellisen Instagram-tarinasovelluksen, mutta palaan jatkuvasti Canvaan.

Parasta tässä sovelluksessa lukemattomien grafiikka- ja kirjasinvaihtoehtojen lisäksi on tämän sovelluksen kyky luoda useita sivuja yhteen kansioon. Joten luon yleensä kansioita päivämäärien mukaan ja järjestän kaikki kyseisen päivän tarinat kyseiseen kansioon.

Ainoa haittapuoli tässä sovelluksessa on, että sinun on muokattava valokuvaa sovelluksen ulkopuolella ja luotava sitten sinulle sopiva kuva.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 2. Avaa - luo tarinoita

Niille ihmisille, jotka uskovat vähemmän on enemmän, Unfold on sovellus sinulle. Se on ollut olemassa jo jonkin aikaa, ja sitä käytetään näiden ihastuttavien minimalististen ja stylistien näköisten kollaasien luomiseen valokuvilla ja videoilla.

Joskus on parempi antaa median puhua lisäämättä tarinoihin liikaa elementtejä. Emme halua poistaa sen olemusta nyt, eikö niin?

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 3. Phonto - teksti valokuvissa

Tämä sovellus on kätevä lisätä fontteja valokuviin. Siinä on laaja valikoima fontteja, joista valita; voit myös ladata fontteja tähän sovellukseen nopeaa käyttöä varten. Se olisi kuin leikkipaikka kaikille ihmisille, joilla on tapa sanojen kanssa.

Tiedän, että voit tehdä melko kunnollisen työn kirjoittamalla kuvia tavallisilla kirjasimilla, joita Instagram tarjoaa, mutta miksi et olisi erilainen? Ole yhtä omituinen ja ainutlaatuinen kirjasimiesi kanssa ja anna yksilöllisyyden tunne sanoillesi.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 4. InShot - Video Editor

InShot on toinen hieno sovellus, jolla voit muokata Insta-tarinavideoitasi, ja se tarjoaa useita vaihtoehtoja värien luokittelemiseen ja videoiden muokkaamiseen helposti. Parasta tässä sovelluksessa on luomasi videot näyttävät ammattimaisesti tehdyiltä.

Voit leikata ja leikata videoita tai säätää nopeutta, kaikki riippuu sinusta ja luovuudestasi. Paitsi että voit koota videosi sopiviksi Instagram-standardeihin ja unohtaa tonnia muita tämän sovelluksen tarjoamia ominaisuuksia.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 5. Suunnittelusarja

Lisää värejä ja paljon elämää kaikkiin Insta-tarinoihisi tällä kauniisti varustellulla sovelluksella. Se luo epäkeskisiä ja erottuvia kuvia, jotka pakottavat yleisön palaamaan jatkuvasti.

Jotain, mikä todella erottaa tämän sovelluksen kaikista muista sovelluksista, on sen valtava käyttäjäyhteisö, joka lataa omat kuvansa sovellukseen, mikä auttaa sinua etsimään inspiraatiota.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 6. Stop Motion Maker: elämän raukeaminen

Oletko fani näistä hienoista stop motion -videoista? No, Lifelapse on täydellinen sovellus sinulle. Se luo nämä kauniit, laadukkaat stop motion -videot. Ompele kalliit kamerasi, tartu vain iPhoniin ja odota oikeaa valaistusta luodaksesi upeita pysäytysvideoita.

Sovellus ei rajoitu vain stop-motion-videoiden luomiseen, se tarjoaa erilaisia ​​muokkaustyökaluja, jotka tekevät videoistasi täydelliset.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 7. Hype-tyyppi: Tekstivalokuvien siirtäminen

Tätä sovellusta käytetään tekstin animoimiseen ja se luo nämä todella hienot tekstianimaatiot, vain yksi ammattivinkki: älä käytä tätä sovellusta, kun haluat, että yleisö keskittyy siihen kauniiseen kuvaan, jonka haluat lähettää; käytä sitä vain, kun sinulla on sekoitettu tausta ja haluat käyttäjien keskittyvän todella tekstiin eikä taustaan. Anna sanasi hulluksi (kirjaimellisesti) tämän sovelluksen avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Adobe Spark Post

Tiedän, että ihmiset tulevat erittäin jännittyneiksi lukiessaan Adoben, koska ammattilaiset käyttävät sitä useimmiten, mutta luota minuun, Adobe Spark Post on erittäin käyttäjäystävällinen. Se luo kaunista grafiikkaa, ja voit näyttää jonkin verran ammattitason luovuutta tällä sovelluksella (olematta ammattilainen).

Sen mukana tulee joukko valmiita malleja, joista valita. Siinä on myös useita ilmaisia ​​arkistovalokuvia, fontteja ja suodattimia persoonallisuuden lisäämiseksi tarinoihisi.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 9. SNOW - Kauneus- ja meikkikamera

Snow on sovellus kaikille ihmisille, jotka rakastavat vintage-suodattimia. Jos haluat antaa näille tärkeimmille vintage-tunnelmille tarinasi, Snow on sovelluksesi. Sen lisäksi, että voit muokata valokuvia tässä sovelluksessa, voit myös muokata videoita ja bumerangeja tässä sovelluksessa ja lisätä siihen musiikkia.

Lisäksi kaikkiin näihin ominaisuuksiin voit myös napsauttaa virheettömiä selfietä ja kuvia myös tässä sovelluksessa.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

# 10. Hyperlapse Instagramista

Tämä sovellus on itse Instagram ja on melko siisti. Se on hyvin samanlainen kuin Timelapse iPhonessamme, mutta nipistämällä. Vaikka sinun on pidettävä puhelinta tukevasti ottaaksesi timelapse, mutta hyperlapsella, voit itse kuvata kävellessäsi tai jotain sellaista.

Tarkoitin sanoa, että puhelinta ei tarvitse pitää tukevana, vaan pidä mielessä, ettet liikuta sitä kiihkeästi, tai katsoja alkaa huimausta. Toinen tämän sovelluksen hieno ominaisuus on, että se vakauttaa videot suuressa määrin.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

En vakuuttaa teille, että nämä sovellukset saavat yleisönne palaamaan luoksenne, mutta se luo varmasti kiehtovia Insta-tarinoita. Avain valtavaan seuraajakuntaan ja toistuvaan yleisöön on olla johdonmukainen. Joten ole yhtä johdonmukainen ja luova kuin voit näiden sovellusten avulla ja rokkaa Instagram-peliä.

Haluat ehkä lukea:

  • Parhaat sovellukset GIF: n luomiseen Macissa
  • Parhaat iPhone Emoji -sovellukset
  • Kuinka ladata Instagram-kuvia ja videoita
  • Täydellinen tapa ladata Instagram-valokuvia ja tarinoita

Kerro minulle alla olevissa kommenteissa, jos sinulla on muita sovelluksia ainutlaatuisten Instagram-tarinoiden luomiseen.

Uusimmat viestit