Parhaat Siri-pikakuvakkeet Spotifylle iPhonessa ja iPadissa

Vaikka Apple Music on voittanut Spotifyn voittamalla lisää tilaajia Yhdysvalloissa, on joitain uskollisia Spotify-käyttäjiä, jotka eivät halua siirtyä Apple Musiciin. Se oli pitkäaikainen Spotify-käyttäjien vaatimus integroida Siri tähän musiikin suoratoistosovellukseen. Apple on kuunnellut rukouksiasi, kun tekninen jättiläinen on ottanut käyttöön Oikopolut-sovelluksen iOS 12: ssa ja käyttäjät voivat hallita Spotifyä Sirin pikanäppäimillä.

Spotify-käyttäjille luettelon Sirin pikanäppäimistä albumin, artistin tai kappaleen valitsemiseksi on suuri apu. Kuten kuka tahansa voi odottaa, Sirin hallinta Spotifyssä ei ole yhtä sujuvaa kuin Apple Musicissa.

  • Lisää Spotify Siri Shortcut toista musiikkia Spotifysta iPhonessa tai iPadissa
  • Parhaat Siri-pikakuvakkeet Spotifylle

Kuinka lisätä Spotify Siri -pikakuvake musiikin toistamiseen Spotifysta iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Lataa ensin Spotify Siri -pikakuvake iOS-laitteellesi.

Vaihe # 2. Napauta sitten Hanki pikakuvake tallentaa sen iPhonen / iPadin Pikavalinnat-sovellukseen.

Vaihe # 3. Käynnistä nyt pikakuvakkeet iOS-laitteellasi ja napauta kolme pistettä Spotify Sirin pikakuvakkeessa. Tämä avaa kyseisen Siri-pikakuvakkeen asetukset, ja voit muokata kyseistä pikakuvaketta valintasi mukaan.

Vaihe # 4. Näpäytä Asetukset-kuvake oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 5. Napauta sitten "Lisää Siriin" ja tallenna lause aktivoidaksesi pikakuvakkeen.

Voit esimerkiksi tallentaa "Toista Spotify."

Vaihe # 6. Näpäytä "Tehty" tämän lauseen tallentamiseksi.

Sinun täytyy napauttaa Valmis-painike kahdesti prosessin loppuun saattamiseksi.

On aika vedota Siriin; käytä Hei Siriä ja puhu "Toista Spotify" komento.

Ole hyvä! Siri suorittaa komennon ja sinua pyydetään kysymään artistien, nimikkeiden tai albumien nimet, jotka haluat toistaa Spotifyssä Sirin pikakuvakkeella. Huomaa, että musiikkisi avataan laitteen Spotify-sovelluksessa.

Voit myös tarkistaa muita tämän musiikkisovelluksen pikakuvakkeita.

Parhaat Spotify Siri -pikakuvakkeet iPhonelle

Toista Spotify-albumi

Voit puhua albumin nimen, ja Spotify toistaa kappaleita kyseiseltä albumilta laitteellasi. Kun puhut tämän komennon, Spotify alkaa toistaa valittua albumia automaattisesti iPhonella tai iPadilla. Jos samannimisiä albumeita on enemmän kuin yksi, voit puhua albumin julkaisuvuoden.

Hanki pikakuvake

Toista Spotify-raita

Haluatko soittaa artistin tai albumin kappaleen? Voit sanoa 'Toista Spotify (raidan nimi)', ja sovellus soittaa kyseisen kappaleen sinulle. Sano vain artistien tai albumien nimi tarkasti ja nauti kappaleesta. Albumin tavoin Spotify toistaa puhumasi raidan automaattisesti.

Hanki pikakuvake

Hae Spotify-soittolistasta

Jos olet luonut joitain soittolistoja Spotifyssa, voit etsiä yhtä näistä soittolistoista iPhonella tai iPadilla. Koska tämä on hakukysely, musiikkisovellus ei toista kappaleita suoraan. Kun Spotify esittelee sinulle tuloksia, voit joko puhua kappaleen nimen tai valita kappaleen napauttamalla näyttöä manuaalisesti.

Hanki pikakuvake

Hae Spotify-artistilta

Kuten soittolista, voit etsiä suosikkiartistisi Spotify-sovelluksesta. Tässä ei toisteta yhtään kyseisen artistin kappaletta. Spotify näyttää sinulle artistin luomat albumit tai kappaleet. Luettelosta voit joko valita albumin tai kappaleen, jonka kyseinen taiteilija on säveltänyt / laulanut.

Hanki pikakuvake

Siinä kaikki ystävät!

Kirjautua ulos…

Lisää pikavalintoja on tulossa. Apple jatkaa älykkään ääniavustajansa parantamista, jotta elämäsi olisi mukavampaa. Tämä Siri-integraatio Spotifyssa selittää myös musiikkisovelluksen suosion Yhdysvalloissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Kuinka vaihtaa Spotify-kieltä iPhonessa, Androidissa ja tietokoneessa
  • Säädä taajuuskorjaimen ja äänen asetuksia Spotifyssä iPhonessa, iPadissa, Androidissa ja tietokoneessa
  • Kuinka suoratoistaa Spotify, Pandora ja SoundCloud HomePodiin
  • Kuinka lisätä Spotify-widget iPhoneen

Mitä muita pikakuvakkeita haluaisit nähdä Siri-pikakuvakkeista Spotifylle? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit